Eşim dün iş bakmaya geldi beni 1 hafta görmemişti ne oldu sana dedi çok zayıflamışsın dediEvet tuhaf bir hal aldı vücudun benimde beynim yandı şuan
Şehir Hastanesi'ne gittim ben haftaya gel dedi doktor hocam size randevu yok ama hafta dedim sen gel beni bul dedi napsam ki gerçi işten iznim var benim onu gösteririm napimRandevu alarak gidilebiliyor diye biliyorum.
İnşallah canım benim Allah sana da bu anı yaşatsın. İnşallah görmeyi nasip etsin.Ayyy inşallah bende öyle olurum ya inşallah gözün aydın canım benim
19Hiçbir şeyde stres yapmamak lazım ama hayat buna müsaade etmiyor maalesef. Özel olmayacaksa yaşınız kaç kendimle kıyaslamak için soruyorum.
Ahhh kuzum senle aynıyız ya hemen didikliyoz inş bizde haftaya güzel haberleri alacağız inşallahyaa gerçekten mi canımm ay çok sevindim yaa kurban olayım ona ben annesi arkaya saklanmış demek kiiçim rahatladı canım ya 9 mm de bebeği göremeyince korkmuştum da demek ki normal bi şey. peki 7mm keseyi gördükten kaç gün sonra gittin ikinciye de gördün canım
amin canım benimm inşallah sağlıkla kucaklarımıza da almak nasip olur kuzum hepimizeÇok sağol canım ya darısı sana inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Allah'ım görmeni nasip etsin inşallahgeçen hafta perşembe günü gitmiştim 5 hafta 2 günlüktü. Tam 1 hafta sonra bugün gittim kontrole. Normalde sat a 6 hafta 2 günlük olması gerekiyordu . Usg de 6 hafta 0 günlük çıktı canım.
Allah razı olsun canım aminnn inşallah inşallahİnşallah canım benim Allah sana da bu anı yaşatsın. İnşallah görmeyi nasip etsin.
TebriklerrEveett
ayy sorma kuzum yaa aynı gün zaten keseyi görüp böyle içimize kurt düştü ya inşallah haftaya da sırayla güzel haber vericezAhhh kuzum senle aynıyız ya hemen didikliyoz inş bizde haftaya güzel haberleri alacağız inşallah
Gözünüz aydın yaa ne kadar güzel adınıza çok sevindin bir gün bizde yazar mıyız kiÇok sağol canım ya darısı sana inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Allah'ım görmeni nasip etsin inşallahgeçen hafta perşembe günü gitmiştim 5 hafta 2 günlüktü. Tam 1 hafta sonra bugün gittim kontrole. Normalde sat a 6 hafta 2 günlük olması gerekiyordu . Usg de 6 hafta 0 günlük çıktı canım.
Bedenin senle oyun oynuyor stresden bile Zayıflamış olabilirsin bence kolay değil yani okadar bekledinEşim dün iş bakmaya geldi beni 1 hafta görmemişti ne oldu sana dedi çok zayıflamışsın dediçok uğraşırdım zayıflamak için spor filan yapardım yedi iyice bedenim birşeylerin derdin de ama benle alakasız sankim başkasının bedenini taşıyorum Şimdi msj atmış eşim sana birşey alacağım spor yapmak için bedenin kaçtı diye o da şaşırdı hayatta bedenimi sormadan alıp gelirdi bende bedenimi veremedim
İnşallah canım inşallah hala atamadım üstümden kemiriyor içimi bi günler geçeydi rabbim yüzümüzü güldürür inşallahayy sorma kuzum yaa aynı gün zaten keseyi görüp böyle içimize kurt düştü ya inşallah haftaya da sırayla güzel haber vericez
Anladım ben 25 yaşındayım. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Teşekkür ederim cevabın için
İnşallah canım Allah razı olsunamin canım benimm inşallah sağlıkla kucaklarımıza da almak nasip olur kuzum hepimizeçok güzel ya minicik de olsa onu görmek yetiyor işte canım haftaya inşallah ben de görebilirim çoook mutlu oldum senin adına
Rica ederim insallah bir sorun yokturAnladım ben 25 yaşındayım. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Teşekkür ederim cevabın için
Allah razı olsun canım. Bende senin dediğini diyordum hep nasip olur mu diyordum. İnşallah Allah'ım sizede nasip etsin canım benimGözünüz aydın yaa ne kadar güzel adınıza çok sevindin bir gün bizde yazar mıyız ki
İnşallah yazarsın inşallah rabbim nasip etsin mubarek günlerde inşallahGözünüz aydın yaa ne kadar güzel adınıza çok sevindin bir gün bizde yazar mıyız ki
Demi ağrım yok normalde benim ağrım olur kasık ağrım şiddetli adet sancısı yaşarım hep kuzu iki seçenekten biri ya adetim sokulecek yada rabbimin mucizesi gelecek Allah büyük bakalim lekeler de azaldı gibi bugünondan cıkmamıştır cnm kırmızıları görene kadar umut var :)