Hatta bir ara öyle bir azalıyor ki asla hamile olduğuna inanamıyorsun. İlk gebeliğimde sanırım 6-7. Haftalarda falan hiçbir belirtim kalmamıştı benim korkumdan doktora gitmiştimBende öğrendiğim de 3+5di ağrılarım seninki gibi çok oluyordu ama gittikçe azalıyor yarın 4 haftalık olacak inşallahyani korkma bende de öyle oldu günden güne azalıyor
İnşallah canımOyy ağzın bal yesin canm inşallah dedin gibi olur birlikte ilerleriz bu yolda
İnşallah peşinden gelecem seni yalnız bırakmayacamİnşallah canımOcak annelerine baktım sinek avlıyor ilk öğrenen benmişim orda.. gelin lütfen arkamdan çok sıkıcı orası böyle
Haha evet bende öyle ağrılar kesiliyor Bi ara diyorum noluyo hamile değil miyim benHatta bir ara öyle bir azalıyor ki asla hamile olduğuna inanamıyorsun. İlk gebeliğimde sanırım 6-7. Haftalarda falan hiçbir belirtim kalmamıştı benim korkumdan doktora gitmiştim
Bir de ben herkeste mide bulantısı, kusma oluyor zannediyordum. bende bir kere bile bulantı olmadı.. onda da endişelendim doktora gittim, doktor daha ne istiyorsun dedi
Çocuk olmasina karar verdiğim ilk 2 y oldu biri 35. Gün geldi biri 32. Gun geldi normalde adet döngüm 25-27 gun arasıdır mesela bu ay 25. Gün adet oldum tam zamanında geldiHep olur muydun öyle benim başıma ilk defa geldi. Yarın doktora gideyim gelince yaparım inşallahDediğini canım artık bir şekilde getirecem ama doğal senin yöntem çok iyiymiş ilaç almak da istemiyorm
Senin yine erken gelmiş benim yarın 40 gün oluyor.Çocuk olmasina karar verdiğim ilk 2 y oldu biri 35. Gün geldi biri 32. Gun geldi normalde adet döngüm 25-27 gun arasıdır mesela bu ay 25. Gün adet oldum tam zamanında geldihemde boşuna beklememiş oldum
Kız siz Aralık annesi değilmisiniz aralığa gelin yaa ben ordayımİnşallah canımOcak annelerine baktım sinek avlıyor ilk öğrenen benmişim orda.. gelin lütfen arkamdan çok sıkıcı orası böyle
Canım benim tahmini doğum takvimde 4 ocak görünüyor bakalım doktor ne diyecek. Aralığa da uğrarım zaten birkaç hafta önde gidenleri okumak da iyi oluyor başıma gelecekleri bilmek açısındanKız siz Aralık annesi değilmisiniz aralığa gelin yaa ben ordayım
Ben salı günü bir Dr gideyim ona göre gelicem Allah kısmet ederse inşallahİnşallah canımOcak annelerine baktım sinek avlıyor ilk öğrenen benmişim orda.. gelin lütfen arkamdan çok sıkıcı orası böyle
Kız siz Aralık annesi değilmisiniz aralığa gelin yaa ben ordayım
Amann tüh kız 4 günle görüuonmu ama erken olma ihtimali yüksek bence benimki 21 Aralık görünüyorCanım benim tahmini doğum takvimde 4 ocak görünüyor bakalım doktor ne diyecek. Aralığa da uğrarım zaten birkaç hafta önde gidenleri okumak da iyi oluyor başıma gelecekleri bilmek açısından
Büyük gün salı günü bende salı gidecem salı günü güzel haberlerle gelelim inş senin doğum ne zaman görünüyor canımBen salı günü bir Dr gideyim ona göre gelicem Allah kısmet ederse inşallah
İyi olmaya çalışıyorum canım mide bulantılarıyla başa çıkmaya çalışıyorumRapunzel90 nerelerdesin hamiş kaldın kız kayboldun hastaneye gittinmi iyisin değil mi tatlımm
Yani sata göre 18 Aralık ama ilki sezaryen olduğu için 2. Sezaryen daha erken alabilir o yüzden drla konuşmadan bişey diyemiyorum salı günü Bi görelim allahın izniyle ondan sonrası çorap söküğüBüyük gün salı günü bende salı gidecem salı günü güzel haberlerle gelelim inş senin doğum ne zaman görünüyor canım
İnşallah güzel haberlerle döneriz salı günüBüyük gün salı günü bende salı gidecem salı günü güzel haberlerle gelelim inş senin doğum ne zaman görünüyor canım
Canım senin normal miydi ilki sezaryen de erken alırsa 2.yi ondan soruyorumCanım benim tahmini doğum takvimde 4 ocak görünüyor bakalım doktor ne diyecek. Aralığa da uğrarım zaten birkaç hafta önde gidenleri okumak da iyi oluyor başıma gelecekleri bilmek açısından
Seni yerim ben güzel kalplimAyy senin güzel kalbini yerim varya sen hamiş kal senden pamuk anne olur ekledim canımsabah aaa sevdiğim naif hanım hanımcık arkadaşım gelmiş dedim yani farkındaydım bayadır görünmüyorsun yazmıyorsun
Kız aralığa gidin kim bekleyecek 40 haftaCanım benim tahmini doğum takvimde 4 ocak görünüyor bakalım doktor ne diyecek. Aralığa da uğrarım zaten birkaç hafta önde gidenleri okumak da iyi oluyor başıma gelecekleri bilmek açısından
Amann tüh kız 4 günle görüuonmu ama erken olma ihtimali yüksek bence benimki 21 Aralık görünüyor
İlki normaldi kızlar benim. 42.haftada doğdu kızım. Bu da ona çekerse ocak ortasını bile bulabilir benim doğum. bakalım hayırlısıCanım senin normal miydi ilki sezaryen de erken alırsa 2.yi ondan soruyorum
Ben de salı asm.ye gidicem regl olmazsamBüyük gün salı günü bende salı gidecem salı günü güzel haberlerle gelelim inş senin doğum ne zaman görünüyor canım