Yaaaa üzülme canimYaptım canm çıkmadı biraz moralim bozuldu içime kapanmadim buraya yazamadım
Regl olacağını bilsem hiç üşenmez birsuru kelime daha türetirdim kuzumbiraz daha bekle bakalım ne olacak bence mevsimsel yada strese bağlıdır benimde oldu bi ara boyle
Valla bel acikligi bel soguklugu falan varsa onu geciriyomus gebe kalmayi kolaylastiriyomus ben 12 yasina kadar falan geceleri yataga kaciriyodum babannem gene boyle yalmisti kesilmisti baklm inslalah bundada ise yararNe işe yarıyor canım?
AhahahhqhaŞimdi gittin başka kullanıcı etiket ettin kuzum kendine gel lütfen een beni sokamaz
Üzüldüm açıkçası çook da isterdim amma nasip değilmiş demek ki
Senin çok dikkatli olman lazım amma t9 açmışsın BuradaAhahahhqhaya ayy oldum gülmekten kuzum benim telefon çok kasıyor bide t9la yazıyor mesajı silmeden göndere tıklayınca bi anda mesaj gidiveriyo yazılar bi anda beliriyo dondugu icin☺
Teşekkür ederim Bende geçen hafta cuma öğrendim bata 3 gün kala
İnşallahhHadi senden de güzel haber alırız inşallah
İşin saçma ve absürt tarafı T9 ayarından çıkmıyor telefon en kısa zamanda değiştirmem lazım henuz kimseye küfür etmemiş olmanin gururunu yasiyorumSenin çok dikkatli olman lazım amma t9 açmışsın Buradayapma bunu çok tehlikeli
Normal canım yakı baya yakar dayanamayan da varYara bandi gibi bisey
Dayanamayacak kadar degilde yaniyor yinedeNormal canım yakı baya yakar dayanamayan da var
Canim kan verdim birazdan cikar insallah 1 saate cikar dedilerCanım evdeki testte hemen anlamazsın kimyasal olup olmadığını benim testler git gide koyulaşıyordu hatta iki çizgi de net kırmızı olmuştu ama hcg en çok 80 e çıktı sonra düşüşe geçti yani kan verip iki gün e bir takip yapınca anlarsın kuzum bence yerleşme kanaması yaşıyorsun yani şu an çokta korkmana gerek yok bakalım kan sonuçların nasıl çıkacak
Yok canim daha degil ama yakin gibi. Sivi alimina dikkat etmeni tavsiye ederim. En az 2 saat diyorlar ama ben 4 saatte buldum saadetiEki Görüntüle 2837380 Kızlar yeni anneler hadi banada yardım edin tecrübelisniz banada uğurlu geliinilk defa ovulasyon yapıyorum sizce bugün pik mi bugünüde değerlendireyim mii
Kızlar selam korona olduğumu öğrendiğim ertesi günü ultra erken testle bebeğimi öğrendim.. 27 nisanda yani.. bugün hastaneye gittim kan tahlilleri için betahcg (142.9 çıktı ) dahiliye doktoru değeri çok düşük, bebek düşebilir dedi korkuyorum sizce değer nasıl ? Bir de Korona bebekte olumsuz etki bırakır mı ? Moralim sıfır sürekli ağlıyorum. Bilgilerinize ihtiyacım var
Bu gun babannem gelmisti belime yaki yapistirdi cok yaniyo normalmidir acaba deneyen varmiysi
Yakinin amaci o sekerim yakmasiO bolgeyi isitip kaslari gevsetiyor falan
Tabi yani adı üstünde yakı canım yakacak bebek içinmi yapıştırdınBu gun babannem gelmisti belime yaki yapistirdi cok yaniyo normalmidir acaba deneyen varmiysi
Evet herşey iyi hosta wc cok zorladi beni cektirdikce aciyoTabi yani adı üstünde yakı canım yakacak bebek içinmi yapıştırdın