- 15 Mayıs 2010
- 6.693
- 5.821
2 defa gebelik geçiren biri olarak şunu söyleyebilirim baş dönmesi , mide bulantısı 6. Haftadan sonra çıkar , göğüs büyümesi falan 4-5 . Ayda olan şeylerdir. Tek belirti kasik ağrısi batmasi olabilir birde adete bir kaç gün kala uyku hali... Gerisi gerçekten psikolojikOrası öyle tabii ki ama inanın şu belirti işi beni çok yoruyor tamam diyorum psikolojik herhalde hop göğüsümde bile minik beyazlar çıkıyor karnım ağrıyor bu göğüs çevresinde ki halka kocaman oldu bunları da benim psikolojim yapıyorsa vay bana vaylar bana
Evet oluyor ama saniyelik batma oluyor geçen günki uzun sürüyordu.Bu aralar kasık batması veya ağrısı oluyor mu peki
Canım yaa benim çok uykum geliyor sürekli bir esneme hali var üzerimde oruçtan değil gibi çünkü ilk defa oluyor kasık batması oluyor ama çok az günde bir ya da iki defa göğsümün kahvesi koyulaştı sanki(ya da bana öyle geliyor) beyaz akıntım var bide hafif sancılar olup geçiyor alt karnım da kafam da deli sorular yine bata üç gün var yarın test yapmayı düşünüyorum inşallah bebiş vardır yaa2 defa gebelik geçiren biri olarak şunu söyleyebilirim baş dönmesi , mide bulantısı 6. Haftadan sonra çıkar , göğüs büyümesi falan 4-5 . Ayda olan şeylerdir. Tek belirti kasik ağrısi batmasi olabilir birde adete bir kaç gün kala uyku hali... Gerisi gerçekten psikolojik
Ben c kollu cihaz ile çekildim hiç ağrı sızı veya kanamam olmadı çekileli 5 gün oldu ama özellikle sol kasıkta inceden sızı gibi ağrı var sizde oldu mu ? Birde sonucunuz temiz mi çıkmıştı? Çok soru sordum ama ☺Evet canım şehir Hastanesi'ne çok iyi diyorlar bakalım bir doktor tvsiye ettiler ona gideceğim inş iyi doktorlara denk geliriz inşallah
Benim az oluyor bebek olmayabilir o zaman bende günde bir kere ya da iki kere felan oluyor benimEvet oluyor ama saniyelik batma oluyor geçen günki uzun sürüyordu.
Kasık ağrın oluyor mu peki?Dun cekindim canim
Bence var gibiEki Görüntüle 2834009 kızlar reglime 4 gün var prodoctor erken gebelik testi yaptım az önce. İlk 5 dk da çıktı sonuç. Sizce var mi ?
Ne macunu acaba marka isim verir misinizAy adaşım hamilesanırım macun sende işe yaradı Canım, beni pas geçmişti. Hayırlı olsun bize de dua et
Ultrasonda varsa eğer kist gözükür yarın canım bu kadar gecikmesinin sebebi kistsel bir şey olabilir.Yok çörek otu bal çok araştırdım kist vesaire varsa onu büyütürmüş ya da kist yaparmış geçikme olurmuş ondan da olduğunu düşünmüyorum hormonlarım bu kadar güzel daha önce bile çıkmamıştıo kadar güzel çıktılar ki hepsi.
Sorun olduysa psikolojik birşeydir bana göre fiziken hepsi iyi. Ben ilacı içmek istedim annem içme birşey yoksa olursun zaten niye durup dururken içiyorsun dedi onu dinledim birazda hayırlısı olsun bizim için olsak da olmasak da
Yarın kesin sonucu alırsın inşallah canımİşte acilde kadın doktorda öyle dedibekle dedi ben bekledim bugün 12 gün geçti adetim iyi geçti varya güzel oruç tutuyorum
Doğum günün kutlu olsun canım. Bir sonraki yaşında kucağın dolu girmeni dilerim hayırlısıylaTamam canım 2 gün sonra ya da adet günü tekrarlarım artık. Bu ay erken yapmayacam dedim ama dayanamadım yine.bugün doğum günüm belki sürpriz olur bana dedim
Akıntı bende hiç olmadı .. yerleşme kanaması oldu ve uyku hali oldu. 7. Haftada koku hassasiyet ve mide bulantısı başladı.. kaşık sizlamasu inan bende hatırlamıyorum 4 yıl geçti üstündenCanım yaa benim çok uykum geliyor sürekli bir esneme hali var üzerimde oruçtan değil gibi çünkü ilk defa oluyor kasık batması oluyor ama çok az günde bir ya da iki defa göğsümün kahvesi koyulaştı sanki(ya da bana öyle geliyor) beyaz akıntım var bide hafif sancılar olup geçiyor alt karnım da kafam da deli sorular yine bata üç gün var yarın test yapmayı düşünüyorum inşallah bebiş vardır yaa
Yoo estağfurullah olurmu c kollumuydu değilmiydi bilmiyorum ben devletde çekindim ama benimki çok sancılı oldu yani şöle diyim ben hayatımda böle bir acı çekmedim doğum sancısı a kurban olayım dedim yani ama çok şükür ki sonucum temiz çıktı canım regl e kadar ağrın batman devam edebilir benim devam etmişti çünkü tabi herkesde farklı olabilir inş bana olduğu gibi sanada şifa olur sende hemencik hamiş kalıverirsin tatlımBen c kollu cihaz ile çekildim hiç ağrı sızı veya kanamam olmadı çekileli 5 gün oldu ama özellikle sol kasıkta inceden sızı gibi ağrı var sizde oldu mu ? Birde sonucunuz temiz mi çıkmıştı? Çok soru sordum ama ☺
İnş şifa olur canım inş rabbim selamete eriştirsib inşallahCanım prolaktin yüksekliği vardı bende bal tarçın karışımını da kullandım geçen aylarda daha yapmam onu ya bu ay çakşır ile aslan pençesi otu kullanıcam öyle düşünüyorum yani bakalım
Çok teşekkür ederim kuzumUltrasonda varsa eğer kist gözükür yarın canım bu kadar gecikmesinin sebebi kistsel bir şey olabilir.
Ve ya normalde çok sık beslenir miydin; öğün sayısı azalınca vücut kendini korumaya alıp reglyi geciktirebilirmis ama gerçi bu durumda yumurtlama da olmuyor
Yarın kesin sonucu alırsın inşallah canım
Doğum günün kutlu olsun canım. Bir sonraki yaşında kucağın dolu girmeni dilerim hayırlısıyla
Anestezili oldum ben uyaninca normal adet sancisi gibi sancim oldu kasiklrimda agrim yoktuKasık ağrın oluyor mu peki?
İnşallah canım :) Allah verir inşallah bana daTeşekkür ederim kuzum. Evet seninle ortak özelliğimiz çok bu ayda gebe kalırsak çok çok iyi olacak
Bence yarın kan ver daha kesin sonuç alırsın inşallah vardırCanm test hakkında olumlu da olumsuz da yorumlar var bakalım 2 gün sonra belli olur herşey. ❣
E yapsana ne duruyorsunGebelik testi hiç yapmadım kisadce 20 nisan kan verdim o da negatif çıktı 0.2 yani.
Clife macunu. İnstagramda clifeballibitkiselmacun diye sayfası var. Benim kistlerimi küçülmüştü ama bırakınca tekrar çıktı, çikolata kisti çok zor maalesef. Ama yumurtlama akıntımı bir tek bu macunu kullanırken hissettim, kesinlikle düzenliyor. Bende gebelik olmadı maalesef kullanırken benim amh da düşük. Ama benim tavsiyemle alıp hamile kalan arkadaşlarım var ben de öyle bakıyorum işteNe macunu acaba marka isim verir misiniz
Acaba neden duruyorum acabaaE yapsana ne duruyorsun
Bende çok iyi birşey Olduğuna eminim araştırdım içinde yok yok çok beğendim o macunuClife macunu. İnstagramda clifeballibitkiselmacun diye sayfası var. Benim kistlerimi küçülmüştü ama bırakınca tekrar çıktı, çikolata kisti çok zor maalesef. Ama yumurtlama akıntımı bir tek bu macunu kullanırken hissettim, kesinlikle düzenliyor. Bende gebelik olmadı maalesef kullanırken benim amh da düşük. Ama benim tavsiyemle alıp hamile kalan arkadaşlarım var ben de öyle bakıyorum işte