Canımmm ağlama üzme kendini. Nasıl birden böyle söyleye biliyolar duygusuzca anlamıyorum. Çook korona olup hamileliği sağlıkla devam edenleri gördüm sıkma canını. Değerin neye göre düşük dedi onuda anlamadım. Üzme sakın kendini. Bat kaç gün geçmiştiKızlar selam korona olduğumu öğrendiğim ertesi günü ultra erken testle bebeğimi öğrendim.. 27 nisanda yani.. bugün hastaneye gittim kan tahlilleri için betahcg (142.9 çıktı ) dahiliye doktoru değeri çok düşük, bebek düşebilir dedi korkuyorum sizce değer nasıl ? Bir de Korona bebekte olumsuz etki bırakır mı ? Moralim sıfır sürekli ağlıyorum. Bilgilerinize ihtiyacım var
Ahhh canım ya bir doktor vakası daha üzülme hepimiz senden daha düşük değerlerle öğrendik hepimize öyle dediler 2 gün sonra daha kan ver değerin 2 katı olcak korkma bebiiş seninle ağla ağla ama mutluluk dan ağla hamişsin çünküKızlar selam korona olduğumu öğrendiğim ertesi günü ultra erken testle bebeğimi öğrendim.. 27 nisanda yani.. bugün hastaneye gittim kan tahlilleri için betahcg (142.9 çıktı ) dahiliye doktoru değeri çok düşük, bebek düşebilir dedi korkuyorum sizce değer nasıl ? Bir de Korona bebekte olumsuz etki bırakır mı ? Moralim sıfır sürekli ağlıyorum. Bilgilerinize ihtiyacım var
Aaa evet geçen aylarda antibiyotik fitil kullanmıştım idrar yolu enfeksiyonu vardı ondan olabilir. O kadar haklısınız ki adet düzenim bebekten itibaren saçma sapan oldu bi bebegimiz olsun dedik başıma gelmeyen kalmadı. Çok teşekkür ederim.Benim de gecen ay yillardir 6 gun suren reglm 3 gunde bitti. Senede bir kac defa boyle rutin disi durumlar olmasini normal.karsiliyorlar. Stres, mevsim degisimi, ilac kullanimi/antibiotik mesela etkilemis olabilir. Zaten bebek dusunmeye baslayinca stresten heralde bi sacmaliyo bu adet duzenleri. Ben normal zamanda olacagini dusunuyorum. Olmazsan doktora gidersin mutlaka (7 gunden fazla.gecikirse gidilmesi gerekmis).
Canım bazı pikler cok koyu olmayabiliyormus o yüzden bence degerlendirin ya pike yakın gibi duruyor ama belki senin pikin budur değerlendirin benceEki Görüntüle 2837380 Kızlar yeni anneler hadi banada yardım edin tecrübelisniz banada uğurlu geliinilk defa ovulasyon yapıyorum sizce bugün pik mi bugünüde değerlendireyim mii
İyiki hatırlattın canım bende merak ediodumGeceMavi- ne yaptın canım?
Merhaba canım evet bugün adet oldum maalesef, listeden silebilirsin.
O ne ki kız hiçbir fikrim yok?Bu gun babannem gelmisti belime yaki yapistirdi cok yaniyo normalmidir acaba deneyen varmiysi
Merakta koyma bizi mutlaka yazBilemedim orasını çözersem yazarım sizlere
Amin canım inşallah en yakın zamanda sana da nasip olsunMerhaba canım evet bugün adet oldum maalesef, listeden silebilirsin.
Hamile arkadaşlarımıza sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı dilerim, anne olmak isteyen bizlere de hayırlısıyla evlatlar nasip olsun inşallah. :)
Şimdi bunun cevabı olmadığını biliyorsun daMerakta koyma bizi mutlaka yaz
Değerin beklendiği gibi artmış canım. Şu aşamada tutunması için elimizden gelen hiçbir şey yok. Doktorlar bile müdahale etmez düşüğe kese görününceye kadar. Zaten sağlıklıysa tutunur, değilse düşer.Kızlar merhaba 27 Nisan salı günü kan verdim 10.69 çıktı doktorum bugün çağırdı gittim bende sandım herhangi bir önlem alacak muayene edecek vs ne bilim beklenti içerisinde gittim yani anlayacağınız fakat hiç bişey yapmadı demedi sadece kan verdim 31.16 çıktı evet iki katı artmış dedi cumartesi tekrar kan ver bilgi ver bize dedi bakacağız o zamanki sonucuna göre konuşuruz dedi. bebeğin tutunması için herhangi birşey vermedi hiç ilaç falan folik asit kullanıyorsun zaten glifor la birlikte devam et dedi oruç tutma dedi bu kadar şimdi cumartesi gününü bekleyeceğim tekrardan biraz ilgisiz geldi doktorum bende hiç bişey soramadım oda söylemedi sizce artış nasıl ve bu süreçte ne yiyip içebilirim tutunması için veya neye dikkat etmem gerekiyor yardımcı olur musunuz tecrübeli arkadaşlar
Hayırlı olsun canım benimKızlar merhaba 27 Nisan salı günü kan verdim 10.69 çıktı doktorum bugün çağırdı gittim bende sandım herhangi bir önlem alacak muayene edecek vs ne bilim beklenti içerisinde gittim yani anlayacağınız fakat hiç bişey yapmadı demedi sadece kan verdim 31.16 çıktı evet iki katı artmış dedi cumartesi tekrar kan ver bilgi ver bize dedi bakacağız o zamanki sonucuna göre konuşuruz dedi. bebeğin tutunması için herhangi birşey vermedi hiç ilaç falan folik asit kullanıyorsun zaten glifor la birlikte devam et dedi oruç tutma dedi bu kadar şimdi cumartesi gününü bekleyeceğim tekrardan biraz ilgisiz geldi doktorum bende hiç bişey soramadım oda söylemedi sizce artış nasıl ve bu süreçte ne yiyip içebilirim tutunması için veya neye dikkat etmem gerekiyor yardımcı olur musunuz tecrübeli arkadaşlar
Şimdi bunun cevabı olmadığını biliyorsun dabulabilirim düşünceyle bana diyorsun gibime geldi
Eee sıyrıldım bu ay numine tek örnek gibiyim herkes adet oldu bende tık yokçokk komikti espirin aklıma geldikçe gülüyorum da ondan cevap arıyorum sanirim
Eee sıyrıldım bu ay numine tek örnek gibiyim herkes adet oldu bende tık yokbir yerlere kaydığımı düşünmedim değil