Ay tövbee adet sokması ne ya sekmesi yazacaktim şimdi iyice koptum bakCanım bitkisel bişeyler mi denesen adet sokması için sogan kuru yada maydonoz kürü falan
Adet artık beni soksun haklısınCanım bitkisel bişeyler mi denesen adet sokması için sogan kuru yada maydonoz kürü falan
Çok teşekkür ederim canım bu dediğin şeyleri tuketecegim avakoda tadı pek güzel değil ama mecbur bebeğim için zorlayacm kendimi galibaHayırlı olsun canım benimbol bol avokado ye çok yüksek miktarda folik asit içeriyor ve bebeğin rahime tutulmasına iyi geliyormuş ıspanak ve yeşil yapraklı sebzelerde ihmal etme çilek muz falanda ye bunlardan folik asit var
Canım bat bugün ama olmadim dün ve bu sabah çok az leke geldi daha da gelmedi. Bugün yarin sökülürüm heraldeGeceMavi- ne yaptın canım?
@bu seferde sekmesi yazmışım sökmesi yazacağıma hem milletler hem yazı dilleri karıştı artık adet ol please
Artık ne diyim tıppp diyorm
Test yapmadın mı canım tekrar?Canım bat bugün ama olmadim dün ve bu sabah çok az leke geldi daha da gelmedi. Bugün yarin sökülürüm heralde
Daha önceden kür falan yapmis miydi canım hiç haberim yoktu vallaKızın başına ne geldiyse kürlerden geldi zaten
Yara bandi gibi biseyO ne ki kız hiçbir fikrim yok?
Ayy sorma sormaaa ne hale koyduu beniKızın başına ne geldiyse kürlerden geldi zaten
Aslında ben seni anlyorum bu kadar zorlamayabilirdin kendini hamiş hamşş@bu seferde sekmesi yazmışım sökmesi yazacağıma hem milletler hem yazı dilleri karıştı artık adet ol please
@enn kısa zamanda soksunAdet artık beni soksun haklısınyok deneyemem onlar beni bozuyor ilaç alıyorum ya kesin gelir sanırsam o kadar olmaza odaklıyım ki kesin bile diyemiyorum
Yaptım canm çıkmadı biraz moralim bozuldu içime kapanmadim buraya yazamadımTest yapmadın mı canım tekrar?
Amin inşallah canım inşallahDeğerin beklendiği gibi artmış canım. Şu aşamada tutunması için elimizden gelen hiçbir şey yok. Doktorlar bile müdahale etmez düşüğe kese görününceye kadar. Zaten sağlıklıysa tutunur, değilse düşer.
İnşallah sağlıklıdır canım.
Kür işte bu ay çörek otu bal tarçın yediydim benle yiyenler adet oldu ben olmadımDaha önceden kür falan yapmis miydi canım hiç haberim yoktu valla
Omzumda muhabbet kuşu vardı tam kahkaha atarken oda nasibini aldı zavallı kuscukArtık ne diyim tıppp diyormgüldürdün ama beni
Şimdi gittin başka kullanıcı etiket ettin kuzum kendine gel lütfen een beni sokamaz
Üzüldüm açıkçası çook da isterdim amma nasip değilmiş demek kiYaptım canm çıkmadı biraz moralim bozuldu içime kapanmadim buraya yazamadım
Üzüldüm canım ya hayırlısı olsun inşallah en yakın zamanda nasip olsunYaptım canm çıkmadı biraz moralim bozuldu içime kapanmadim buraya yazamadım
Ne işe yarıyor canım?Yara bandi gibi bisey
Regl olacağını bilsem hiç üşenmez birsuru kelime daha türetirdim kuzumAyy sorma sormaaa ne hale koyduu beni
Aslında ben seni anlyorum bu kadar zorlamayabilirdin kendini hamiş hamşş