evet regl bittikten sonra yap yumurtanın kalitesini arttırıyormuş. Yani ben yaptım ,zaten çok koyu pik de gördüm ovulasyonda.Benmiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet regl bittikten sonra yap yumurtanın kalitesini arttırıyormuş. Yani ben yaptım ,zaten çok koyu pik de gördüm ovulasyonda.Benmiiii
Merhaba tabi ki ben yine kırmızıları gördüm alışıyorum artık bu duruma normal olmayacak sanırım nasip mayıs topigine de gecmiycem hayırlısı olsun bakalım
Tamamdir denicem mutlakaevet regl bittikten sonra yap yumurtanın kalitesini arttırıyormuş. Yani ben yaptım ,zaten çok koyu pik de gördüm ovulasyonda.
Canm bana ilk babannem soyledi ben internetten baktim ve adetten sonra yumurta catlayana kadar takiliyomus 2 gune bir degistirilmesi gerekiyormus iliski esnasinda falan hep belinde olucakmis hatta ben esimede yapistirdim agir isi var surekli agir kaldirdigi icin bir sorun olabilir belki diye dayanabildgin kadar tak bence en az 4 saat en fazla 48 saat durmasi gerekiyormusKızlar bu yakıyı nasil yapcaz tam olarak ne kadar durması gerek bilgisi olanlar bana da yardim etsin çünkü ben evlendiğimizden beri belimde sanki bi boşluk hissi var ve orası bi türlü ısınmıyor gibi hissediyorum belki bana da vesile olur
Deneyim bu ay belki vesile olur 2 gün mü duracak sonra yenisini takcam tam olarak nereye yapıştırmak gerek ben burfa bi abladan da duydum bebeği düşmüş sonra olmamış kaynanası yaki vurmuş ondan sonra hamile kalmış o ay bide çok mu yakıyorCanm bana ilk babannem soyledi ben internetten baktim ve adetten sonra yumurta catlayana kadar takiliyomus 2 gune bir degistirilmesi gerekiyormus iliski esnasinda falan hep belinde olucakmis hatta ben esimede yapistirdim agir isi var surekli agir kaldirdigi icin bir sorun olabilir belki diye dayanabildgin kadar tak bence en az 4 saat en fazla 48 saat durmasi gerekiyormus
Yani dayanilmicak bi yanma degil adet agrisi kadar bile yok orasi sicak oluyo baya kuyruk sokumu derler poponlar belinin arasina oraya takiliyo evet 2 gun durcak bende cok duydum oyle inşallah bizede sifa olurDeneyim bu ay belki vesile olur 2 gün mü duracak sonra yenisini takcam tam olarak nereye yapıştırmak gerek ben burfa bi abladan da duydum bebeği düşmüş sonra olmamış kaynanası yaki vurmuş ondan sonra hamile kalmış o ay bide çok mu yakıyor
Adetim bugün söküldü ama dün de lekelenme yaşadim kırmızıyı da peçeteye silince gördüm onun için bugün adetimin 2 günü olarak sayıyorum bitince inşallah yaparım bide şey sorcam sen yapıştırdın mı ne zaman yaptınYani dayanilmicak bi yanma degil adet agrisi kadar bile yok orasi sicak oluyo baya kuyruk sokumu derler poponlar belinin arasina oraya takiliyo evet 2 gun durcak bende cok duydum oyle inşallah bizede sifa olur
Benim adetim henuz sokulmeid maalesef babannem dun yapistirdi ama ben bu gun cikaricam adetten sonra tekrar yapistircamAdetim bugün söküldü ama dün de lekelenme yaşadim kırmızıyı da peçeteye silince gördüm onun için bugün adetimin 2 günü olarak sayıyorum bitince inşallah yaparım bide şey sorcam sen yapıştırdın mı ne zaman yaptın
Ya bu yakı dediginiz eczanelerde satilan ısı bandı gibi olan yakımı kızlaYaaa insallah bebdede ise yarar lutfen cook dua edin banada
Evet oYa bu yakı dediginiz eczanelerde satilan ısı bandı gibi olan yakımı kızla
Hicbisey diyebilirim.oncesinde tedavi goruyordum o ay biraktim annemler geldi diye.ama evde kalan ne varsa kullandim3 gun hayit suyu 3 gun bal corek,kalan folik asit haplarini ictim 5 6 gun....kalanlari tukettim pek bu aydan umudum olmadigi icin.hepsi onceki aydandi.yanlis yaptim aslinda ama olacagi varmis demekki bendeyani onceki aydan farkli hicbirsey yapmadimAynen oyle amin isteyen herkes saglikla insallah peki baska neler yaptiniz yakidn baska
Evet evet,9liraydi en sonYa bu yakı dediginiz eczanelerde satilan ısı bandı gibi olan yakımı kızla
Ben 5 liraya aldimEvet evet,9liraydi en son
11 nisan 2 çizgide kırmızı gldi cnm bana pik gibiSunlari bir yorumlayin Allah askina vucudumda mala bagladi
Evet 11 nisan pikte sonrasi11 nisan 2 çizgide kırmızı gldi cnm bana pik gibi
He tamm canim peki nezmn takilmasi gerekiyo adet bitiminden hemn sonramiEvet evet,9liraydi en son
Sonra açıklandı kuzum ona da bakar mısınFsh hormonun yok muydu canım?