- 7 Ekim 2019
- 376
- 411
Evet öyle. Bakalım hayırlısı olsunİnşAllah güzel geçirirsin kuzum biraz sabır isteyen bir dönem
Hayalet bir çizgi görüyorum sanki yaaaaAz once yaptım ama ilk Idrarla deil birde flas acik cektim
Aynen daha diğer aya kalan kızlar var onların da haberlerini alacağız inşallahAynen bence yaa
Yok aynen devam ozaman kimse gitmesin diğer aylarda olanlarda uğrarlar hem güzel olur
İnşallah inşallah rabbim onlarda nasip etsin tez günde tez saatte inşallah şu mubarek günler deAynen daha diğer aya kalan kızlar var onların da haberlerini alacağız inşallah
Adetime 7 gün var transferimin 5.günü tatlımAdet tarihin ne zaman kuzu benim yarın bat günü iki gündür siyaha yakın lekelenmelerim oluyo dün test yaptım negatif adet sancimda kesildi çok şükür anlamadım test beni yanıltır mı ki
Anladım canım Rabbım hayırlısını nasip etsin inşallahAdetime 7 gün var transferimin 5.günü tatlım
Ay inşallah inşallahTabi canım bura ayrı bir güç veriyor bana nedense Allah hepinizden razı olsun kızlar hep destek olduk bir birimize aynen devam edeceğiz inşallah hep ilkler buda oldu diğer ilklerde burda olsun cinsiyet doğum vs
Canım 7 mm de boş kese gözüktü demiştim. Bugün kontrole gittim. Önce yine boş kese göründü sonra evirdi çevirdi Çok şükür bebeği gördük. Bebek arkadaymis zor göründü. Hatta hafifte olsa kalp atışını bile duyduk. Rabbim sana da bu güzel anı yaşatsın. İnşallah görürsün sende kalp atışını duyarsınmerhabalar canım şükür ki kesemizi gördük benim de 9 mm inşallah perşembe güzel haberler ver bize canımm
yaa kuzum benim sen de hakkını helal et canım arkadaşım nisan ayı gebelik planlayanlar grubundan geldik buralara inşallah güzel haberlerle ayrılıcaz bitanem sen gönlünü ferah tut gayet normalmiş ben sabahtan beri araştırdım
İnşallah canım inşallah niye almamış acaba hcg yi hayret yani git tabi doktora göster canım ihmal etmeAy inşallah inşallahdün sağlık ocağından sonuçları gösterdim sıkıntı yok dedi ama hcg bakmamış içim rahat etmedi pazartesi randevu aldım doktora gideceğim bakalım inşallah hepimizin hamişliği sağlıklı geçer herşey yolunda olur
Yapsam olur muyum zeytinyağı içsem olmak isterimZeytin yağını içip Cırcır olup paçamdan aksın istiyorum yakız ben oruçda tutmuyom
Bende aldı sanıyordum ama hcg hariç herşeye bakmışİnşallah canım inşallah niye almamış acaba hcg yi hayret yani git tabi doktora göster canım ihmal etme
Uyuz deseydin tövbe yarabbim zaten en büyük amaç o değilmiydi neyin kafasıysa artıkBende aldı sanıyordum ama hcg hariç herşeye bakmış
Ya bu kapanma olaylarında hastene işleri sorun olmuyor değil mi ?Ay inşallah inşallahdün sağlık ocağından sonuçları gösterdim sıkıntı yok dedi ama hcg bakmamış içim rahat etmedi pazartesi randevu aldım doktora gideceğim bakalım inşallah hepimizin hamişliği sağlıklı geçer herşey yolunda olur
Valla kuzum ben sabak 2 yemek kaşığı akşam 2 yemek kaşığı içiyorum banamısın demiyor ama oruç tutuyorsun sen zayıflarsın tabii canım benim kabızlık da oruçdan senin hamiş değilsin akşam yatmadan 1 çay bardağı açlık otu iç çok kabızsan ama çok içme yada hergün içmeYapsam olur muyum zeytinyağı içsem olmak isterimgerçi öyle olursam çok zayıflarım kilom hızlı gidiyor birşey oldu bana eriyorum
ondan cıkmamıştır cnm kırmızıları görene kadar umut var :)Kaset yaptım kuzu erken gebelik yoktu elimde
Randevusuz hasta bakilmayacakYa bu kapanma olaylarında hastene işleri sorun olmuyor değil mi ?