Hadi bakalım güzel haberler gelsin ozamanCanım elimde hiçbir şey kalmadı ya, 20 li ovulasyon almıştım bitti. 5 li de kaset almıştım, sonuncusunu dün yaptım. Bugün de olmazsam yarın erken gebelik testi alayım eczaneden. Çünkü çok garip, hiç böyle olmazdı
Bende göremedim canım yaa artık salıyı bekle kuzucuk inş geç döllenme sitede salı kanda belli olur inşallah
Kuzum adet sancıları bende de oluyordu akıntı altımı ıslatıyordu adet oldum sanıyordum ama göğsümde kahverenglik hala aynı koyulasma yok inş bebiş dendir inşallah rabbim nasip eder kuzum sağlıkla sıhhatle inşallahKızlar ya vücudum bana oyun oynuyor sanki belirtiler az çok var ama bugün adet sancısı gibi hafif sancılar girip çıkmaya başladı devamlı olan bir sancı yok ama göğsümün de kahvesi arttı, beyaz akıntı var bel ve sırt ağrısı var aşırı uyku isteğim var çatlama ya göre bugün 10.gün pazartesi test yapmayı düşünüyorum ama özellikle şu an hamile olan kızlar sizde de oluyor mu bu belirtiler ya bide kimyasal olan gebelik te çayı hiç içemiyordum bu aralar yine çay içmediğimi farkettim gebelik olabilir mi acaba yaa
Eklicem canım. yaş ve bat söyle hemen yapim şunu
Hah işte benim de geçen bu geldi aklıma dedim ipti tekrar yumurlamıştı o tutar mı ki diye düşündüm bir anda.İnşallah canım
Ya ben geçen hafta yumurtlama akıntısı gibi akıntı yaşadım ya acaba diyorum geç mi yumurtladim
Neyse önemli değil regl gelirse anlarız
Benim göğüslerim gece sütyeni çıkarınca fark ettim dolgunlaşmaya başladı ve uçları sızlıyor elleyince falan.Kuzum adet sancıları bende de oluyordu akıntı altımı ıslatıyordu adet oldum sanıyordum ama göğsümde kahverenglik hala aynı koyulasma yok inş bebiş dendir inşallah rabbim nasip eder kuzum sağlıkla sıhhatle inşallah
Amin kuzum inşallah bebekten dir çok teşekkür ederimKuzum adet sancıları bende de oluyordu akıntı altımı ıslatıyordu adet oldum sanıyordum ama göğsümde kahverenglik hala aynı koyulasma yok inş bebiş dendir inşallah rabbim nasip eder kuzum sağlıkla sıhhatle inşallah
İnşallah inşallah kuzummm seninkisini nde her kesin bebişini10 15 gün sonra felan bence ama yinede kendin nasıl istersen öyle yap canım benim ben öğrendikten 15 gün sonra gitmiş olacağıme mesela bencede gayet iyi büyüyor maşallah Allahım nazardan saklasın inşallah
Geç yumurtlamışsan adetin geç gelebilir canım bı konu da önemli buİnşallah canım
Ya ben geçen hafta yumurtlama akıntısı gibi akıntı yaşadım ya acaba diyorum geç mi yumurtladim
Neyse önemli değil regl gelirse anlarız
Benim kasık ve bel ağrısı arada oluyor geçen haftaki gibi değil ama inanılmaz Bi sırt ağrısı var yere yatsam da benimki sırtıma bassaKızlar ya vücudum bana oyun oynuyor sanki belirtiler az çok var ama bugün adet sancısı gibi hafif sancılar girip çıkmaya başladı devamlı olan bir sancı yok ama göğsümün de kahvesi arttı, beyaz akıntı var bel ve sırt ağrısı var aşırı uyku isteğim var çatlama ya göre bugün 10.gün pazartesi test yapmayı düşünüyorum ama özellikle şu an hamile olan kızlar sizde de oluyor mu bu belirtiler ya bide kimyasal olan gebelik te çayı hiç içemiyordum bu aralar yine çay içmediğimi farkettim gebelik olabilir mi acaba yaa
Ayyy Tülperde deme öyle demeee olmasın öyleama iki gündür regl olmuyorsun.. dur bekle bakalım salı günü ne olacak. 2.yüsra vak'ası yaşıyoruz sanırım umarım seninki pozitif olur canım
Canım sen keşke haziran başlığı açsaydın.. bu gidişle bat hazirana kayacak seninAyyy Tülperde deme öyle demeee olmasın öylebenim gibi aman aman hergün geldi mi diyerek koşuyorum bakıyorum bir ses gelmedim kii diyerek bağırıyor gibi hissediyorm artık alay ediyor benimle
Bizim burada derler ki dereyi görmeden paçayı sıvamaCanım sen keşke haziran başlığı açsaydın.. bu gidişle bat hazirana kayacak senin
Bir an önce olursun canım inşallahBizim burada derler ki dereyi görmeden paçayı sıvamao hesap ne bileyim böyle olacağını.
Napayım listenin sonunda adım zaten oradan devam ederim haziranı
Ara versem vermesem de canım bu hep aklımda malesef bunu atmak diye birşey yok her ortamda tv de telde çocuk görsem aklımda istemsiz ben ara vermemle değişmez bu durumBir an önce olursun canım inşallahbelki de bu bir işarettir.. belki biraz ara vermen gerekiyordur bu işlere.. hem bedenen hem ruhen dinlenmen için belki bu sayede kafandan atarsın biraz ve bir dahaki aya daha pozitif başlarsın
Yaş 22Eklicem canım. yaş ve bat söyle hemen yapim şunu
Aynen kuzum ya hatta kaynanamlara geldik şehir dışına işte yapmıyorum pek ona rağmen belim çok ağrıyor eşime masaj yaptırıyorum hep burda eczane uzak bende gizli test yapmak istiyorum gidemedim o yüzden pazartesi işe gidince yapacam kuzum bata 4 gün kaldı işte bugünBenim kasık ve bel ağrısı arada oluyor geçen haftaki gibi değil ama inanılmaz Bi sırt ağrısı var yere yatsam da benimki sırtıma bassaya tutuldu ya bundan sebep hatta tuvalete bile çok gitmiyorum zaten Bi mide bulantısı Bi baş dönmesi hiç olmaz bende zaten hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum bu Bi kaç gündür aklıma da takılıyor ya inşallah bir sıkıntı yoktur diye Allaha emanetiz salıya kadar ölmezsem meraktan iyidir zaten günler de uzadı valla hiç geçmiyor bat ne zaman senin canım yap testi ver kanı kurtul bu bekleyiş adama sürekli belirti aratıyor