- 25 Nisan 2016
- 986
- 890
- 42
yok kuzum ben ilkinde yaşadım ikincide olmadı ikiz gebelikti hattaKızlar ilk hamileliğinde yerleşme kanaması yaşayan biri diğer gebeliklerinde de yaşar mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok kuzum ben ilkinde yaşadım ikincide olmadı ikiz gebelikti hattaKızlar ilk hamileliğinde yerleşme kanaması yaşayan biri diğer gebeliklerinde de yaşar mı
Allah kucağını en yakın zamanda doldursun
[/QUOTAmin kuzum inşallahAllah kucağını en yakın zamanda doldursun
2haftayi biraktik geride zaten,doktorda 2 hafta sonra gel dedi.bende tutacagim insallah bir sıkıntı olmazsaaynen aksam yedigim orduya yeter bebege mi yetmeyecekYani şuanda yerleşmeye çalışıyor annenin yediğiyle beslense bile akşam iftarı açınca maşallah herşeyi yiyoruz zaten bilmiyorum tabiki tercih meselesi çok zorlanmaz Bi sıkıntı yaşamazsam sonuna kadar tutmayı düşünüyorum inşallah
Hiç bir belirtim yok, hala da yok :) adet olmadan önce yaşanılanları bizzat yaşadım. Farklı olarak adet gecikmesi yaşadım 2 gün, aylardır test yapmıyordum bir yapayım dedim. 2.çizgi hayalet göründü. Burda yayınlayınca beni herkes kan testi için teşvik etti gittiğimde değerimin 128 olduğunu gördüm. İnşallah sürdürebilirim dün 2 doktora gittim birisinin önünde çok ağladım, bi şekilde durdurmamız lazım sağlıklı gebelik değil dedi değerim adet gecikmesinden 2 gün sonra 128 ve ardından da 20 saat sonra 180 çıktığı için. Başka bir doktora daha gittim bunu söylemek için çok erken yarın akşam bi test daha yap dedi. Bu akşam test yaptıracağım dua edin lütfen değerim en az 2 katı çıksınEvet kafa rahatlığı çok önemli peki sizin bir belirtiniz var mıydı ne zaman başladı ?
Canım bence o doktor iyi değil bu kadar erken kimse bilemez sağlıklı gebelik olup olmadığını hem bence normal artmış 20 saatte sende canını sıkıp evham yapma iyi düşün iyi olsun canım inşallah güzel haberler verirsin akşam bekliyoruz benim bir tanıdığım da iki gün de 120 den 750 ye çıktı dış gebelik ten şüphelendik ama onunda bebeği tek ve sağlıklı yani şu an düşün yani değerler çok değişken olabiliyor kişiden kişiyeHiç bir belirtim yok, hala da yok :) adet olmadan önce yaşanılanları bizzat yaşadım. Farklı olarak adet gecikmesi yaşadım 2 gün, aylardır test yapmıyordum bir yapayım dedim. 2.çizgi hayalet göründü. Burda yayınlayınca beni herkes kan testi için teşvik etti gittiğimde değerimin 128 olduğunu gördüm. İnşallah sürdürebilirim dün 2 doktora gittim birisinin önünde çok ağladım, bi şekilde durdurmamız lazım sağlıklı gebelik değil dedi değerim adet gecikmesinden 2 gün sonra 128 ve ardından da 20 saat sonra 180 çıktığı için. Başka bir doktora daha gittim bunu söylemek için çok erken yarın akşam bi test daha yap dedi. Bu akşam test yaptıracağım dua edin lütfen değerim en az 2 katı çıksın
Hiç bir belirtim yok, hala da yok :) adet olmadan önce yaşanılanları bizzat yaşadım. Farklı olarak adet gecikmesi yaşadım 2 gün, aylardır test yapmıyordum bir yapayım dedim. 2.çizgi hayalet göründü. Burda yayınlayınca beni herkes kan testi için teşvik etti gittiğimde değerimin 128 olduğunu gördüm. İnşallah sürdürebilirim dün 2 doktora gittim birisinin önünde çok ağladım, bi şekilde durdurmamız lazım sağlıklı gebelik değil dedi değerim adet gecikmesinden 2 gün sonra 128 ve ardından da 20 saat sonra 180 çıktığı için. Başka bir doktora daha gittim bunu söylemek için çok erken yarın akşam bi test daha yap dedi. Bu akşam test yaptıracağım dua edin lütfen değerim en az 2 katı çıksın
Bence de bunu söylemek için çok erken.. 20 saatte artmış hiç aetmamis değil ki.. sakın durdurmayin gebeliği biraz takıp edin hiç moralinizi bozmayınHiç bir belirtim yok, hala da yok :) adet olmadan önce yaşanılanları bizzat yaşadım. Farklı olarak adet gecikmesi yaşadım 2 gün, aylardır test yapmıyordum bir yapayım dedim. 2.çizgi hayalet göründü. Burda yayınlayınca beni herkes kan testi için teşvik etti gittiğimde değerimin 128 olduğunu gördüm. İnşallah sürdürebilirim dün 2 doktora gittim birisinin önünde çok ağladım, bi şekilde durdurmamız lazım sağlıklı gebelik değil dedi değerim adet gecikmesinden 2 gün sonra 128 ve ardından da 20 saat sonra 180 çıktığı için. Başka bir doktora daha gittim bunu söylemek için çok erken yarın akşam bi test daha yap dedi. Bu akşam test yaptıracağım dua edin lütfen değerim en az 2 katı çıksın
Canım 48 saatte bir test verseydin bu söylediğin değerlere düşük derdim ama bu 20 saate göre düşük deilki o kadar sıkma canını alsam test ver ama en sonkindw 8 saat geciosa ver canım 48 saate göre hesapla yoksa düşük çıkarsa üzülürsün yine dua edelim canım insallah iki katı cikarHiç bir belirtim yok, hala da yok :) adet olmadan önce yaşanılanları bizzat yaşadım. Farklı olarak adet gecikmesi yaşadım 2 gün, aylardır test yapmıyordum bir yapayım dedim. 2.çizgi hayalet göründü. Burda yayınlayınca beni herkes kan testi için teşvik etti gittiğimde değerimin 128 olduğunu gördüm. İnşallah sürdürebilirim dün 2 doktora gittim birisinin önünde çok ağladım, bi şekilde durdurmamız lazım sağlıklı gebelik değil dedi değerim adet gecikmesinden 2 gün sonra 128 ve ardından da 20 saat sonra 180 çıktığı için. Başka bir doktora daha gittim bunu söylemek için çok erken yarın akşam bi test daha yap dedi. Bu akşam test yaptıracağım dua edin lütfen değerim en az 2 katı çıksın
Yanlış yazmışım 8 yazılmış sadece 48 saate göre ver canım kanCanım 48 saatte bir test verseydin bu söylediğin değerlere düşük derdim ama bu 20 saate göre düşük deilki o kadar sıkma canını alsam test ver ama en sonkindw 8 saat geciosa ver canım 48 saate göre hesapla yoksa düşük çıkarsa üzülürsün yine dua edelim canım insallah iki katı cikar
Hadi gözün aydın canimkaç haftalikti bebisin son adet tarihin ne zamandı ona göre hesaplayalimama bence gayet iyi bi değer ilk ölçüme göre hadi gözün aydın tekrardan canim
Ya ne çabuk geldi hadi gözün aydın. Ben baktım az önce yok.
Ayyy çok teşekkür ederim şuan yerimde duramıyorum resmen son adetim 1 Nisan 3+6 görünüyor ama bilemedim tabiHa
Hadi gözün aydın canimkaç haftalikti bebisin son adet tarihin ne zamandı ona göre hesaplayalimama bence gayet iyi bi değer ilk ölçüme göre hadi gözün aydın tekrardan canim
Darısı sana inşallah canım. Hastaneden hastaneye değişiyor süreç demekkiYa ne çabuk geldi hadi gözün aydın. Ben baktım az önce yok.
Amin canım inşallah. Birkaç değer anca açıklanmış benim daha. Şu an için ümidim yok zaten akşam açıklanırsa ona da şükür.Darısı sana inşallah canım. Hastaneden hastaneye değişiyor süreç demekki
Ara ara bak sen gene açıklanmaya başladıysa gelir birazdan Max 5 gibi gelir benceAmin canım inşallah. Birkaç değer anca açıklanmış benim daha. Şu an için ümidim yok zaten akşam açıklanırsa ona da şükür.
Benimde son adetim 2 nisandi gayet normal çıkmış canım bence değerin kaç günde 1 adet oluyosun reglin gectimiAyyy çok teşekkür ederim şuan yerimde duramıyorum resmen son adetim 1 Nisan 3+6 görünüyor ama bilemedim tabi
Rabbim isteyen herkese nasib etsin insallahh yaaa sizce de 1 aylık gebelik için makul değer dimi geçen ay kimyasal yaşadım ama değerim baya dusuktu
Öylemi senin değer belli mi ? Test yaptın mı ? Yeniyim tanımıyorum o yüzden soruyorum 26 da bir oluyorum canım evet 2 gün geçti adetBenimde son adetim 2 nisandi gayet normal çıkmış canım bence değerin kaç günde 1 adet oluyosun reglin gectimi