7 mm ile görmedi demi bebişi canımCanım 7 mm de boş kese gözüktü demiştim. Bugün kontrole gittim. Önce yine boş kese göründü sonra evirdi çevirdi Çok şükür bebeği gördük. Bebek arkadaymis zor göründü. Hatta hafifte olsa kalp atışını bile duyduk. Rabbim sana da bu güzel anı yaşatsın. İnşallah görürsün sende kalp atışını duyarsındualarım seninle canım.
Hamiş misin?Ay inşallah inşallahdün sağlık ocağından sonuçları gösterdim sıkıntı yok dedi ama hcg bakmamış içim rahat etmedi pazartesi randevu aldım doktora gideceğim bakalım inşallah hepimizin hamişliği sağlıklı geçer herşey yolunda olur
Bende tam bilmiyorum ama randevu alabiliyorsam demekki gidebilirim de diye düşündümYa bu kapanma olaylarında hastene işleri sorun olmuyor değil mi ?
yaa gerçekten mi canımm ay çok sevindim yaa kurban olayım ona ben annesi arkaya saklanmış demek kianım 7 mm de boş kese gözüktü demiştim. Bugün kontrole gittim. Önce yine boş kese göründü sonra evirdi çevirdi Çok şükür bebeği gördük. Be
Haha doktor işte güya ağzını açıp bişey diyemiyorsun kiUyuz deseydin tövbe yarabbim zaten en büyük amaç o değilmiydi neyin kafasıysa artık
Maalesef ben 27 haziran 2020 den 28 agustos 2020 kadar adet gormemistim ilk ve hala bu sekilde 2 ayda 1 olmaya devam ediyor duzenim bozulduMerhaba kızlar bir şey sormak istiyorum. Benim adetim normalde çok düzenlidir 28 günde bir adet olurum fakat geçen ay 45 gün sonra oldum. Başıma ilk defa böyle bir şey geldi. Şimdi tam 29. gündeyim göğüslerim bel ağrım var fakat yumurtlama mı yoksa adet ağrısı mı anlayamadım. Geçen ay 45 oldu diye bu ay yine 45 mi olur yoksa tekrar eski düzene mi girer başına böyle bir şey gelen varsa bilgilendirirse sevinirim. Bu arada 5 aydır bebek istiyoruz.
7 mm de bomboş simsiyah kese göründü . Yolk saç bile görünmedi. 5 hafta 2 günlüktü. Bugün gittiğimde 6 hafta 2 günlüktüm. Yolku görmeyi planlarken çok şükür Bebek göründü.7 mm ile görmedi demi bebişi canım
Valla kuzum ben sabak 2 yemek kaşığı akşam 2 yemek kaşığı içiyorum banamısın demiyor ama oruç tutuyorsun sen zayıflarsın tabii canım benim kabızlık da oruçdan senin hamiş değilsin akşam yatmadan 1 çay bardağı açlık otu iç çok kabızsan ama çok içme yada hergün içme
Peki hastaneye gittiniz mi niye öyle oldu diye bebek için çok strese girdim ondan mı öyle oldu anlamadım.Maalesef ben 27 haziran 2020 den 28 agustos 2020 kadar adet gormemistim ilk ve hala bu sekilde 2 ayda 1 olmaya devam ediyor duzenim bozuldu
Evet tuhaf bir hal aldı vücudun benimde beynim yandı şuanYok ot filan içmemama zeytin yağı deneyim belki iş görür yok tuhafıma giden kabızlık varken nasıl zayıfladığım yiyorum yani bşr yandan
Çok sağol canım ya darısı sana inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Allah'ım görmeni nasip etsin inşallahyaa gerçekten mi canımm ay çok sevindim yaa kurban olayım ona ben annesi arkaya saklanmış demek kiiçim rahatladı canım ya 9 mm de bebeği göremeyince korkmuştum da demek ki normal bi şey. peki 7mm keseyi gördükten kaç gün sonra gittin ikinciye de gördün canım
Bende dugun icin cok strese girdigim icin oldu diyordum ama hala duzelmedi hastaneey gitrim doktor vucudun evlilige alismaya claisiyo yasin cok kucuk dedi hormonlarim vajinal ultrasonum hepsi normal ciktiPeki hastaneye gittiniz mi niye öyle oldu diye bebek için çok strese girdim ondan mı öyle oldu anlamadım.
Ayyy inşallah bende öyle olurum ya inşallah gözün aydın canım benim7 mm de bomboş simsiyah kese göründü . Yolk saç bile görünmedi. 5 hafta 2 günlüktü. Bugün gittiğimde 6 hafta 2 günlüktüm. Yolku görmeyi planlarken çok şükür Bebek göründü.
Hiçbir şeyde stres yapmamak lazım ama hayat buna müsaade etmiyor maalesef. Özel olmayacaksa yaşınız kaç kendimle kıyaslamak için soruyorum.Bende dugun icin cok strese girdigim icin oldu diyordum ama hala duzelmedi hastaneey gitrim doktor vucudun evlilige alismaya claisiyo yasin cok kucuk dedi hormonlarim vajinal ultrasonum hepsi normal cikti
Aman aman diyemezsin sakın demede he de geç sonra başın ağrırHaha doktor işte güya ağzını açıp bişey diyemiyorsun ki
İç zeytin yağı karnını yumuşatsın 1 yemek kaşığı içsem canımYapsam olur muyum zeytinyağı içsem olmak isterimgerçi öyle olursam çok zayıflarım kilom hızlı gidiyor birşey oldu bana eriyorum