Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Demi ağrım yok normalde benim ağrım olur kasık ağrım şiddetli adet sancısı yaşarım hep kuzu iki seçenekten biri ya adetim sokulecek yada rabbimin mucizesi gelecek Allah büyük bakalim lekeler de azaldı gibi bugün
İnş çift çizgiyi bizde görürüz cnm :KK55:

Canım 7 mm de boş kese gözüktü demiştim. Bugün kontrole gittim. Önce yine boş kese göründü sonra evirdi çevirdi Çok şükür bebeği gördük. Bebek arkadaymis zor göründü. Hatta hafifte olsa kalp atışını bile duyduk. Rabbim sana da bu güzel anı yaşatsın. İnşallah görürsün sende kalp atışını duyarsın 🤲🏻 dualarım seninle canım.
Canım gözün aydin çok sevindim senin adina😍😘😊☺sağlıkla gelsin bebisin bu arada beta hcg kacKen göründü kese😊

Hep boyle degildi dugun zamani asiri stresten dolayi gecikti sanmistim ilk o zaman olmuştu ve o zamandna beri boyle evlenmeden once normalde gunu gunune degildi ama 34 35 gunde kesin oluyodu doktor normal oldugunu evlilige vucudumun alismaya calistigini soyluyor esim 1 sene dolmadan erken diyo gitmk istemiyo baklm bende istiyorum iyi bi doktor tam kapanma sureci bir bitsin baklm livaya gidip guzel bir muayene olmak istiyorum 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
Valla kuzum ben de artık Ankara bahçeci de tüp bebek düşünüyorum ama ocakta felan ancak haziranda da aşılama ya da ilaç tedavisi düşünüyorum bu ayı pas geçicem çok yoruldum yaa 😣

Merhaba kızlar bir şey sormak istiyorum. Benim adetim normalde çok düzenlidir 28 günde bir adet olurum fakat geçen ay 45 gün sonra oldum. Başıma ilk defa böyle bir şey geldi. Şimdi tam 29. gündeyim göğüslerim bel ağrım var fakat yumurtlama mı yoksa adet ağrısı mı anlayamadım. Geçen ay 45 oldu diye bu ay yine 45 mi olur yoksa tekrar eski düzene mi girer başına böyle bir şey gelen varsa bilgilendirirse sevinirim. Bu arada 5 aydır bebek istiyoruz.
Canım benim adetim de bi ara 26 günde bir olurdum ben hep 35 günde bire çıkmıştı arada böle düzensizlikleri oluyo mevsimsel yada stres kaynaklı oluyor

Ne kadar sure olduki
Ağustos ayında 3 sene dolacak kuzum şubatta tüp bebek tedavisi oldum kimyasal gebelik oldu dondurulmuş embriyo da yok yani sil baştan olacak herşey eşimde sperm dna hasar testi yaptıracak bakalım hayırlısı artık

Ağustos ayında 3 sene dolacak kuzum şubatta tüp bebek tedavisi oldum kimyasal gebelik oldu dondurulmuş embriyo da yok yani sil baştan olacak herşey eşimde sperm dna hasar testi yaptıracak bakalım hayırlısı artık
Rabbim en kisa zamanda doldursun kucağını insallah

X