Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet tuhaf bir hal aldı vücudun benimde beynim yandı şuan 😂😂
Eşim dün iş bakmaya geldi beni 1 hafta görmemişti ne oldu sana dedi çok zayıflamışsın dedi 😂 çok uğraşırdım zayıflamak için spor filan yapardım 🤣 yedi iyice bedenim birşeylerin derdin de ama benle alakasız sankim başkasının bedenini taşıyorum 🙈Şimdi msj atmış eşim sana birşey alacağım spor yapmak için bedenin kaçtı diye 😂 😂 o da şaşırdı hayatta bedenimi sormadan alıp gelirdi 🤣🤣🤣 bende bedenimi veremedim 🤣🤣🤣

yaa gerçekten mi canımm ay çok sevindim yaa kurban olayım ona ben annesi arkaya saklanmış demek ki:KK68:içim rahatladı canım ya 9 mm de bebeği göremeyince korkmuştum da demek ki normal bi şey. peki 7mm keseyi gördükten kaç gün sonra gittin ikinciye de gördün canım:KK200:
Ahhh kuzum senle aynıyız ya hemen didikliyoz inş bizde haftaya güzel haberleri alacağız inşallah

Çok sağol canım ya darısı sana inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Allah'ım görmeni nasip etsin inşallah 🤲🏻 geçen hafta perşembe günü gitmiştim 5 hafta 2 günlüktü. Tam 1 hafta sonra bugün gittim kontrole. Normalde sat a 6 hafta 2 günlük olması gerekiyordu . Usg de 6 hafta 0 günlük çıktı canım.
amin canım benimm inşallah sağlıkla kucaklarımıza da almak nasip olur kuzum hepimize:nazar:çok güzel ya minicik de olsa onu görmek yetiyor işte canım haftaya inşallah ben de görebilirim çoook mutlu oldum senin adına:KK68:

Çok sağol canım ya darısı sana inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Allah'ım görmeni nasip etsin inşallah 🤲🏻 geçen hafta perşembe günü gitmiştim 5 hafta 2 günlüktü. Tam 1 hafta sonra bugün gittim kontrole. Normalde sat a 6 hafta 2 günlük olması gerekiyordu . Usg de 6 hafta 0 günlük çıktı canım.
Gözünüz aydın yaa ne kadar güzel adınıza çok sevindin bir gün bizde yazar mıyız ki🤲🤲

Eşim dün iş bakmaya geldi beni 1 hafta görmemişti ne oldu sana dedi çok zayıflamışsın dedi 😂 çok uğraşırdım zayıflamak için spor filan yapardım 🤣 yedi iyice bedenim birşeylerin derdin de ama benle alakasız sankim başkasının bedenini taşıyorum 🙈Şimdi msj atmış eşim sana birşey alacağım spor yapmak için bedenin kaçtı diye 😂 😂 o da şaşırdı hayatta bedenimi sormadan alıp gelirdi 🤣🤣🤣 bende bedenimi veremedim 🤣🤣🤣
Bedenin senle oyun oynuyor stresden bile Zayıflamış olabilirsin bence kolay değil yani okadar bekledin

ayy sorma kuzum yaa aynı gün zaten keseyi görüp böyle içimize kurt düştü ya inşallah haftaya da sırayla güzel haber vericez:KK200::nazar:
İnşallah canım inşallah hala atamadım üstümden kemiriyor içimi bi günler geçeydi rabbim yüzümüzü güldürür inşallah 🙏🙏💞💞

amin canım benimm inşallah sağlıkla kucaklarımıza da almak nasip olur kuzum hepimize:nazar:çok güzel ya minicik de olsa onu görmek yetiyor işte canım haftaya inşallah ben de görebilirim çoook mutlu oldum senin adına:KK68:
İnşallah canım Allah razı olsun 😍 bu arada ben idrara biraz sıkışık gittim onun etkisi ile mutemelen zar zor da olsa göründü. İdrara sıkışık gidince bebeği keseyi öne doğru çıkarttığı için daha kolay göründüğünü okumuştum burada.

Kizlar selam nasılsınız ? Sağlık ocağına gittim kese görünür korkma git doktora dedi ama ben yine 1 hafta beklemek istiyorum şuan sata göre 4+0 im 5+3 gibi giderim kısmet olursa diye planlıyorum. Ancak kafama takılan henüz çok erken tabi ama ilk dogumumda bel fıtığı oldum şimdi bel fitigini bahane edip zorunlu sezeryan olabilir miyim fikri olan var mı ?

ondan cıkmamıştır cnm kırmızıları görene kadar umut var :)
Demi ağrım yok normalde benim ağrım olur kasık ağrım şiddetli adet sancısı yaşarım hep kuzu iki seçenekten biri ya adetim sokulecek yada rabbimin mucizesi gelecek Allah büyük bakalim lekeler de azaldı gibi bugün

X