Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
7 mm ile görmedi demi bebişi canım

Hamiş misin?

anım 7 mm de boş kese gözüktü demiştim. Bugün kontrole gittim. Önce yine boş kese göründü sonra evirdi çevirdi Çok şükür bebeği gördük. Be
yaa gerçekten mi canımm ay çok sevindim yaa kurban olayım ona ben annesi arkaya saklanmış demek kiiçim rahatladı canım ya 9 mm de bebeği göremeyince korkmuştum da demek ki normal bi şey. peki 7mm keseyi gördükten kaç gün sonra gittin ikinciye de gördün canım

Maalesef ben 27 haziran 2020 den 28 agustos 2020 kadar adet gormemistim ilk ve hala bu sekilde 2 ayda 1 olmaya devam ediyor duzenim bozuldu

Bir ovulaston testi daha yaptim bu gun kafayi yicem resmen adet olmak istiyorum

Eklentiler

• IMG_20210429_124618_1.jpg
    111,9 KB · Görüntüleme: 19

Yok ot filan içmem ama zeytin yağı deneyim belki iş görür yok tuhafıma giden kabızlık varken nasıl zayıfladığım yiyorum yani bşr yandan

Çok sağol canım ya darısı sana inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Allah'ım görmeni nasip etsin inşallah geçen hafta perşembe günü gitmiştim 5 hafta 2 günlüktü. Tam 1 hafta sonra bugün gittim kontrole. Normalde sat a 6 hafta 2 günlük olması gerekiyordu . Usg de 6 hafta 0 günlük çıktı canım.

Peki hastaneye gittiniz mi niye öyle oldu diye bebek için çok strese girdim ondan mı öyle oldu anlamadım.
Bende dugun icin cok strese girdigim icin oldu diyordum ama hala duzelmedi hastaneey gitrim doktor vucudun evlilige alismaya claisiyo yasin cok kucuk dedi hormonlarim vajinal ultrasonum hepsi normal cikti

7 mm de bomboş simsiyah kese göründü . Yolk saç bile görünmedi. 5 hafta 2 günlüktü. Bugün gittiğimde 6 hafta 2 günlüktüm. Yolku görmeyi planlarken çok şükür Bebek göründü.
Ayyy inşallah bende öyle olurum ya inşallah gözün aydın canım benim

Bende dugun icin cok strese girdigim icin oldu diyordum ama hala duzelmedi hastaneey gitrim doktor vucudun evlilige alismaya claisiyo yasin cok kucuk dedi hormonlarim vajinal ultrasonum hepsi normal cikti
Hiçbir şeyde stres yapmamak lazım ama hayat buna müsaade etmiyor maalesef. Özel olmayacaksa yaşınız kaç kendimle kıyaslamak için soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…