Bende tutuyorum açıkcası bazı doktorlar tutma diye öylesine diyor yani karşı oldukları içinTutmayin mi dedi size,ben ilac verince oruc tutuyorum dedim iftarda sahurda icersin dedi.bende tutmaya devam ediyorum.yanlis mi yapiyorum acaba☹
Amin inşallah tüm isteyenlerinHer şeyde vardır bir hayır üzme kendini... En kısa zamanda rabbim kucağını doldursun
tebrik ederim canım, hayırlı olsun çok sevindim
Bende tutuyorum açıkcası bazı doktorlar tutma diye öylesine diyor yani karşı oldukları için
Yani şuanda yerleşmeye çalışıyor annenin yediğiyle beslense bile akşam iftarı açınca maşallah herşeyi yiyoruz zatenya biraz baktijlm da her seyi diyen var.ama ilk 3 ay annenin beslenmesiyle cok etkili degilmis.3 aydan sonra beslenmeye dikkat ediomesi gerkiyormus diye duydum,12.
Haftadan sonra
Allah razı olsun darısı sana olsun canimtebrik ederim canım, hayırlı olsun çok sevindim
Bende yumurtlamanın 11.gününde çıktıKızlar gebelik idrar testinde kaçıncı günde belli olur? Hastanede nöbetçiyim bugün direkt kan mı versem diyorum
Madem zaten hastanedesiniz yerinizde olsam beklemez kan verirdim sabırsızlıktan :))Kızlar gebelik idrar testinde kaçıncı günde belli olur? Hastanede nöbetçiyim bugün direkt kan mı versem diyorum
Kendimi zor tutuyorum zaten :) bugün yumurtlamanın 13.günüMadem zaten hastanedesiniz yerinizde olsam beklemez kan verirdim sabırsızlıktan :))
O zaman hemen kan verin benceeKendimi zor tutuyorum zaten :) bugün yumurtlamanın 13.günü
İçinizden geçeni yapın hemen :)))Kendimi zor tutuyorum zaten :) bugün yumurtlamanın 13.günü
Hepsini canımKızlar barkod kodunun kaç hanesini yazıyorduk asm sonuçları için?
Yani labim sonuçtan TC ve verilen kodun hepsi bizim sistem ama aynı sistemlemi veriolar o kodu bilemedimKızlar barkod kodunun kaç hanesini yazıyorduk asm sonuçları için?
Olmadı canım. Geçende de kendi denemelerimle bulmuştum kaç hane yazacağımı bu sefer beceremedim.Hepsini canım
Alla allaaa kaç rakam var sende toplamOlmadı canım. Geçende de kendi denemelerimle bulmuştum kaç hane yazacağımı bu sefer beceremedim.
10 rakamlı canımAlla allaaa kaç rakam var sende toplam
Bende 8 haneli labim sonuçtan hepsini yazarak giriyorum şuan mesela baktığımda sistemde bu bilgilere ait kayıt bulunamadı diyor sonuç henüz çıkmadığı içinOlmadı canım. Geçende de kendi denemelerimle bulmuştum kaç hane yazacağımı bu sefer beceremedim.