Benim de aynı şekilde bekleyeyim bakalım ben deBiraz önce attım arkadaşlar baktı bir de sen bak o zaman tecrübelisin heraldebata 3 gün var 6gün önceden yapmaya başladım daha kan veremedim
Rabbim nasip etsin inş canımKızlar 5.gün 4aa embriyosu transferim bu sabah gerçekleşti.Dualarınızı eksik etmeyin
Ovu tesiti yapsana bir bakalım canımKızlar bat 20 Nisan'dı ama hala olmadım. 3 gündür bel ağrısı çekiyorum, adet ağrısının aynısı ama olamıyorum. İlk defa böyle oldu, benim ağrılarım adet başladığı gün ve ertesi gün olurdu sadece. Niye böyle anlamadım. Dün kaset test yaptım, negatif. Yumurtlamanın üzerinden 15 gün, çstşamanın üzerinden 14 gün geçtiçok üzgünüm
Canım elimde hiçbir şey kalmadı ya, 20 li ovulasyon almıştım bitti. 5 li de kaset almıştım, sonuncusunu dün yaptım. Bugün de olmazsam yarın erken gebelik testi alayım eczaneden. Çünkü çok garip, hiç böyle olmazdıOvu tesiti yapsana bir bakalım canım
Al benden de o kadar bende sürprizi beceremiyorum yalnız bu sefer benn söylemedim beni banyoda yakaladı tam testi yapmıştım direk gördü zaten yine Bi sürprizi olmadı zaten bebek çalışması yapıyorsun 2 sonucu var ya var ya yok 2side beklenen sonuç sürpriz olmuyor kiİlkinde pat diye aradım söyledim eşime bari 2.de sürpriz yapim diyordum ama o da olmadı yine pat diye söyledim
Zaten test yapacağımı biliyordu. beceremiyorum sanırım bu sürpriz işlerini zaten eşimin de ağlayacağını zannetmiyorum
Amin inşallah canım benimRabbim nasip etsin inş canım
Evet bende çok beğendim çok güzel bilgiler görüntüler mesajlar falan varGün gün hamilelik mi bende onu indirdim yaa çok güzel demi
Hay Allah regl gelene kadar kesin sonuç değil sonuçta şimdi çıkmamış da olabilir hakkında hayırlısı inşallah canım bekliyorum salıyı o zaman hem senin hemde kendim için
Aminn inşallahAğzına sağlık sağlıkla gelsin bebişim inşallah rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah bizlerde sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi
O kadar psikolojim bozuluyor test görünce özellikle temiz diyorsun ama hala temiz mi diye çizgi arıyorum
Benim iş bugün yarın çözülür canımHay Allah regl gelene kadar kesin sonuç değil sonuçta şimdi çıkmamış da olabilir hakkında hayırlısı inşallah canım bekliyorum salıyı o zaman hem senin hemde kendim için
Ben de halusinasyon gördüm resmen çizgi şeklindeO kadar psikolojim bozuluyor test görünce özellikle temiz diyorsun ama hala temiz mi diye çizgi arıyorum
O ilklerde öyle olur hep. Sonrası herşey yaptırıyor ben teste karşıyım hep bu yüzden sevmiyorum var yada yok insanı sinir ediyorBen de halusinasyon gördüm resmen çizgi şeklinde
Yok ya ben ilk hamileligimde ne sabırliymisim testi de kan verdiğim gün arkadaşlar getirmişti peehhh
Ben de gıcık oldumO ilklerde öyle olur hep. Sonrası herşey yaptırıyor ben teste karşıyım hep bu yüzden sevmiyorum var yada yok insanı sinir ediyor
Alma boşver çok önemli değil geçsin günün git kan ver. Düzenli adet varsa hiç gerek yok adet düzenli geliyor zaten adet gelmezse bebiş ihtimali yüksek oluyor. Bu ay öyle oldum işte bakma sen..Ben de gıcık oldum
Daha da almam test mest
İnşallah canımAlma boşver çok önemli değil geçsin günün git kan ver. Düzenli adet varsa hiç gerek yok adet düzenli geliyor zaten adet gelmezse bebiş ihtimali yüksek oluyor. Bu ay öyle oldum işte bakma sen..Hayırlısı olsun inşallah ne olursa hakkımızda her zaman