Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Regl olacağını bilsem hiç üşenmez birsuru kelime daha türetirdim kuzumbiraz daha bekle bakalım ne olacak bence mevsimsel yada strese bağlıdır benimde oldu bi ara boyle

Artık inan sebebini merak etmiyorum saldım borçsuz oruç tutuyorm gittiği yere kadar nasılsa birşey yokmuş kendisinin keyfini beklıyorum

Ne işe yarıyor canım?
Valla bel acikligi bel soguklugu falan varsa onu geciriyomus gebe kalmayi kolaylastiriyomus ben 12 yasina kadar falan geceleri yataga kaciriyodum babannem gene boyle yalmisti kesilmisti baklm inslalah bundada ise yarar

Şimdi gittin başka kullanıcı etiket ettin kuzum kendine gel lütfen een beni sokamaz

Üzüldüm açıkçası çook da isterdim amma nasip değilmiş demek ki
Ahahahhqha ya ayy oldum gülmekten kuzum benim telefon çok kasıyor bide t9la yazıyor mesajı silmeden göndere tıklayınca bi anda mesaj gidiveriyo yazılar bi anda beliriyo dondugu icin☺

Ahahahhqha ya ayy oldum gülmekten kuzum benim telefon çok kasıyor bide t9la yazıyor mesajı silmeden göndere tıklayınca bi anda mesaj gidiveriyo yazılar bi anda beliriyo dondugu icin☺
Senin çok dikkatli olman lazım amma t9 açmışsın Burada yapma bunu çok tehlikeli

Senin çok dikkatli olman lazım amma t9 açmışsın Burada yapma bunu çok tehlikeli
İşin saçma ve absürt tarafı T9 ayarından çıkmıyor telefon en kısa zamanda değiştirmem lazım henuz kimseye küfür etmemiş olmanin gururunu yasiyorum

Kızlar az önce ayaktayken bi anda akıntı hissettim adet oldum sandım lavaboya gittim afedersiniz su gibi akıntı. Beta 2.09 çıkmıştı, umarım bu yükselmeye başladığının habercisidir.

Canim kan verdim birazdan cikar insallah 1 saate cikar dediler
Hic umudum yok muayene oldum.kese yok.
Sag yumurtanda kist var dedi ama onemsiz kaybolur kendi kendine dedi 4 cmmis
Rahim kalinlasman iyi dedi ama kese yok maalesef
Kan sonucumu cok merak ediyorm aslinda tahmin ediyorum dusuk beta cikcak muhtemelen

Eki Görüntüle 2837380 Kızlar yeni anneler hadi banada yardım edin tecrübelisniz banada uğurlu geliin ilk defa ovulasyon yapıyorum sizce bugün pik mi bugünüde değerlendireyim mii
Yok canim daha degil ama yakin gibi. Sivi alimina dikkat etmeni tavsiye ederim. En az 2 saat diyorlar ama ben 4 saatte buldum saadeti normalde cok su icitigim icin heralde

Allah allah ben bu doktorlara akil erdiremedim. Dusuk fln degil ki degerin. Icinde oldugun haftanin araligi icimdeyse, 48 saatte yaklasik 2 kat artiyorsa yeterlidir. Sadece bu degere bakarak boyle bir yorum yapmasino anlayamadim. Cok gecmis olsum corona icin de hep diyolar ki hasta olmak degil ama hastaligin korkusu daha beter diye. O yuzden uzulme gencsin. Cok olup da hafif atlatan var. Iyi dinlen, iyi beslen ve pozitif dusun. Seneye yazarsin buralara ben corona oldum cok sukur bebegim de ben de saglikliyiz simdi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…