Yalniz benimki kaset test degil erken gebelik testi ve ilk 5 dk çıktı Çizgi canımGeceMavi- önceki testlerim boyleydi hepsinde de ertesi gün adet oldum
Haydı güzel haberlere inşlhAmiiin canım
Salı sabahı kan vereceğim canım asm.de inşallah
Regl olmazsam da Salı akşama doğru öğrenmiş oluruz inşallah
Hadi aynı gün hayırlı haberleri verelimEvet bağışıklık düşüyor canım dikkat et kendine haberleşiriz bende salı hastanedeyim inşallah
Iyiyim bende canim yeni aya hazırlık yapıyorum canim bakalim bu ay bize ugurlu gelecek miMerhaba canım Allah razı olsun darısı tüm bekleyenlere inşallah sen nasılsın
Kimyasal gebelik gecirmissin sen bende oyle olmustu 2 aylik evliydim aninda cift cizgi cikmisti ama kanama basladiGeceMavi- önceki testlerim boyleydi hepsinde de ertesi gün adet oldum
Pik nerde kuzum ben 12 gün geçti adet olmadım
O zmn sizinkinde olma ihtimali vardir.insallah da vardir yaYalniz benimki kaset test degil erken gebelik testi ve ilk 5 dk çıktı Çizgi canım
Olabilir bilemiyorum ki.Kimyasal gebelik gecirmissin sen bende oyle olmustu 2 aylik evliydim aninda cift cizgi cikmisti ama kanama basladi
Benim gibi yap sende eminsen adet hamile olmadığına kekik suyu sogan suyu vs ic ada cayi adeti tetikliyor bunlar söktürücü olarak etkili şeyler en azindan hap içmemiş olursun doktora gidene kadar bitkisel söktürmeye çalış birde adet söktürücü masaj yap iyi geleceğini düşünüyorum benimde 3 ay hep 10 gun gecikti böyle söktürdümPik nerde kuzum ben 12 gün geçti adet olmadımbaşıma böyle saçma birşey geldi yarın sabah kendi doktoruma gideceğim o da ilac iç derse içecem Geçikme gerektirecek birşeyim yok fiziken bundan 5 gün önce korktum birşeyim mi var diyerek kan testi yaptırdın sonucum negatif hormonlar da iyi sanırım psikolojik etkilendim gelmedi bir türlü adetim.
Sen napyorsun bitti mi adetin? Bu ay neler yapıyorsun?
İnşallah hayırlısıyla kalırsın canım bu ayIyiyim bende canim yeni aya hazırlık yapıyorum canim bakalim bu ay bize ugurlu gelecek mi
Insallaj canim hamislerin duasi kabul olur sende hamilesin dua et hayirlisi olsun hakkimizdaİnşallah hayırlısıyla kalırsın canım bu ay
İnşallah canımO zmn sizinkinde olma ihtimali vardir.insallah da vardir ya
Hep olur muydun öyle benim başıma ilk defa geldi. Yarın doktora gideyim gelince yaparım inşallahBenim gibi yap sende eminsen adet hamile olmadığına kekik suyu sogan suyu vs ic ada cayi adeti tetikliyor bunlar söktürücü olarak etkili şeyler en azindan hap içmemiş olursun doktora gidene kadar bitkisel söktürmeye çalış birde adet söktürücü masaj yap iyi geleceğini düşünüyorum benimde 3 ay hep 10 gun gecikti böyle söktürdüm
Aa kusura bakma canım yaaCanım sen karistirdin test bana ait değilkeşke olsa
Bende öğrendiğim de 3+5di ağrılarım seninki gibi çok oluyordu ama gittikçe azalıyor yarın 4 haftalık olacak inşallahCanım biraz kafamı karıştırdın kimyasala çok ağrım oluyordu diye bana arada gelen batmalar var ama kasıkta değil benimkisi yumurtaliklarimda gibi ama çok şiddetli oluyor geçmedi gebelikte 3 hafta 5 günlük. Yani sen kimyasal geçirdiğinde kan sonuçların nasıl olmuştu yükselme değerlerin nasıldı? @Arsoney kafama takıldıbenim uzun süreli yok arada gelen var ama şiddetli kuvvetli ağrılar
Amin canım darısı tüm bekleyenlere inşallah..
İnşallah canım..Amiiin canım
Salı sabahı kan vereceğim canım asm.de inşallah
Regl olmazsam da Salı akşama doğru öğrenmiş oluruz inşallah
Canım seninki diğer arkaşınkinden çok farklı.. içime doğuyor sen hamilesin canım.. inşallah bir daha test yaptığında koyulaşacak o çizgi ben inanıyorumYalniz benimki kaset test degil erken gebelik testi ve ilk 5 dk çıktı Çizgi canım
İnşallah kuzum bende içimi rahatlattim sayenizde sürekli olmadığı için arada kendini hatırlatıyor bebiş diyorum ne yapayımBende öğrendiğim de 3+5di ağrılarım seninki gibi çok oluyordu ama gittikçe azalıyor yarın 4 haftalık olacak inşallahyani korkma bende de öyle oldu günden güne azalıyor
Minnoşlar kendine güzel yer beğeniyor yerleşmek içinİnşallah kuzum bende içimi rahatlattim sayenizde sürekli olmadığı için arada kendini hatırlatıyor bebiş diyorum ne yapayım
Oyy ağzın bal yesin canm inşallah dedin gibi olur birlikte ilerleriz bu yoldaAmin canım darısı tüm bekleyenlere inşallah..
Yaa evet başlık uğurlu geldi ama ben bu başlığı ilk açtığımda bat 30 marttı listede en üstteydim ve adet oldum neyse ki nisan bitmeden, başlığın süresi dolmadan hamile kaldım.
İnşallah canım..neredeyse kendimden daha çok merak ediyorum senin sonucunu
Canım seninki diğer arkaşınkinden çok farklı.. içime doğuyor sen hamilesin canım.. inşallah bir daha test yaptığında koyulaşacak o çizgi ben inanıyorum