Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabi öyle yap canım benim ama güzel yükselmişti değerin eminim yarında öyle olcak boğazların nasıl oldu peki kuzum
Biraz daha iyi parol birde gargara yapıyorum canım benim şükür keşke olmasaydı ama işte ne yapalım ilk başlarda çok düşüyormus ya bağışıklık dediğin gibi ondan oldum ben hemen hasta bakalım yarın kandan sonra haber vericem salı da doktora gideceğim inşallah

Kuzum sen adet olmadın mı henüz? Doktor en son ne demişti, gecikir miydi böyle, test yap bence geç döllenme olmuş olabilir mi ?

Doktor özelde gitmiştim 5 gün önce hiçbir şeyin yok herşey normal al bu ilacı iç adet olacaksın dedi ben madem birşeyim yoksa olurum dedim bir 10 gün dolsun dedim acilde başka doktor içme dedi kendi doktorm sekreteri pazartesi gel dedi yarın gidecem tekrar bakalım. Yok ya geçikmezdi böyle ilk defa bu kadar geçti. Normalde çok çok üç gün geçer kesin olurdum. Ne olmuş olblr kuzum inan fikrim yok kendi doktorum ne diyor bakalım yarın bana.

Merhabalar kızlar bu ay ki listeye baktimda masallah ne bereketli bi ay olmus bir sürü hamis var bu ay nasilsiniz kizlar hamilelere hayirli olsun şimdiden gebelik bekleyenlere de tez zamanda güzel haber almasını dilerim
Merhaba canım Allah razı olsun darısı tüm bekleyenlere inşallah sen nasılsın

Evet bağışıklık düşüyor canım dikkat et kendine haberleşiriz bende salı hastanedeyim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…