Hatta son kontrole gittiğimde ki izlara şaka yapmistim ben doguruyorum die ana doktora bı girdim hszirlan doguruyorum demesin mi ben şokevet canım normali beklerken aralık annelerine kayacaktım neredeyse.. senin nasıldı?
benim 42.haftaya kadar bekletince ben vaz geçmiştim artık doğurmaktanHatta son kontrole gittiğimde ki izlara şaka yapmistim ben doguruyorum die ana doktora bı girdim hszirlan doguruyorum demesin mi ben şok
Allah kucağını en yakın zamanda doldursunKimyasal gebelik oldu canım 3.gün embriyosu iki tane transfer olmuştum başta değerler yükseldi sonra düşüşe geçti malesef donrulmuş embriyo da yoktu benim tekrar tüp bebek için bir sene sonra denemeyi düşünüyorum hem maddi hem manevi olarak hazır olmak için sorun olarak ta eşim varikosel ameliyatı oldu değerleri düzeldi sonra bende pko başladı daha fazla beklememek için tüp bebek yaptırdım ama olmadı yani inşallah senin pozitif olur ve sağlık la ilerler kuzum dualarım seninle çünkü gerçekten çok zor bir dönem
Hahahaha bitmez wallahi. Ay ne güzel hemencecik dogurmussun ben 16 saatte doğurdumbenim 42.haftaya kadar bekletince ben vaz geçmiştim artık doğurmaktanbana son haftalar bi rahatlık geldi doğum sancılarımın başladığına bile inanamadım.. hiç gelmeyecek herhalde diyordum artık hastaneye varmamla doğurmam bir oldu benim de
ay bu kadınların doğum anıları hiç bitmez
inşallah 2.leri de sağlıkla alırız kucağımıza
Aminnnn inşallah canim sağlıkla inşallah cemi cümle bizlerdebenim 42.haftaya kadar bekletince ben vaz geçmiştim artık doğurmaktanbana son haftalar bi rahatlık geldi doğum sancılarımın başladığına bile inanamadım.. hiç gelmeyecek herhalde diyordum artık hastaneye varmamla doğurmam bir oldu benim de
ay bu kadınların doğum anıları hiç bitmez
inşallah 2.leri de sağlıkla alırız kucağımıza
Ya cok iyi olur sorarsaniz bana da buraya da yazarmisiniz?yasaklarda basliyor gidip soramam da..bende tutuyorum da yediklerimizden besin alabilmek icin daha kucuk gibi geldi ondan tutuyorum☹Evet bana tutma dedi bende şaşırdım normalde doktorlar dayanabiliosan tut der ama acaba şuan çok yeni hücre bölünmesi gerçekleşiyor ya hani organlari oluşturacak hücreler ondanmi tutma dedi diyorum acaba içim elvermedi iftarla sahurda kuvvetli yiyip tutuyorum cuma günü özel hastanede kadın doğumcuya gidicem bide ona sorarım
hayırlı olsun canım.. senin başlığın da sana uğur getirsin inşallahBaktim haziran ayi yok bende kendim actimumarim yanlsi yapmamışimdir
Ilk gebeligim ve ogrendigim saniyeden itibaren dusundugum tek sey ben nasil dogurucam???? Esime de ben bu bebegi icimde tutucam cikarmicam diyorumHahahaha bitmez wallahi. Ay ne güzel hemencecik dogurmussun ben 16 saatte doğurdum
İnsallah inslalaha
hayırlı olsun canım.. senin başlığın da sana uğur getirsin inşallah
Bende aynısını çığlık çığlığa masada doktora söylüyordum ben doguramicammmm yapamıyorum sezeryana alın beni hahahahah aşırı zordu ama rabbim varya kolaylığını veriyor şuan hiç hatırlamıyorum ve gene normal istiyorum Füsun mükemmel bir duygu rabbim yaşatsın inşallah hiccc korkmayın zor evet ama çok güzel yaaIlk gebeligim ve ogrendigim saniyeden itibaren dusundugum tek sey ben nasil dogurucam???? Esime de ben bu bebegi icimde tutucam cikarmicam diyorum16 saat nasil dayandiniz masallah
Hayırlı uğurlu olur insBaktim haziran ayi yok bende kendim actimumarim yanlsi yapmamışimdir
Amin inşallah cumlemizinHayırlı uğurlu olur insrabbim gonlunuze göre versin
Yazarım canım da en iyi ihtimalle akşam 7 de belli olur. Ertesi güne kalmaz inşallah. Sen de mi asm de verdin canım?
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım hayırlısı olsunMerhaba. Aranıza yeni katıldım ilk oğlumda da buralardaydim ( şuan yaş 3.5) ve yine hamileyim sanırımson bat 1 Nisan dün regl olmam lazımdı olmadı ve evde idrar tahlili yaptım sonuç epey belirgin pozitif kan verdim akşama sonuç çıkar heyecanla bekliyorum
Aynen canım ASM de verdim 5 ten sonra çıkar gibime geliyorYazarım canım da en iyi ihtimalle akşam 7 de belli olur. Ertesi güne kalmaz inşallah. Sen de mi asm de verdin canım?
Tamam soracam mutlaka sen yinede beni etiketle canım unutursam hatırlamış olurum cuma günü akşam etiketle beni saat 3 te gidicem cuma günü doktoraYa cok iyi olur sorarsaniz bana da buraya da yazarmisiniz?yasaklarda basliyor gidip soramam da..bende tutuyorum da yediklerimizden besin alabilmek icin daha kucuk gibi geldi ondan tutuyorum☹
Her şeyde vardır bir hayır üzme kendini... En kısa zamanda rabbim kucağını doldursun