Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar bir şey sormak istiyorum. Benim adetim normalde çok düzenlidir 28 günde bir adet olurum fakat geçen ay 45 gün sonra oldum. Başıma ilk defa böyle bir şey geldi. Şimdi tam 29. gündeyim göğüslerim bel ağrım var fakat yumurtlama mı yoksa adet ağrısı mı anlayamadım. Geçen ay 45 oldu diye bu ay yine 45 mi olur yoksa tekrar eski düzene mi girer başına böyle bir şey gelen varsa bilgilendirirse sevinirim. Bu arada 5 aydır bebek istiyoruz.

Tabi canım bura ayrı bir güç veriyor bana nedense Allah hepinizden razı olsun kızlar hep destek olduk bir birimize aynen devam edeceğiz inşallah hep ilkler buda oldu diğer ilklerde burda olsun cinsiyet doğum vs
Ay inşallah inşallah dün sağlık ocağından sonuçları gösterdim sıkıntı yok dedi ama hcg bakmamış içim rahat etmedi pazartesi randevu aldım doktora gideceğim bakalım inşallah hepimizin hamişliği sağlıklı geçer herşey yolunda olur

Canım 7 mm de boş kese gözüktü demiştim. Bugün kontrole gittim. Önce yine boş kese göründü sonra evirdi çevirdi Çok şükür bebeği gördük. Bebek arkadaymis zor göründü. Hatta hafifte olsa kalp atışını bile duyduk. Rabbim sana da bu güzel anı yaşatsın. İnşallah görürsün sende kalp atışını duyarsın dualarım seninle canım.

İnşallah canım inşallah niye almamış acaba hcg yi hayret yani git tabi doktora göster canım ihmal etme

Ya bu kapanma olaylarında hastene işleri sorun olmuyor değil mi ?

Yapsam olur muyum zeytinyağı içsem olmak isterim gerçi öyle olursam çok zayıflarım kilom hızlı gidiyor birşey oldu bana eriyorum
Valla kuzum ben sabak 2 yemek kaşığı akşam 2 yemek kaşığı içiyorum banamısın demiyor ama oruç tutuyorsun sen zayıflarsın tabii canım benim kabızlık da oruçdan senin hamiş değilsin akşam yatmadan 1 çay bardağı açlık otu iç çok kabızsan ama çok içme yada hergün içme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…