Gün gün gebelik diye Bi uygulamaYaa yerimhangi uygulama canimmm
Ben tutuyorum çok şükür hiç sıkıntım olmuyor nasip olursa sonuna kadar tutmayı düşünüyorumCanlar ben ramazan ayının başından beri oruç tutuyorum ve bugün yaklaşık 12 gün olmuş ilk ilişkinin üstünden 12 gün geçmiş 12 gündür oruç tutuyorum sizce devam edeyim bugünde oruçluyum şimdi daha çok erken olduğu için haftaya perşembe yada cuma kan vermeye gidicem doktora da gidemiyorum şuan yeni gebelik ogrenenler oruç tutuyormusunuz
Ben eşime hep diyordum seni ağlatıcam diyee sırf onu ağlatmak için yaniNe güzell bizde kuru kuru soylemek zorunda kaldık harikasın kuzum
Yok nerde buldun bunları hepsi hazır oldu anındaBen eşime hep diyordum seni ağlatıcam diyee sırf onu ağlatmak için yani
Oh iyi yapmışsınBen eşime hep diyordum seni ağlatıcam diyee sırf onu ağlatmak için yani
Eee yaniii o da birr hamiş sonuçtaDemi kuzum
10 15 gün sonra felan bence ama yinede kendin nasıl istersen öyle yap canım benim ben öğrendikten 15 gün sonra gitmiş olacağıme mesela bencede gayet iyi büyüyor maşallah Allahım nazardan saklasın inşallahBende diyorum yazardi neden yazmadıteşekkür ederim canım benim güzel büyüyor bana kalırsada maşallah doktora gitme günüm ne olsun bilmiyorum ama
CanımsınKiz ne kusura bakcamüzmek istemedim yavrum yaa deme öyle
Patik vardı ben örmüştüm diğerlerini görümcemin çocuklarından kalmış saklıyormuşYok nerde buldun bunları hepsi hazır oldu anındavarmıydı evde
Gün gün hamilelik mi bende onu indirdim yaa çok güzel demiŞimdi birde program indirdim 3+5 olarak görünüyor haşhaş büyüklüğüne ulaştı falan diyor Allahım bide bebişten mesaj var bu günlerde sana tutunmak için biraz canını acitabilirim anne diyor haha içim gitti bayıldım uygulamaya
Ağzına sağlık sağlıkla gelsin bebişim inşallah rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah bizlerde sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimiziAncak yeni sakinleyebildim. Öncelikle herkese tekrar tekrar teşekkür ederimşimdi en baştan okudum bugünü arada kaçırdığım mesajlar olmuş kusuruma bakmayın size gerçekten ne desem az sorularımı cevapladınız sevincimi paylaştınız bana burda aile oldunuz daha çok yeni olmama rağmen hiç yabancılık çektirmediniz hep destek tam destek oldunuz Allah hepinizden razı olsun. Hala neyin içindeyim bilmiyorum anlamaya çalışıyorum tek bildiğim tarifi olmayan Bi duygu olduğu. Herkes için dua ediyorum bebeği olanlar sağlıkla alsın kucağına isteyenlere de rabbim en kısa ve hayırlı zamanda nasip etsin inşallah. Benim ilk denememdi hiç bişey yapmadım çay kür pozisyon vs sadece Allaha bıraktım dua ettim şükürler olsun bugünü yaşattı bana. Yani demem o ki işinizi gerçekten Allaha bırakın öyle güzel çiçekler açtırıyor ki içinizde görmeden ailem olan insanlar iyiki varsınız
Aman bende yapamadım sürpriz zaten gülüşümden anladı bide inanmadı hep var dıyon çıkmıyor dediİlkinde pat diye aradım söyledim eşime bari 2.de sürpriz yapim diyordum ama o da olmadı yine pat diye söyledim
Zaten test yapacağımı biliyordu. beceremiyorum sanırım bu sürpriz işlerini zaten eşimin de ağlayacağını zannetmiyorum
Ben tutmuyorum canım ya sanada tut yada tutma diyemem kuzum ilk 3 ay önemliymiş ya ondan ne bilim tutmuyomCanlar ben ramazan ayının başından beri oruç tutuyorum ve bugün yaklaşık 12 gün olmuş ilk ilişkinin üstünden 12 gün geçmiş 12 gündür oruç tutuyorum sizce devam edeyim bugünde oruçluyum şimdi daha çok erken olduğu için haftaya perşembe yada cuma kan vermeye gidicem doktora da gidemiyorum şuan yeni gebelik ogrenenler oruç tutuyormusunuz
Ben tutmuyorum canım ya sanada tut yada tutma diyemem kuzum ilk 3 ay önemliymiş ya ondan ne bilim tutmuyımCanlar ben ramazan ayının başından beri oruç tutuyorum ve bugün yaklaşık 12 gün olmuş ilk ilişkinin üstünden 12 gün geçmiş 12 gündür oruç tutuyorum sizce devam edeyim bugünde oruçluyum şimdi daha çok erken olduğu için haftaya perşembe yada cuma kan vermeye gidicem doktora da gidemiyorum şuan yeni gebelik ogrenenler oruç tutuyormusunuz