Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaar şimdi geldim hastaneden pazartesi 467 çıkan değerim bugün 1260 çıktı, doktor karından ultrasonda baktı rahimde kalınlaşma olduğunu söyledi ama keseyi göremedi gerçi göremeyiz daha erken diye söylemişti. Pazartesi keseyi görmek için randevu verdi darısı isteyen bütün arkadaşlarıma dualarımda hep varsınız

Ya bende sonuç aldım bugün pazartesi vermiştim ama doktor hcg harici şeylere bakmış herşey yolunda sıkıntı yok dedi ama siz şimdi hcg değerlerini söyleyince

Tebrikler

Evet canim c
Canım hayalet çizgi bile olsa gebelik oluyo bence var hem sen belirginlestigini Daha iyi anlarsın
Evet canim cok belirgin olmasa da bugun en azindan cizgi var diyebiliyoruz belki kimyasal belki bisey yok bilmiyorum ama sabirla bekleyecegim.1 test daha aldim yrnda yapicam bakalim insallah daha da belirginlesir

Kizlar, Catlama gunu kuruluk olmasi normal mi? Bu durumu yasayan var mi veya hamile kalan? Catlama gunu ve sonrasini degerlendirmek lazim deniyorya ama o pik gununden sonra kuruluk oldu bende ya Kacirdik mi yumuyu acaba

Hadi gözün aydın canım :))) benimki düşük geldi şimdi kıyaslayınca :)) ama belki 2 gün farktan kaynaklanıyor olabilir diyip kendimi avutayim :))

Sivi alimi bile farkettirir. Belirtilen araliktaysa ve duzenli yukseliyorsa her sey yolundadir merak etmeyin

Hadi gözün aydın canım :))) benimki düşük geldi şimdi kıyaslayınca :)) ama belki 2 gün farktan kaynaklanıyor olabilir diyip kendimi avutayim :))
2 günden fark eder tabi canım. Belki birkaç gün geç yumurtlamış da olabilirsin. İlk defa böyle yüksek bi sonuçla öğreniyorum ben de. İlk gebeliğimde bat günü 32'yle öğrenmiştim. Kimyasal geçirdiğimde de bat günü 30'du. Böyle yüksek görünce şaşırdım ben de 100 falan gelir herhalde diyordum ay sınav sonucu gibi oldu
Hayırlı olsun ikimiz için de. Doktora ne zaman gitmeyi düşünüyorsun?

Merhaba kızlar tekrar yumurtlama olabilir mi ama bat 30 nisan ama 18 inde yumurtlama oldu 3 mayıs gibi bekliyorum batı bu kadar yakın tekrar yumurtlama olabilir mi ovulasyon testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…