- 12 Aralık 2017
- 5.050
- 8.757
- 32
AmiiinZaten senle aynı herşeyimiz inş hamileliğiniz de aynı olur inşallah Allah'ım inşallah çok aminnnn
Eltim bu gece beni görmüş rüyasında. Yorumuna bakmış bebekmiş ay inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AmiiinZaten senle aynı herşeyimiz inş hamileliğiniz de aynı olur inşallah Allah'ım inşallah çok aminnnn
Bende sehir hastanesinde şu suda dogum olayini arastiracagim 2. Doguma aliyorlarmis tabi bosluk bulursamEvet canım şehir Hastanesi'ne çok iyi diyorlar bakalım bir doktor tvsiye ettiler ona gideceğim inş iyi doktorlara denk geliriz inşallah
Pik nerde kuzum ben 12 gün geçti adet olmadım başıma böyle saçma birşey geldi yarın sabah kendi doktoruma gideceğim o da ilac iç derse içecem Geçikme gerektirecek birşeyim yok fiziken bundan 5 gün önce korktum birşeyim mi var diyerek kan testi yaptırdın sonucum negatif hormonlar da iyi sanırım psikolojik etkilendim gelmedi bir türlü adetim.
Sen napyorsun bitti mi adetin? Bu ay neler yapıyorsun?
Bu ay benimde normalde asla sasmadan 6 gun suren reglim 3 gunde cilgin gibi gelip bitti. Tarihimde ilk. Bu ay relax olalim. (Bir anda konuya girisim :)
Benimde 3 ocak gösteriyorCanım benim tahmini doğum takvimde 4 ocak görünüyor bakalım doktor ne diyecek. Aralığa da uğrarım zaten birkaç hafta önde gidenleri okumak da iyi oluyor başıma gelecekleri bilmek açısından
Canım bunu yaşayan ilk değilim bu ay biliyorm fakat bu kadar da uzun bekleyen görmedim mutlu olmalısın gelmiş gitmiş benim tam 40 gün oldu hiç gelecek göz yok
Kendi adıma teşekkür ederim canım Allah razı olsun darısı tüm bekleyenlere inşallah
Benim de öyle oluyor. Bi diyorum ki kesin hamileyim sonra diyorum yok ya saçmalama ne hamilesi hayal kuruyosunGünaydın kızlar ben bugün test yapıcam ama niyeyse şimdi den bütün umudum yıkıldı ya düne kadar acaba var mı diye düşünüyodum ama bugün içimden bir ses yok diyor sırf negatif göreyim de adetim psikolojik olarak gecikmesin diye test yapıcam çok yoruldum bu durumdan nerdeyse üç yıl olacak ama olmuyor bir türlü elimden gelen her şeyi yaptım ama demek ki nasip te yokmuş yani bu durumu kabullenip artık başka şeylere yönelmek istiyorum inşallah onu da becerebilirsem tabi
Test yapmalısın bence canımGünaydın hanımlar ben 3 aydır düzensiz adet oluyorum en son 30 günde bir oluyordum o hesaba göre geçen ay 5 gün ondan önceki ay 12 gün gecikti. Bugün de yine gecikmemim 12.günü. Geçen p.tesiden beri adet sancılarım yine geç olucam diye üstünde durmamıştım ama her ay olan göğüs ağrım yok sadece şişkinler. Bir de benim adetten önce hiç akıntım olmaz 8 nisandan beri akıntım vardı 15 gün falan sürdü yumurtlama akıntısı gibiydi şeffaf ve kokusuz bazen de su gibi. 3 gündür akıntım da yok. Sizce hamile olabilir miyim
Yaparsam paylaşırım sonucu inşallah dua edin lütfenTest yapmalısın bence canım
Canım daha test bile yapmamışsın neden hemen moralini bozuyorsun ki Dr gittin mi her hangi Bi sorun var mı bak buradaki arkadaşlardan rahim filmi çekilenler kür yapanlar var umudunu kaybetme elbet olur Allahın izniyle hayırlısıyla inşallahGünaydın kızlar ben bugün test yapıcam ama niyeyse şimdi den bütün umudum yıkıldı ya düne kadar acaba var mı diye düşünüyodum ama bugün içimden bir ses yok diyor sırf negatif göreyim de adetim psikolojik olarak gecikmesin diye test yapıcam çok yoruldum bu durumdan nerdeyse üç yıl olacak ama olmuyor bir türlü elimden gelen her şeyi yaptım ama demek ki nasip te yokmuş yani bu durumu kabullenip artık başka şeylere yönelmek istiyorum inşallah onu da becerebilirsem tabi
Test yap bakalım canım kesin sonuç tabi kan vermek düzensiz regl varsa yumurta takibi yaptın mı buradaki arkadaşlar ovulasyon kullanıyor bu şekilde takip edebilirsin yumurtlama gününü hakkında hayırlısı olsun inşallahGünaydın hanımlar ben 3 aydır düzensiz adet oluyorum en son 30 günde bir oluyordum o hesaba göre geçen ay 5 gün ondan önceki ay 12 gün gecikti. Bugün de yine gecikmemim 12.günü. Geçen p.tesiden beri adet sancılarım yine geç olucam diye üstünde durmamıştım ama her ay olan göğüs ağrım yok sadece şişkinler. Bir de benim adetten önce hiç akıntım olmaz 8 nisandan beri akıntım vardı 15 gün falan sürdü yumurtlama akıntısı gibiydi şeffaf ve kokusuz bazen de su gibi. 3 gündür akıntım da yok. Sizce hamile olabilir miyim
Muayenede ve hormonlarda bi problem yok aslında benim ama eşimin genetik bir rahatsızlığı var ve tedavisiz olmaz diyorlar o yüzden üzgünüm aslında ama insan olmayacağını bilse bile ümidini kesemiyorCanım daha test bile yapmamışsın neden hemen moralini bozuyorsun ki Dr gittin mi her hangi Bi sorun var mı bak buradaki arkadaşlardan rahim filmi çekilenler kür yapanlar var umudunu kaybetme elbet olur Allahın izniyle hayırlısıyla inşallah
Test yap bakalım canım kesin sonuç tabi kan vermek düzensiz regl varsa yumurta takibi yaptın mı buradaki arkadaşlar ovulasyon kullanıyor bu şekilde takip edebilirsin yumurtlama gününü hakkında hayırlısı olsun inşallah
Canim Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasib etsin. Nisan ayi maasallah cok bereketliydi. Mayis ayinda oyle olsun insallahKendi adıma teşekkür ederim canım Allah razı olsun darısı tüm bekleyenlere inşallah
Günaydın kızçeler, mutlu sabahlar yeni bir haftaya başladığımız bu erken saatlerde:
Anne olanlara sabırlar, hamile olanlara müjdeli haberler, henüz deneme aşamasında olanlara da bol bol umut ve güç kuvvet diliyorum.
Eşim tarafından 4 buçukta uyandırıldım kendisi yatakta yer açmamı istedi hadi oruç yok hamileyiz malum bende namaz kılıyorum fırsat buldukça onu yapayım dedim tam hepimiz için duamı ettim yatıcam bunu hisseden kızım durur mu ışığı fırsat bilip kahvaltı istedi. Şimdi kızla kendime kahvaltı hazırlıyorum.
Hepimiz için hayırlı bir hafta olsun inşallah, hepinizi öpüyorum
Evet kuzum rahim filmi çektiktirdim eşim varikosel ameliyatı oldu değerleri düzeldi tüp bebek yaptım kimyasal gebelik oldu bende pko var sadece canım başka bir problem yok ama olmuyor hayırlısı bakalımCanım daha test bile yapmamışsın neden hemen moralini bozuyorsun ki Dr gittin mi her hangi Bi sorun var mı bak buradaki arkadaşlardan rahim filmi çekilenler kür yapanlar var umudunu kaybetme elbet olur Allahın izniyle hayırlısıyla inşallah
Test yap bakalım canım kesin sonuç tabi kan vermek düzensiz regl varsa yumurta takibi yaptın mı buradaki arkadaşlar ovulasyon kullanıyor bu şekilde takip edebilirsin yumurtlama gününü hakkında hayırlısı olsun inşallah