Yok yapma yarın doktora git güzelce baktır kendine inş hayırlı haberler ilede gelirsin datlımmmAcaba neden duruyorum acabaatestim yok ki olsa bu sefer kesin yapardım bu kadar gün geçti yarın sabah doktora gidecem ya ona da gerek yok artık.
Yok yapma yarın doktora git güzelce baktır kendine inş hayırlı haberler ilede gelirsin datlımmm
Aminnnn aminnnn inşallah dualarım seninleİnşallah dadlııımMevlam neylerse güzel eyler
İyiii ki varsınAminnnn aminnnn inşallah dualarım seninle
Bak yaaaİyiii ki varsınburalarda yalnız hissetmiyorum kendimi
Yaa o hamiş olarak iyi ki var bizi terk etmediBak yaaabiz neyiz gız
Arzum ben pazartesi acilde kan vericem yine salı da kadın doğuma gideceğim o yüzden söyleyemem ama eğer yükselme yarın güzelse sıkıntı yoktur herhalde korkmayacagim Allah büyükKuzum pazartesi doktara gidince mutlaka söyle baksınlar canım ama kan değerin 2 katı yükseliyor ise korkma Rabbim korktuğuna uğratmasın canım Allah'ım esirgesin inşallah
Bak ben seni yalnız bırakmamak için regl olmuyorumYaa o hamiş olarak iyi ki var bizi terk etmediburada yinede yardımcı oluyor destek bizlere.
Tabi öyle yap canım benim ama güzel yükselmişti değerin eminim yarında öyle olcak boğazların nasıl oldu peki kuzumArzum ben pazartesi acilde kan vericem yine salı da kadın doğuma gideceğim o yüzden söyleyemem ama eğer yükselme yarın güzelse sıkıntı yoktur herhalde korkmayacagim Allah büyük
İnşallah bende senin gibi güzel haberi alırım canımTabi tıkanık olupda film de açılınca onu görmüyorlar canım tüpler de sıkıntı yok diyorlar 1.5 2 senedir deniyorduk biz ama son 4 aydır ovu testi alınca iyice üstüne düştük hatta ilk ay yumurtladım ikinci ay yumurtlamayınca öyle gittim hastaneye
Sende iyiki varsın canım hepimiz burda bacı gibi olduk yoldş olduk kuzum her zaman yan yanayız inşallahİyiii ki varsınburalarda yalnız hissetmiyorum kendimi
Bu da son testlerimGeceMavi- önceki testlerim boyleydi hepsinde de ertesi gün adet oldum
Yaw yapma böyle nie öyle umutsuz oluyorsun bakım rabbimin hazinesi ne kadar geniş çokca dua et Rabbime sığın o en doğru zamanı biliyor emin ol rabbim tez zamanda hayırlı bir bebiş nasip etsin sanada diğer bacılarımıza da inşallahİnşallah bende senin gibi güzel haberi alırım canımama nedense içimde hep olumsuz düşünce hakim
Amin canımYaw yapma böyle nie öyle umutsuz oluyorsun bakım rabbimin hazinesi ne kadar geniş çokca dua et Rabbime sığın o en doğru zamanı biliyor emin ol rabbim tez zamanda hayırlı bir bebiş nasip etsin sanada diğer bacılarımıza da inşallah
Sağol kuzum