Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben tutuyorum çok şükür hiç sıkıntım olmuyor nasip olursa sonuna kadar tutmayı düşünüyorum

Bende diyorum yazardi neden yazmadı teşekkür ederim canım benim güzel büyüyor bana kalırsada maşallah doktora gitme günüm ne olsun bilmiyorum ama
10 15 gün sonra felan bence ama yinede kendin nasıl istersen öyle yap canım benim ben öğrendikten 15 gün sonra gitmiş olacağıme mesela bencede gayet iyi büyüyor maşallah Allahım nazardan saklasın inşallah

Gün gün hamilelik mi bende onu indirdim yaa çok güzel demi

Ağzına sağlık sağlıkla gelsin bebişim inşallah rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah bizlerde sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi

Aman bende yapamadım sürpriz zaten gülüşümden anladı bide inanmadı hep var dıyon çıkmıyor dedi

Ben tutmuyorum canım ya sanada tut yada tutma diyemem kuzum ilk 3 ay önemliymiş ya ondan ne bilim tutmuyom

Ben tutmuyorum canım ya sanada tut yada tutma diyemem kuzum ilk 3 ay önemliymiş ya ondan ne bilim tutmuyım

Kızlar bat 20 Nisan'dı ama hala olmadım. 3 gündür bel ağrısı çekiyorum, adet ağrısının aynısı ama olamıyorum. İlk defa böyle oldu, benim ağrılarım adet başladığı gün ve ertesi gün olurdu sadece. Niye böyle anlamadım. Dün kaset test yaptım, negatif. Yumurtlamanın üzerinden 15 gün, çstşamanın üzerinden 14 gün geçti çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…