Şu sözü heeçç beğenmedim döllenmemişse olmam için sebeb olmayan ben hala olmadım
Benden fazla çürümüş olamazsın T tulperde 2.yüsra vakası dediği gün başlamıştı sankim herşeysen bekle beta negatif ise benim gibi yap ayyy inşaallah gere k olmaz da olursun olacaksan yaaaa
Merak ettiğim adet olacak gibi hissediyor musun kendini?
Bu ay çok böyle kişi gitmiş doktora. Herhalde genel bir sorunBirYusra-61 vakası daha hayır diyelim hayır olsun inş geç döllenme olur hadi bakalım artık senden haber beklicez hayırlısı olsun canm benim
Estfrullah canım kalabaligiz ve dün geldim aranıza çok normal :) test yaptım evet pozitif kan da idrarda :) hamdolsunCanım sanki sende gebelikten supheleniyordun Benimmi aklımda öyle kalmış kusura bakma hatırlayamadım sen test falanmi yapmıştın sanki
Teşekkür ederim Bende geçen hafta cuma öğrendim bata 3 gün kalaTebriklerrbenim bata 5 gün var beklemedeyim hayırlısıyla
Amin kuzum inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa zamanda ve sağlıkla tabiRabbim en kisa zamanda doldursun kucağını insallah
Olur öyle şeyler yaAy dogru haso ile karıştırdım oruc başa vurdu=)
Hadi senden de güzel haber alırız inşallahTebriklerrbenim bata 5 gün var beklemedeyim hayırlısıyla
aynen canım benim de öyle ama takmamaya çalışıyorum inşallah görücezİnşallah canım inşallah hala atamadım üstümden kemiriyor içimi bi günler geçeydi rabbim yüzümüzü güldürür inşallah
ben de haftaya sıkışık gideyim o zaman canım sağol hadi inşallahİnşallah canım Allah razı olsunbu arada ben idrara biraz sıkışık gittim onun etkisi ile mutemelen zar zor da olsa göründü. İdrara sıkışık gidince bebeği keseyi öne doğru çıkarttığı için daha kolay göründüğünü okumuştum burada.
teşekkür ederim canımm hepimizinki inşallah
Hah şimdi net hatırladım benimde oruç başıma vurdu sanirimEstfrullah canım kalabaligiz ve dün geldim aranıza çok normal :) test yaptım evet pozitif kan da idrarda :) hamdolsun
Ekliyim canım kaç yaşındaydın ve bat ne zamandı senin?
Ahhh ben bilemedim onuHah şimdi net hatırladım benimde oruç başıma vurdu sanirimgözün aydın olsun tekrardan canim sen listeye ekle deyince bi an dedim acaba gebelik mi planlıyor sen hamile olarak değiştir beni demek istemişsin o zaman tulperde ye tekrardan hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin bebisin canim
Yaş 34 canım bat tarihi 1 nisanEkliyim canım kaç yaşındaydın ve bat ne zamandı senin?
Aynen demekki buda hastalık oluyor
Yok canım regl olmuş ve geçmiş gibi hissediyorum ben su an hiç bi belirti yok reglye dair. Bakalım nolacak
Bu ay çok böyle kişi gitmiş doktora. Herhalde genel bir sorun
Hakket hangi millet sin çözemedikuzaylımısın nesin yoksa
Ahahah kız alemsin çok komiksin hangi millete karıştın Allah iyiliğini versin emiiii☺
Çok sağol Allah razı olsun canımCanım gözün aydin çok sevindim senin adina☺sağlıkla gelsin bebisin bu arada beta hcg kacKen göründü kese ☺
Gebelik planlayanlar için açmıştım başlığı ama devam edeceğiz burdan inşallah yazışmaya. Normalde ekleme yapmıyorum artık ama akrabam olduğun için eklicem seniYaş 34 canım bat tarihi 1 nisan
Akraba candır hahahahahah 1 dk sonra Ocak anneleri vs die ayrilicaksak sorun değil canım kurallara uyarımGebelik planlayanlar için açmıştım başlığı ama devam edeceğiz burdan inşallah yazışmaya. Normalde ekleme yapmıyorum artık ama akrabam olduğun için eklicem seni
Burdan da devam edeceğiz canım. Daha gebelik haberi beklediğimiz kızlar var.Akraba candır hahahahahah 1 dk sonra Ocak anneleri vs die ayrilicaksak sorun değil canım kurallara uyarım
Tamamdır canımBurdan da devam edeceğiz canım. Daha gebelik haberi beklediğimiz kızlar var.
Merhaba kızlar bir şey sormak istiyorum. Benim adetim normalde çok düzenlidir 28 günde bir adet olurum fakat geçen ay 45 gün sonra oldum. Başıma ilk defa böyle bir şey geldi. Şimdi tam 29. gündeyim göğüslerim bel ağrım var fakat yumurtlama mı yoksa adet ağrısı mı anlayamadım. Geçen ay 45 oldu diye bu ay yine 45 mi olur yoksa tekrar eski düzene mi girer başına böyle bir şey gelen varsa bilgilendirirse sevinirim. Bu arada 5 aydır bebek istiyoruz.