Zeytin yağını içip Cırcır olup paçamdan aksın istiyorum yaDemiyor demiyorrr ben şimdi ramazan daha hiç kurtulamadım bundan
canım erken gebelik testimi yaptınkızlar 30 nisan bat tarihim 2 gündür siyaha yakın leke geliyo dün test yaptım negatif adet sancısı vs de yok test beni yanıltır mı sizce
Hamilelik tüm vucudu etkiliyor canım hormonlar organlar kafayı yedi inş gemi gibi olmayız inşallahBende kabizlik yok ama karnimda anlamadigim bi sislik olustuyani pirinc tanesi kadar sey sislik yapmaz heralde dimi ben bide zayifimdir karnim hep duzdur simdiden ckicaksa 9 aya yandik
Aynen canim mesela düne kadar göğüs agrim kaybolmuştu bu sabah dokunamıyorum bile acıyor hormonlarin etkisi sanırım göğüslere ağrı yapiyoHamilelik tüm vucudu etkiliyor canım hormonlar organlar kafayı yedi inş gemi gibi olmayız inşallah
Günaydın tatlı anne nasılsın beagunaydin kizçeler bol hamiş haberleri aldığımız güzel bi gün olsun bugun herşey gönlünüzce olsun
Benimde gögüslerde bişey yok bazen oluyor vucud yeni tohumları kabul etmeye çalışıyor işteAynen canim mesela düne kadar göğüs agrim kaybolmuştu bu sabah dokunamıyorum bile acıyor hormonlarin etkisi sanırım göğüslere ağrı yapiyo
Demi bencede olsun bura yine haberdar edelim birbirimizi ilk göz ağrım bura nede olsa sonuçda Nisan ayında gebelik planlayanlardı bura olduEvet evet kalalım seviyorum ben burayı çoğu zaman yazamıyorum ama hep takipteyim okuyorum yazılanları
Şeker anneeeGünaydın tatlı anne nasılsın bea
Gazdır o canım benim de şiş baya karnım.Bende kabizlik yok ama karnimda anlamadigim bi sislik olustuyani pirinc tanesi kadar sey sislik yapmaz heralde dimi ben bide zayifimdir karnim hep duzdur simdiden ckicaksa 9 aya yandik
Benimde ilk göz ağrımm üye olur olmaz buraya geldim güzel haberi sizlerle bekledim ve sonunda sizlerle aldımm sonrası da olmalı boşluğa düşerim yoksaDemi bencede olsun bura yine haberdar edelim birbirimizi ilk göz ağrım bura nede olsa sonuçda Nisan ayında gebelik planlayanlardı bura oldu
Evet canım vücut tepki veriyor dediğin gibiBenimde gögüslerde bişey yok bazen oluyor vucud yeni tohumları kabul etmeye çalışıyor işte
Aynen canimBence de kızlar. Aralığa ocağa dağılsak da yine burda da haberdar edelim birbirimizi inşallah.
Valla başlığın süresi doluyor diye üzülüyordum böyle düşünmenize sevindim
Aynen bence yaaDün benimde aklıma geldi birbirimizi merak ederiz yoldaş olduk birbirimize bencede kalalim
Yok aynen devam ozaman kimse gitmesin diğer aylarda olanlarda uğrarlar hem güzel olurBence de kızlar. Aralığa ocağa dağılsak da yine burda da haberdar edelim birbirimizi inşallah.
Valla başlığın süresi doluyor diye üzülüyordum böyle düşünmenize sevindim
Çok şükür iyiyim bal anneŞeker anneeeiyiyim günaydın sen nasılsın tatluş
Tabi canım bura ayrı bir güç veriyor bana nedense Allah hepinizden razı olsun kızlar hep destek olduk bir birimize aynen devam edeceğiz inşallah hep ilkler buda oldu diğer ilklerde burda olsun cinsiyet doğum vsBenimde ilk göz ağrımm üye olur olmaz buraya geldim güzel haberi sizlerle bekledim ve sonunda sizlerle aldımm sonrası da olmalı boşluğa düşerim yoksa