Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de agrilarim tamamen gecti cok sukur hicbir sey hissetmiyorum

Ahhh ınsallah canim benim

İnşallah canım yaa benimde sonucumda temiz çıktı acaba diyorum hafif tıkanıklık vardı da film demi çıkmadı diyr düşünüyorum siz rahim filminden önce ne kadardır deniyordunuz

Canım biraz kafamı karıştırdın kimyasala çok ağrım oluyordu diye bana arada gelen batmalar var ama kasıkta değil benimkisi yumurtaliklarimda gibi ama çok şiddetli oluyor geçmedi gebelikte 3 hafta 5 günlük. Yani sen kimyasal geçirdiğinde kan sonuçların nasıl olmuştu yükselme değerlerin nasıldı? Arsoney kafama takıldı benim uzun süreli yok arada gelen var ama şiddetli kuvvetli ağrılar

Merhaba bende skar gebelik yasadim bu yuzden cok zor zamanlar yasadim bana da laparoskopiyle ameliyat dediler potlugu duzelticeklermis siz hangi hastanede oldunuz sonrasinda iyilesme sureciniz nasil oldu

Yok canım sen düşünme senin değerlerinde artış oldu canım. Benim ağrılarım çok şiddetliydi canım. Regl sancısının daha şiddetlisi gibi düşün öyle bir şeydi.

Kuzum pazartesi doktara gidince mutlaka söyle baksınlar canım ama kan değerin 2 katı yükseliyor ise korkma Rabbim korktuğuna uğratmasın canım Allah'ım esirgesin inşallah

İnşallah canım yaa benimde sonucumda temiz çıktı acaba diyorum hafif tıkanıklık vardı da film demi çıkmadı diyr düşünüyorum siz rahim filminden önce ne kadardır deniyordunuz
Tabi tıkanık olupda film de açılınca onu görmüyorlar canım tüpler de sıkıntı yok diyorlar 1.5 2 senedir deniyorduk biz ama son 4 aydır ovu testi alınca iyice üstüne düştük hatta ilk ay yumurtladım ikinci ay yumurtlamayınca öyle gittim hastaneye

Tamam canım 2 gün sonra ya da adet günü tekrarlarım artık. Bu ay erken yapmayacam dedim ama dayanamadım yine. bugün doğum günüm belki sürpriz olur bana dedim
İyiki doğdun canım yavrularına nice güzel senelerin olsun rabbim sana 2. En büyük hediyeyi ikram etti bol bol şükret canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…