Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende öğrendiğim de 3+5di ağrılarım seninki gibi çok oluyordu ama gittikçe azalıyor yarın 4 haftalık olacak inşallah yani korkma bende de öyle oldu günden güne azalıyor
Hatta bir ara öyle bir azalıyor ki asla hamile olduğuna inanamıyorsun. İlk gebeliğimde sanırım 6-7. Haftalarda falan hiçbir belirtim kalmamıştı benim korkumdan doktora gitmiştim
Bir de ben herkeste mide bulantısı, kusma oluyor zannediyordum. bende bir kere bile bulantı olmadı.. onda da endişelendim doktora gittim, doktor daha ne istiyorsun dedi

Haha evet bende öyle ağrılar kesiliyor Bi ara diyorum noluyo hamile değil miyim ben ilk olunca böyle değişik oluyor zaten inanamıyorsun bide ağrılar kesilinceee

Hep olur muydun öyle benim başıma ilk defa geldi. Yarın doktora gideyim gelince yaparım inşallah Dediğini canım artık bir şekilde getirecem ama doğal senin yöntem çok iyiymiş ilaç almak da istemiyorm
Çocuk olmasina karar verdiğim ilk 2 y oldu biri 35. Gün geldi biri 32. Gun geldi normalde adet döngüm 25-27 gun arasıdır mesela bu ay 25. Gün adet oldum tam zamanında geldi hemde boşuna beklememiş oldum

Çocuk olmasina karar verdiğim ilk 2 y oldu biri 35. Gün geldi biri 32. Gun geldi normalde adet döngüm 25-27 gun arasıdır mesela bu ay 25. Gün adet oldum tam zamanında geldi hemde boşuna beklememiş oldum
Senin yine erken gelmiş benim yarın 40 gün oluyor. Tövbe ya valla bende 28 günde görürdüm evlendim 29 oluyor bazen. Ama 40 bir ilk herşeyin ilki olurmuş .ben pes ediyorm dedi napsın heralde sıkıldı o da benden

Canım benim tahmini doğum takvimde 4 ocak görünüyor bakalım doktor ne diyecek. Aralığa da uğrarım zaten birkaç hafta önde gidenleri okumak da iyi oluyor başıma gelecekleri bilmek açısından
Amann tüh kız 4 günle görüuonmu ama erken olma ihtimali yüksek bence benimki 21 Aralık görünüyor

Rapunzel90 nerelerdesin hamiş kaldın kız kayboldun hastaneye gittinmi iyisin değil mi tatlımm
İyi olmaya çalışıyorum canım mide bulantılarıyla başa çıkmaya çalışıyorum 23 nisanda gittim hastaneye 6 hafta olmuş ultrasondan baktı tekrar keseye , 17 nisanda gittiğimde vajinal ultrasonda gözükmüştü Allaha şükür karından da gözüktü.10 gün sonra tekrar gel dedi kalp atışı için sen neler yaptın nasılsın görüşmeyeli :)

Büyük gün salı günü bende salı gidecem salı günü güzel haberlerle gelelim inş senin doğum ne zaman görünüyor canım
Yani sata göre 18 Aralık ama ilki sezaryen olduğu için 2. Sezaryen daha erken alabilir o yüzden drla konuşmadan bişey diyemiyorum salı günü Bi görelim allahın izniyle ondan sonrası çorap söküğü

Seni yerim ben güzel kalplim Maalesef bayadır giremiyordum taşınma telaşı derken zatürre oldum kötüydüm baya anca toparlandım sonra Ramazan hazırlığı falan giriyorum şükür bitanem artık hepinize çok dua ettim namazda olsun gün içinde olsunİnşallah şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine rabbim bize de evlat nasip etsin kuzum

Canım benim tahmini doğum takvimde 4 ocak görünüyor bakalım doktor ne diyecek. Aralığa da uğrarım zaten birkaç hafta önde gidenleri okumak da iyi oluyor başıma gelecekleri bilmek açısından
Kız aralığa gidin kim bekleyecek 40 hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…