- 31 Ağustos 2016
- 4.335
- 8.016
Aynen yaa awalaaa whatsap grubu flanda kurmuştuk sabahlara kadar uyumayan acıkan car carYıllar sonra karşılaşınca biz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen yaa awalaaa whatsap grubu flanda kurmuştuk sabahlara kadar uyumayan acıkan car carYıllar sonra karşılaşınca biz
Olsun sonuçta akrabayiz hahahahahahaben de diyorum kasım annelerinde böyle biri yoktu olsanız kesin hatırlardım.
heyecanlandım bi an.. olsun böyle de uzaktan akrabaOlsun sonuçta akrabayiz hahahahahaha
Aynı etki işte bende de zaten hormonlar tavanheyecanlandım bi an.. olsun böyle de uzaktan akraba
Yok artık aman benim adam buraya girince diyorki hadi artık hamilesin çık ordan diyor yooo hamişde olsam burdyum diyorum aman sürekli ne yazıyonuz böyle diyorAynen yaa awalaaa whatsap grubu flanda kurmuştuk sabahlara kadar uyumayan acıkan car car
Oooo çok güzeldi wala doğuran doğumlarda arayan soran hatta çok güzel arkadasliklar oldu ve doğumdan 1 yıl sonra dağıldıkYok artık aman benim adam buraya girince diyorki hadi artık hamilesin çık ordan diyor yooo hamişde olsam burdyum diyorum aman sürekli ne yazıyonuz böyle diyor
benimki de bazen ne sırıtıp duruyorsun telefona bakıp bakıp der bilmiyor böyle bir siteden haberi yok söylemedimYok artık aman benim adam buraya girince diyorki hadi artık hamilesin çık ordan diyor yooo hamişde olsam burdyum diyorum aman sürekli ne yazıyonuz böyle diyor
Biz yine buraya dewamke dediğin gibi güzel dostluklar var inş devam eder inşallahOooo çok güzeldi wala doğuran doğumlarda arayan soran hatta çok güzel arkadasliklar oldu ve doğumdan 1 yıl sonra dağıldık
Yok ya kuralım die demedim zaten sistemsel olarak yasak amannn ban yedirtmeyin bana gelir gelmez hahahahahaBiz yine buraya dewamke dediğin gibi güzel dostluklar var inş devam eder inşallah
Ben söyledim buraya girmekden Instagram a face girmiyorum artık oda merak ediyor kim ne diyor diyor meraklıdır bizim kibenimki de bazen ne sırıtıp duruyorsun telefona bakıp bakıp der bilmiyor böyle bir siteden haberi yok söylemedim
çocuk büyümeye başlayınca haliyle pek fırsat olmuyor eskisi kadar ve zamanla dağılıyoruz.. neyse ki yıllar sonra da olsa akrabalar buluşabiliyormuşOooo çok güzeldi wala doğuran doğumlarda arayan soran hatta çok güzel arkadasliklar oldu ve doğumdan 1 yıl sonra dağıldık
Hem ha bura ha ora ikiside telde ne farkeder kiBiz yine buraya dewamke dediğin gibi güzel dostluklar var inş devam eder inşallah
aynen ben de instagram falan unuttum vallaBen söyledim buraya girmekden Instagram a face girmiyorum artık oda merak ediyor kim ne diyor diyor meraklıdır bizim ki
Aynen öle burada anlık ve dakkalık sağolsun herkese birbirinr yardımcı oluyor sende hoş geldin aramıza tekrarHem ha bura ha ora ikiside telde ne farkeder ki
Teşekkürler memnun oldumAynen öle burada anlık ve dakkalık sağolsun herkese birbirinr yardımcı oluyor sende hoş geldin aramıza tekrar
en güvenilir burası geliyor bana da. whatsapp, telegram olaylarına falan girmem hiç. yakamam 10 yıllık üyeliğimi emek verdim o kadarBiz yine buraya dewamke dediğin gibi güzel dostluklar var inş devam eder inşallah
Aynen öyle wala normal dogummuydu ?çocuk büyümeye başlayınca haliyle pek fırsat olmuyor eskisi kadar ve zamanla dağılıyoruz.. neyse ki yıllar sonra da olsa akrabalar buluşabiliyormuş
Aynen gerek yok bura iyi böyleen güvenilir burası geliyor bana da. whatsapp, telegram olaylarına falan girmem hiç. yakamam 10 yıllık üyeliğimi emek verdim o kadar
evet canım normali beklerken aralık annelerine kayacaktım neredeyse .. senin nasıldı?Aynen öyle wala normal dogummuydu ?
Normal di benimde ama beni 15 gün önce aldılar zorla :) riskli gebelik bolumundeydim sat tarihine inanmadılar bı turlu bebek iriydi ölçüm 40+1 die verdiler suni sanciyievet canım normali beklerken aralık annelerine kayacaktım neredeyse .. senin nasıldı?