Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yok canım regl olmuş ve geçmiş gibi hissediyorum ben su an hiç bi belirti yok reglye dair. Bakalım nolacak
Bir Yusra-61 vakası daha hayır diyelim hayır olsun inş geç döllenme olur hadi bakalım artık senden haber beklicez hayırlısı olsun canm benim
Bu ay çok böyle kişi gitmiş doktora. Herhalde genel bir sorun

İnşallah canım inşallah hala atamadım üstümden kemiriyor içimi bi günler geçeydi rabbim yüzümüzü güldürür inşallah
aynen canım benim de öyle ama takmamaya çalışıyorum inşallah görücez
ben de haftaya sıkışık gideyim o zaman canım sağol hadi inşallah
Balbadem13 seninde gözün aydın olsun canim sağlıkla gelsin bebisin
teşekkür ederim canımm hepimizinki inşallah

Estfrullah canım kalabaligiz ve dün geldim aranıza çok normal :) test yaptım evet pozitif kan da idrarda :) hamdolsun
Hah şimdi net hatırladım benimde oruç başıma vurdu sanirimgözün aydın olsun tekrardan canim sen listeye ekle deyince bi an dedim acaba gebelik mi planlıyor sen hamile olarak değiştir beni demek istemişsin o zaman tulperde ye tekrardan hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin bebisin canim

Ahhh ben bilemedim onu . Yönetici tulperde dimi onu da yanlış görmüş bile olabilirim epeydir sistemi kullanmıyorum unutmuşum çoğu özelliği :)) aminnn hepimizin inşallah sağlıklı bebisleri olsun :))

Kızlar selam korona olduğumu öğrendiğim ertesi günü ultra erken testle bebeğimi öğrendim.. 27 nisanda yani.. bugün hastaneye gittim kan tahlilleri için betahcg (142.9 çıktı ) dahiliye doktoru değeri çok düşük, bebek düşebilir dedi korkuyorum sizce değer nasıl ? Bir de Korona bebekte olumsuz etki bırakır mı ? Moralim sıfır sürekli ağlıyorum. Bilgilerinize ihtiyacım var

Benim de gecen ay yillardir 6 gun suren reglm 3 gunde bitti. Senede bir kac defa boyle rutin disi durumlar olmasini normal.karsiliyorlar. Stres, mevsim degisimi, ilac kullanimi/antibiotik mesela etkilemis olabilir. Zaten bebek dusunmeye baslayinca stresten heralde bi sacmaliyo bu adet duzenleri. Ben normal zamanda olacagini dusunuyorum. Olmazsan doktora gidersin mutlaka (7 gunden fazla.gecikirse gidilmesi gerekmis).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…