Hayırlı olsun cnmAçıklanmış kızlar..
Bugün bat günümde hcg değerim 884.80
Allahıma şükürler olsun
Kizlar, Catlama gunu kuruluk olmasi normal mi? Bu durumu yasayan var mi veya hamile kalan? Catlama gunu ve sonrasini degerlendirmek lazim deniyorya ama o pik gununden sonra kuruluk oldu bende yaKacirdik mi yumuyu acaba
Canim hayirli olsun saglikla huzurla birbirinize kavusun insallahHepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar
Darısı tüm bekleyenlere inşallah
İnşallah olmazsın canım. Belkide tutunmadır.lekelenmeden kaç gün sonra genelde sökülüyor adetin.Kizlar simdi akintim geldi biraz sanki regl baslangicindaki gibi ama cok cok az kahverengilik karisik normal mi sizce yoksa regl mi olcam((
Insallah canim...lekenmem gece olursa sabahina yogunlasir genelde..hayalet cizgime o kdr inaniyorumki insallah hayalkirikligi olmazİnşallah olmazsın canım. Belkide tutunmadır.lekelenmeden kaç gün sonra genelde sökülüyor adetin.
İnşallah canım hayal kırıklığı yaşamazsın . Geçen ay benim de öyle olmuştu. şimdi iki gün geçti test yapmuyorum. Pazartesiye kadar beklicem artık her ay hüsranla sonuçlanması umudumu kırdı.Insallah canim...lekenmem gece olursa sabahina yogunlasir genelde..hayalet cizgime o kdr inaniyorumki insallah hayalkirikligi olmaz
Bat ne zamandi, en son ne zaman test yapmistin?Kizlar simdi akintim geldi biraz sanki regl baslangicindaki gibi ama cok cok az kahverengilik karisik normal mi sizce yoksa regl mi olcam((
Canım regl olursan ikinci ya da üçüncü gün prolaktin baktırmanı tavsiye ederimKızlar tek memeden meme ucunu sıkınca sıvı gelmesi hamilelik belirtisi olabilir mi? Kan testi için birkaç gün daha beklemeye karar verdim
Insallah canim umarim tutunur sagliklaİnşallah canım hayal kırıklığı yaşamazsın . Geçen ay benim de öyle olmuştu. şimdi iki gün geçti test yapmuyorum. Pazartesiye kadar beklicem artık her ay hüsranla sonuçlanması umudumu kırdı.
Bat dundu canim.bugun test yaptim hayalet cizgi ciktiBat ne zamandi, en son ne zaman test yapmistin?
Ay inşallah olmam gerek kalmaz canım :)) Yine de tavsiyen için teşekkür ederimCanım regl olursan ikinci ya da üçüncü gün prolaktin baktırmanı tavsiye ederim
Insallah canim umarim tutunur saglikla
Bat dundu canim.bugun test yaptim hayalet cizgi cikti
Bende yarın üçüncü günüm gidip hormon tahlili yaptırıcam canım en son ocak ayında bakılmıştı sende durumlar nasılCanım regl olursan ikinci ya da üçüncü gün prolaktin baktırmanı tavsiye ederim
Insallah canim umarim tutunur saglikla
Bat dundu canim.bugun test yaptim hayalet cizgi cikti
İnşallah tatlımAy inşallah olmam gerek kalmaz canım :)) Yine de tavsiyen için teşekkür ederim
Yaptim zaten canim aksam 5 teVarsa testin cikar bence yap neden bekliyosun Bat gecmis. Ben 20 tane yapmistim yerinde olsam. En azindan oyle ya da boyle kafan rahatlar. Yap bize gonder yorumlayalimEn sevdigim
Bugun aksam yaptim hayalet cizgi dune gore bir tik daha belliydiBunlar dunku testlerin mi daha once mi?
Bugun aksam yaptim hayalet cizgi dune gore bir tik daha belliydi
Insallah canim 1 tane testim var onu yarin sabahtan yapcam insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinEger testin genel bi ozelligi degilse vardir o zaman guzel bir umut:) Ust uste hayalet de olsa cizgi cikmazdi. Insallah vardir. Sabah ilk idrarla soyle koyu koyi cizgiyi gorursun umarim