Benim de agrilarim tamamen gecti cok sukur hicbir sey hissetmiyorumFark ettim iftar ve sahurda oluyor gaz sancılarım yani bir şeyler yiyince. Gündüz hiç hamile gibi değilim baya azaldı ağrılarım ama ben buna seviniyorum. Çünkü kimyasalda çook fazla ağrım oluyordu yani belliymiş bence aslında düşeceği ama ben normal zannediyordum o kadar ağrıyı. Hayırlısıyla bi keseyi de görseydik şöyle güzel bir yere tutunduğunu
Kaç gün gecikmişsin ben olsam on kere test almıştımBende çok iyi birşey Olduğuna eminim araştırdım içinde yok yok çok beğendim o macunu
Ahhh ınsallah canim benimFark ettim iftar ve sahurda oluyor gaz sancılarım yani bir şeyler yiyince. Gündüz hiç hamile gibi değilim baya azaldı ağrılarım ama ben buna seviniyorum. Çünkü kimyasalda çook fazla ağrım oluyordu yani belliymiş bence aslında düşeceği ama ben normal zannediyordum o kadar ağrıyı. Hayırlısıyla bi keseyi de görseydik şöyle güzel bir yere tutunduğunu
İnşallah canım yaaYoo estağfurullah olurmu c kollumuydu değilmiydi bilmiyorum ben devletde çekindim ama benimki çok sancılı oldu yani şöle diyim ben hayatımda böle bir acı çekmedim doğum sancısı a kurban olayım dedim yani ama çok şükür ki sonucum temiz çıktı canım regl e kadar ağrın batman devam edebilir benim devam etmişti çünkü tabi herkesde farklı olabilir inş bana olduğu gibi sanada şifa olur sende hemencik hamiş kalıverirsin tatlım
Anladım canım inşallah istediğimiz sonucu almamıza vesile olurAnestezili oldum ben uyaninca normal adet sancisi gibi sancim oldu kasiklrimda agrim yoktu
İnşALLAH gebelik vardır canım ne gibi belirtin olduBence var gibiiki gün sonra tekrar yapın inşallah
İnşALLAH gebelik vardır canım ne gibi belirtin olduBence var gibiiki gün sonra tekrar yapın inşallah
Haklısın ben çok şeyim birazKaç gün gecikmişsin ben olsam on kere test almıştımsen de dene bakalım bu ay regl olursan. İnşallah sana da şifa olur
Canım biraz kafamı karıştırdın kimyasala çok ağrım oluyordu diye bana arada gelen batmalar var ama kasıkta değil benimkisi yumurtaliklarimda gibi ama çok şiddetli oluyor geçmedi gebelikte 3 hafta 5 günlük. Yani sen kimyasal geçirdiğinde kan sonuçların nasıl olmuştu yükselme değerlerin nasıldı?Fark ettim iftar ve sahurda oluyor gaz sancılarım yani bir şeyler yiyince. Gündüz hiç hamile gibi değilim baya azaldı ağrılarım ama ben buna seviniyorum. Çünkü kimyasalda çook fazla ağrım oluyordu yani belliymiş bence aslında düşeceği ama ben normal zannediyordum o kadar ağrıyı. Hayırlısıyla bi keseyi de görseydik şöyle güzel bir yere tutunduğunu
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara bebişin le inşallahTamam canım 2 gün sonra ya da adet günü tekrarlarım artık. Bu ay erken yapmayacam dedim ama dayanamadım yine.bugün doğum günüm belki sürpriz olur bana dedim
Merhaba bende skar gebelik yasadim bu yuzden cok zor zamanlar yasadim bana da laparoskopiyle ameliyat dediler potlugu duzelticeklermis siz hangi hastanede oldunuz sonrasinda iyilesme sureciniz nasil olduAdet sonrası camur gibi Leke geliyordu 12 gün falan sürüyordu, sezaryenden sonra doku tamamen iyileşmeyip içerden dikişlerin açılması potluk oluşması. Sperm leke olduğu için ölüyor o yüzden gebe kalamadım. Sende de bu şikayetler var mi ?
Ayyy inşallah bebisimle olur çok teşekkür ederim kuzumDoğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara bebişin le inşallah
Yok canım sen düşünme senin değerlerinde artış oldu canım. Benim ağrılarım çok şiddetliydi canım. Regl sancısının daha şiddetlisi gibi düşün öyle bir şeydi.Canım biraz kafamı karıştırdın kimyasala çok ağrım oluyordu diye bana arada gelen batmalar var ama kasıkta değil benimkisi yumurtaliklarimda gibi ama çok şiddetli oluyor geçmedi gebelikte 3 hafta 5 günlük. Yani sen kimyasal geçirdiğinde kan sonuçların nasıl olmuştu yükselme değerlerin nasıldı?Arsoney kafama takıldı benim uzun süreli yok arada gelen var ama şiddetli kuvvetli ağrılar
Amin kuzum inşallah yaİnş şifa olur canım inş rabbim selamete eriştirsib inşallah
Anladım kuzum peki kan değerlerin ne kadardı kiYok canım sen düşünme senin değerlerinde artış oldu canım. Benim ağrılarım çok şiddetliydi canım. Regl sancısının daha şiddetlisi gibi düşün öyle bir şeydi.
Canım sen karistirdin test bana ait değilİnşALLAH gebelik vardır canım ne gibi belirtin oldu
Kuzum pazartesi doktara gidince mutlaka söyle baksınlar canım ama kan değerin 2 katı yükseliyor ise korkma Rabbim korktuğuna uğratmasın canım Allah'ım esirgesin inşallahCanım biraz kafamı karıştırdın kimyasala çok ağrım oluyordu diye bana arada gelen batmalar var ama kasıkta değil benimkisi yumurtaliklarimda gibi ama çok şiddetli oluyor geçmedi gebelikte 3 hafta 5 günlük. Yani sen kimyasal geçirdiğinde kan sonuçların nasıl olmuştu yükselme değerlerin nasıldı?Arsoney kafama takıldı benim uzun süreli yok arada gelen var ama şiddetli kuvvetli ağrılar
Tabi tıkanık olupda film de açılınca onu görmüyorlar canım tüpler de sıkıntı yok diyorlar 1.5 2 senedir deniyorduk biz ama son 4 aydır ovu testi alınca iyice üstüne düştük hatta ilk ay yumurtladım ikinci ay yumurtlamayınca öyle gittim hastaneyeİnşallah canım yaabenimde sonucumda temiz çıktı acaba diyorum hafif tıkanıklık vardı da film demi çıkmadı diyr düşünüyorum siz rahim filminden önce ne kadardır deniyordunuz
İyiki doğdun canım yavrularına nice güzel senelerin olsun rabbim sana 2. En büyük hediyeyi ikram etti bol bol şükret canımTamam canım 2 gün sonra ya da adet günü tekrarlarım artık. Bu ay erken yapmayacam dedim ama dayanamadım yine.bugün doğum günüm belki sürpriz olur bana dedim