Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende kabizlik yok ama karnimda anlamadigim bi sislik olustu🤖 yani pirinc tanesi kadar sey sislik yapmaz heralde dimi🤯 ben bide zayifimdir karnim hep duzdur simdiden ckicaksa 9 aya yandik 🥴
Hamilelik tüm vucudu etkiliyor canım hormonlar organlar kafayı yedi inş gemi gibi olmayız inşallah

Hamilelik tüm vucudu etkiliyor canım hormonlar organlar kafayı yedi inş gemi gibi olmayız inşallah
Aynen canim mesela düne kadar göğüs agrim kaybolmuştu bu sabah dokunamıyorum bile acıyor hormonlarin etkisi sanırım göğüslere ağrı yapiyo

Dün benimde aklıma geldi birbirimizi merak ederiz yoldaş olduk birbirimize bencede kalalim😊😍
Aynen bence yaa
Bence de kızlar. Aralığa ocağa dağılsak da yine burda da haberdar edelim birbirimizi inşallah.
Valla başlığın süresi doluyor diye üzülüyordum böyle düşünmenize sevindim 😍
Yok aynen devam ozaman kimse gitmesin diğer aylarda olanlarda uğrarlar hem güzel olur

Benimde ilk göz ağrımm üye olur olmaz buraya geldim güzel haberi sizlerle bekledim ve sonunda sizlerle aldımm sonrası da olmalı boşluğa düşerim yoksa 🤭
Tabi canım bura ayrı bir güç veriyor bana nedense Allah hepinizden razı olsun kızlar hep destek olduk bir birimize aynen devam edeceğiz inşallah hep ilkler buda oldu diğer ilklerde burda olsun cinsiyet doğum vs

X