Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovu tesiti yapsana bir bakalım canım

Al benden de o kadar bende sürprizi beceremiyorum yalnız bu sefer benn söylemedim beni banyoda yakaladı tam testi yapmıştım direk gördü zaten yine Bi sürprizi olmadı zaten bebek çalışması yapıyorsun 2 sonucu var ya var ya yok 2side beklenen sonuç sürpriz olmuyor ki

Eklentiler

• 20210424_133322.jpg
    95 KB · Görüntüleme: 50
Hay Allah regl gelene kadar kesin sonuç değil sonuçta şimdi çıkmamış da olabilir hakkında hayırlısı inşallah canım bekliyorum salıyı o zaman hem senin hemde kendim için

O kadar psikolojim bozuluyor test görünce özellikle temiz diyorsun ama hala temiz mi diye çizgi arıyorum
Ben de halusinasyon gördüm resmen çizgi şeklinde
Yok ya ben ilk hamileligimde ne sabırliymisim testi de kan verdiğim gün arkadaşlar getirmişti peehhh

Ben de halusinasyon gördüm resmen çizgi şeklinde
Yok ya ben ilk hamileligimde ne sabırliymisim testi de kan verdiğim gün arkadaşlar getirmişti peehhh
O ilklerde öyle olur hep. Sonrası herşey yaptırıyor ben teste karşıyım hep bu yüzden sevmiyorum var yada yok insanı sinir ediyor

Kızlar ya vücudum bana oyun oynuyor sanki belirtiler az çok var ama bugün adet sancısı gibi hafif sancılar girip çıkmaya başladı devamlı olan bir sancı yok ama göğsümün de kahvesi arttı, beyaz akıntı var bel ve sırt ağrısı var aşırı uyku isteğim var çatlama ya göre bugün 10.gün pazartesi test yapmayı düşünüyorum ama özellikle şu an hamile olan kızlar sizde de oluyor mu bu belirtiler ya bide kimyasal olan gebelik te çayı hiç içemiyordum bu aralar yine çay içmediğimi farkettim gebelik olabilir mi acaba yaa

Ben de gıcık oldum
Daha da almam test mest
Alma boşver çok önemli değil geçsin günün git kan ver. Düzenli adet varsa hiç gerek yok adet düzenli geliyor zaten adet gelmezse bebiş ihtimali yüksek oluyor. Bu ay öyle oldum işte bakma sen.. Hayırlısı olsun inşallah ne olursa hakkımızda her zaman

İnşallah canım
Ya ben geçen hafta yumurtlama akıntısı gibi akıntı yaşadım ya acaba diyorum geç mi yumurtladim
Neyse önemli değil regl gelirse anlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…