Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam benim bat a 5 kaldı üç gündür karnım ağrıyor ara ara kasıklarıma doğru dün gece canım uykumdan uyandırdı beni yetmedi birde çişim geldi normalde top atsalar uyanmam pskolojikdir diye takmamaya çalışıyorum ama bugün yeni birşey fark ettim dün göğüslerim hassaslaşmaya başladı bugün bi baktım çevresi genişlemiş hatta bana mı öyle geliyor acaba dedim eşime sordum hadi geliyor galiba dedi birde göğüsümde bi tanecik yap bezesi var ay nolur dua edin yıprandım ben çok
Erken gebelik testin varsa yapsana canım yıpratma kendini

Aynen kuzum ya hatta kaynanamlara geldik şehir dışına işte yapmıyorum pek ona rağmen belim çok ağrıyor eşime masaj yaptırıyorum hep burda eczane uzak bende gizli test yapmak istiyorum gidemedim o yüzden pazartesi işe gidince yapacam kuzum bata 4 gün kaldı işte bugün
Haydi hakkında hayırlısı olsun inşallah bebiş haberini de alırız canım

Kızlar merhaba. Doktor kontrolüne gittim değerim 105 olmuş. Artış iyi dedi. Rahim duvarı kalınlığı 8 mm dedi 8-12 arası iyidir dedi. Ama rahimde 7 mm lik sıvı var enfeksiyon. Şimdi kese görünmediği için gebelik kesindir diyemeyiz dedi. Pazartesi tekrar kan ver uğra dedi. Gebelikkesinleştikten sonra enfeksiyon için ilaç veririm dedi. purple38 purple38 2 günde 2 katı söylenen ortalama değer daha fazla artış gösterme olabirmış
anladıım bende bıraz arastırdım hep normal tepkıler aldım , degerınde guzel artmıs bak 2 gunde bır gıt bence bende pazartesi randevu aldım bakalım

Benim göğüslerim gece sütyeni çıkarınca fark ettim dolgunlaşmaya başladı ve uçları sızlıyor elleyince falan.
Durmadan elliyom sızlama artıyor mu diye hcg testi yapıyorum kendi kendime 🤣🤣
Kız Allah seni senin test iyiymiş ben ole test yapsam kendime 0 olur ozaman tam tersi benim helkelerde salladı iyice inek memesi gibi 🤭🤭😂😂😂

Erken gebelik testinde çıkıyor canım adete 5 kala kaset testte çıkan görmedim ben burda varsa da dediğin gibi yumurtlama zamanlarını bilmiyorlardır bence
Erken gebelik testinde çıkıyor canım adete 5 kala kaset testte çıkan görmedim ben burda varsa da dediğin gibi yumurtlama zamanlarını bilmiyorlardır bence
Aman neyse erken gebeliğe o kadar para veremem perşembeyi bekleyeyim bakalım

Batımım üzerinden 5 gün geçti ve ben hamile olduğuma o kadar eminim ki hala elim teste gitmiyor kızlar😂 şimdi ailem de şehirdışından ziyarete geldi kimseye birşey söyleyemiyorum, pazartesi kan vereyim diyorum 🤯 İlk denememizdi ve pozitif olduğunu düşündükçe heyecanlanıyorum korkuyorummm🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Bir de tecrübeli anneler eğer kanda çıkarsa ilk doktor randevumu ne zamana alsam

X