Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yaaaa tüh yaa çok üzüldüm canım ya hayırlısı olsun napalım geç olsun güç olmasın inş

I ipti canımmm hayırlısı olsun adeti ol çalışmalara devam
Cook teşekkürler desteğiniz için kızlar
Yarın kadın doğuma gideceğim bakalım ne diyecek durum neymiş söktürücü mü verecek napacak

Kızlar tek memeden meme ucunu sıkınca sıvı gelmesi hamilelik belirtisi olabilir mi? Kan testi için birkaç gün daha beklemeye karar verdim

Kızlar tek memeden meme ucunu sıkınca sıvı gelmesi hamilelik belirtisi olabilir mi? Kan testi için birkaç gün daha beklemeye karar verdim
Ben ilk öyle farkettim ayrıca göğüs ucunda sivilce gibi kabarcıklar çıktı dedim bu sefer kesin hamileyim

Kizlar herkese selam bugun sanki daha mi belirgin hala hayalet cizgi gibi ama ztn 1 gun geciktim..normal degil mi?isten dolayi kan vermeye gidemiyorum ay sonu cok yogun.yarinda test yapip, cuma ya da cmt kontrole giderim kismetse...

Eklentiler

• 20210428_172357.jpg
    41,9 KB · Görüntüleme: 45
  • 20210428_172453.jpg
    48,5 KB · Görüntüleme: 44
  • 20210428_172613.jpg
    26,6 KB · Görüntüleme: 43
Selam kızlar
Hcg <0.25 çıkmış
Neden regl olmadım acaba

Canımcım sağlık olsun senin adına istiyordum ama nasip değilmiş bu ay inşallah neden regli olmadığına bir cvp veremiyorum hala olmayan birisi olarak.
Çok yoğun çalışıyorum masaj bir yandan ilaçlar içtim bir yandan Artık gelmesinde napsın

Ben ilk öyle farkettim ayrıca göğüs ucunda sivilce gibi kabarcıklar çıktı dedim bu sefer kesin hamileyim
Tebrik ederim canım İnşallah benimki de gebeliktendir. Kabarcıkları ben de fark ettim bu kadar belirgin değildi sanki Kan vermemek için kendimi zor tutuyorum ama ya üzülürsem diye de düşündükçe biraz daha bekle diyorum

Teşekkür ederim :) ya ama daha doktora gidip keseyi gormden kalp atımını duymadan da sanki inanamiyor gibiyim ben şöyle düşündüm kan verirken adetle veya tahlille her 2 sonucuda gorucem ha yarın ha bugün ve koştur koştur gittim teste... Rabbim hayirlisini nasib etsin bence kabarcıklar vs varsa vardır diyorum ben git bence ama her 2 duruma da kendini hazirla

Benim bugün sonuçlar çıktı idrarda enfeksiyon çıktı gün içerisinde su tüketmediğim için çok ağrı yapıyor bugünden sonra tutamıycam
Yaaacok gecmis olsun.ilac falan verdi mi doktor yoksa bol su icin mi dedi?...ben ilk ogrendigimde doktorun yaptigi tahlilde biraz enfeksiyon var demisti.ama bol bol su iciyorum simdi daha iyiyim anliyorum.benlik hic sikinti yok,bebise birsey olmasin da gerisi hic onemli degil bende

Öylemi senin değer belli mi ? Test yaptın mı ? Yeniyim tanımıyorum o yüzden soruyorum 26 da bir oluyorum canım evet 2 gün geçti adet
Benimde 26 günde bir ama 23 24 25 günde bir adet olduğum zamanlarda azımsanmayacak kadar çoktu sanırım döngüm 23 24 günde bir oldu heralde bu sefer o yuzden boyle cikti 665 çıkmış benimki canım senin daha 2 gün geçmiş çok yeni için rahat olsun fazlasıyla yukselir

Kizlar herkese selam bugun sanki daha mi belirgin hala hayalet cizgi gibi ama ztn 1 gun geciktim..normal degil mi?isten dolayi kan vermeye gidemiyorum ay sonu cok yogun.yarinda test yapip, cuma ya da cmt kontrole giderim kismetse...
Canım hayalet çizgi bile olsa gebelik oluyo bence var hem sen belirginlestigini Daha iyi anlarsın

Bana kalsa benlik de sıkıntı yok ama işte ağrılarımı çoğaltıyor korktum bende zarar vericek diye. Evet ilaç verdi daha öncede vermişti geçmemiş tekrar ilaç verdi teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…