Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hatta son kontrole gittiğimde ki izlara şaka yapmistim ben doguruyorum die ana doktora bı girdim hszirlan doguruyorum demesin mi ben şok
benim 42.haftaya kadar bekletince ben vaz geçmiştim artık doğurmaktan bana son haftalar bi rahatlık geldi doğum sancılarımın başladığına bile inanamadım.. hiç gelmeyecek herhalde diyordum artık hastaneye varmamla doğurmam bir oldu benim de
ay bu kadınların doğum anıları hiç bitmez
inşallah 2.leri de sağlıkla alırız kucağımıza

Allah kucağını en yakın zamanda doldursun

Hahahaha bitmez wallahi. Ay ne güzel hemencecik dogurmussun ben 16 saatte doğurdum

Aminnnn inşallah canim sağlıkla inşallah cemi cümle bizlerde

Ya cok iyi olur sorarsaniz bana da buraya da yazarmisiniz?yasaklarda basliyor gidip soramam da..bende tutuyorum da yediklerimizden besin alabilmek icin daha kucuk gibi geldi ondan tutuyorum☹

Baktim haziran ayi yok bende kendim actim umarim yanlsi yapmamışimdir

Hahahaha bitmez wallahi. Ay ne güzel hemencecik dogurmussun ben 16 saatte doğurdum
Ilk gebeligim ve ogrendigim saniyeden itibaren dusundugum tek sey ben nasil dogurucam???? Esime de ben bu bebegi icimde tutucam cikarmicam diyorum 16 saat nasil dayandiniz masallah

Ilk gebeligim ve ogrendigim saniyeden itibaren dusundugum tek sey ben nasil dogurucam???? Esime de ben bu bebegi icimde tutucam cikarmicam diyorum 16 saat nasil dayandiniz masallah
Bende aynısını çığlık çığlığa masada doktora söylüyordum ben doguramicammmm yapamıyorum sezeryana alın beni hahahahah aşırı zordu ama rabbim varya kolaylığını veriyor şuan hiç hatırlamıyorum ve gene normal istiyorum Füsun mükemmel bir duygu rabbim yaşatsın inşallah hiccc korkmayın zor evet ama çok güzel yaa

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım hayırlısı olsun

Ya cok iyi olur sorarsaniz bana da buraya da yazarmisiniz?yasaklarda basliyor gidip soramam da..bende tutuyorum da yediklerimizden besin alabilmek icin daha kucuk gibi geldi ondan tutuyorum☹
Tamam soracam mutlaka sen yinede beni etiketle canım unutursam hatırlamış olurum cuma günü akşam etiketle beni saat 3 te gidicem cuma günü doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…