Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum adet sancıları bende de oluyordu akıntı altımı ıslatıyordu adet oldum sanıyordum ama göğsümde kahverenglik hala aynı koyulasma yok inş bebiş dendir inşallah rabbim nasip eder kuzum sağlıkla sıhhatle inşallah

ama iki gündür regl olmuyorsun.. dur bekle bakalım salı günü ne olacak. 2.yüsra vak'ası yaşıyoruz sanırım umarım seninki pozitif olur canım
Eklicem canım. yaş ve bat söyle hemen yapim şunu
İnşallah canım
Ya ben geçen hafta yumurtlama akıntısı gibi akıntı yaşadım ya acaba diyorum geç mi yumurtladim
Neyse önemli değil regl gelirse anlarız
Hah işte benim de geçen bu geldi aklıma dedim ipti tekrar yumurlamıştı o tutar mı ki diye düşündüm bir anda.
Kızlar gün içinde burda değilken bile aklıma geliyorsunuz

Benim göğüslerim gece sütyeni çıkarınca fark ettim dolgunlaşmaya başladı ve uçları sızlıyor elleyince falan.
Durmadan elliyom sızlama artıyor mu diye hcg testi yapıyorum kendi kendime

Günaydınlar benim ovu testim dünde bugünde aynı çıktı 2 gün yumurtlama sürer mi? Sağlı sollu kasik ağrım var .. Perşembe cuma ilişki oldu bugünde olacak mı sizce bı fikir verin birde şeffaf akıntı hala devam ediyor.. bu ay ballı çörek otu yapıp incir tüketmiştim ondan mı böyle oldu anlamadım

Eklentiler

• IMG_20210424_140948.jpg
    100,7 KB · Görüntüleme: 15
Amin kuzum inşallah bebekten dir çok teşekkür ederim

İnşallah inşallah kuzummm seninkisini nde her kesin bebişini öyle yaparım o zaman kuzum

İnşallah canım
Ya ben geçen hafta yumurtlama akıntısı gibi akıntı yaşadım ya acaba diyorum geç mi yumurtladim
Neyse önemli değil regl gelirse anlarız
Geç yumurtlamışsan adetin geç gelebilir canım bı konu da önemli bu regli gelince anlarsın sayarsın da akıntı bazen üşütmeylede oluyor bilemeyiz artık orası muallak

Benim kasık ve bel ağrısı arada oluyor geçen haftaki gibi değil ama inanılmaz Bi sırt ağrısı var yere yatsam da benimki sırtıma bassa ya tutuldu ya bundan sebep hatta tuvalete bile çok gitmiyorum zaten Bi mide bulantısı Bi baş dönmesi hiç olmaz bende zaten hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum bu Bi kaç gündür aklıma da takılıyor ya inşallah bir sıkıntı yoktur diye Allaha emanetiz salıya kadar ölmezsem meraktan iyidir zaten günler de uzadı valla hiç geçmiyor bat ne zaman senin canım yap testi ver kanı kurtul bu bekleyiş adama sürekli belirti aratıyor

ama iki gündür regl olmuyorsun.. dur bekle bakalım salı günü ne olacak. 2.yüsra vak'ası yaşıyoruz sanırım umarım seninki pozitif olur canım
Ayyy Tülperde deme öyle demeee olmasın öyle benim gibi aman aman hergün geldi mi diyerek koşuyorum bakıyorum bir ses gelmedim kii diyerek bağırıyor gibi hissediyorm artık alay ediyor benimle

Bizim burada derler ki dereyi görmeden paçayı sıvama o hesap ne bileyim böyle olacağını.
Napayım listenin sonunda adım zaten oradan devam ederim haziranı
Bir an önce olursun canım inşallah belki de bu bir işarettir.. belki biraz ara vermen gerekiyordur bu işlere.. hem bedenen hem ruhen dinlenmen için belki bu sayede kafandan atarsın biraz ve bir dahaki aya daha pozitif başlarsın

Ara versem vermesem de canım bu hep aklımda malesef bunu atmak diye birşey yok her ortamda tv de telde çocuk görsem aklımda istemsiz ben ara vermemle değişmez bu durum o sebeple o kanamaya dursun kananınca başına geleceklere hazır olsun hiç negatif olmadım ki ben az bi duygusal negatif hallerim adetken artardı o da gelmedi ben hep çoştum

Aynen kuzum ya hatta kaynanamlara geldik şehir dışına işte yapmıyorum pek ona rağmen belim çok ağrıyor eşime masaj yaptırıyorum hep burda eczane uzak bende gizli test yapmak istiyorum gidemedim o yüzden pazartesi işe gidince yapacam kuzum bata 4 gün kaldı işte bugün

Kızlar selam benim bat a 5 kaldı üç gündür karnım ağrıyor ara ara kasıklarıma doğru dün gece canım uykumdan uyandırdı beni yetmedi birde çişim geldi normalde top atsalar uyanmam pskolojikdir diye takmamaya çalışıyorum ama bugün yeni birşey fark ettim dün göğüslerim hassaslaşmaya başladı bugün bi baktım çevresi genişlemiş hatta bana mı öyle geliyor acaba dedim eşime sordum hadi geliyor galiba dedi birde göğüsümde bi tanecik yap bezesi var ay nolur dua edin yıprandım ben çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…