Bak ben seni yalnız bırakmamak için regl olmuyorum
Şaka maka olmuyorum ümitleniyorum hayat çok zor
Ama nasıl tatlısın canım yaŞuan beni bırakmamana ayrı minnet duyuyorm senin içinde çok mutlu oluyorum geçsin bakalım gün önceki gibi olursun belki
Senden de mayısta bekliyorum canım inşallah bu haberitakip edeceğim sizleri de
Napayım şiştim şiştim ödem oldum regl öncesi şeklinde. Özellikle göğüslerim. Yani hamile değilsem uzatmadan gelsin yoksa emzirme sutyenlerine geçeceğimDeliiiii
Şuan beni bırakmamana ayrı minnet duyuyorm senin içinde çok mutlu oluyorum geçsin bakalım gün önceki gibi olursun belki
Neden test yapmıyorsun canım ?Regl olamadım hala 2 gün geçti böylece takvime göre. Sürekli wc.ye koşuyorum akıntım aşırı.
İnşallah hamileyimdir yoksa bu kadar çektiğim ağrıya üzüleceğim
Biraz daha iyi parol birde gargara yapıyorum canım benim şükür keşke olmasaydı ama işte ne yapalım ilk başlarda çok düşüyormus ya bağışıklık dediğin gibi ondan oldum ben hemen hasta bakalım yarın kandan sonra haber vericem salı da doktora gideceğim inşallahTabi öyle yap canım benim ama güzel yükselmişti değerin eminim yarında öyle olcak boğazların nasıl oldu peki kuzum
Sağol kuzum
Gelmemiş kandan ümit kesilmez
Dün yaptım negatif çıktı canım kızımda da hep negatif çıkardı. Galiba çişim bozukNeden test yapmıyorsun canım ?
Yarın çooook işim var. Gelmezse salı sabahı asm.den randevu aldım kuzumAnnen öyle kuzum sen yarın yap testi yenile
Hadi gelmezde salı hayırlı haberlerin gelir inşallah canım benimYarın çooook işim var. Gelmezse salı sabahı asm.den randevu aldım kuzum
Kuzum sen adet olmadın mı henüz? Doktor en son ne demişti, gecikir miydi böyle, test yap bence geç döllenme olmuş olabilir mi ?
Merhaba canım Allah razı olsun darısı tüm bekleyenlere inşallah sen nasılsınMerhabalar kızlar bu ay ki listeye baktimda masallah ne bereketli bi ay olmus bir sürü hamis var bu ay nasilsiniz kizlar hamilelere hayirli olsun şimdiden gebelik bekleyenlere de tez zamanda güzel haber almasını dilerim
Ama nasıl tatlısın canım ya
Evet bağışıklık düşüyor canım dikkat et kendine haberleşiriz bende salı hastanedeyim inşallahBiraz daha iyi parol birde gargara yapıyorum canım benim şükür keşke olmasaydı ama işte ne yapalım ilk başlarda çok düşüyormus ya bağışıklık dediğin gibi ondan oldum ben hemen hasta bakalım yarın kandan sonra haber vericem salı da doktora gideceğim inşallah
Amiiin canımHadi gelmezde salı hayırlı haberlerin gelir inşallah canım benim
Salı sabahı kan vereceğim canım asm.de inşallahKaç gün daha bekleyeceksin peki?
Teşekkür ederim canım inşallah benimledir hediyemİyiki doğdun canım yavrularına nice güzel senelerin olsun rabbim sana 2. En büyük hediyeyi ikram etti bol bol şükret canım