Erken gebelik testin varsa yapsana canım yıpratma kendiniKızlar selam benim bat a 5 kaldı üç gündür karnım ağrıyor ara ara kasıklarıma doğru dün gece canım uykumdan uyandırdı beni yetmedi birde çişim geldi normalde top atsalar uyanmam pskolojikdir diye takmamaya çalışıyorum ama bugün yeni birşey fark ettim dün göğüslerim hassaslaşmaya başladı bugün bi baktım çevresi genişlemiş hatta bana mı öyle geliyor acaba dedim eşime sordum hadi geliyor galiba dedi birde göğüsümde bi tanecik yap bezesi var ay nolur dua edin yıprandım ben çok
Haydi hakkında hayırlısı olsun inşallah bebiş haberini de alırız canımAynen kuzum ya hatta kaynanamlara geldik şehir dışına işte yapmıyorum pek ona rağmen belim çok ağrıyor eşime masaj yaptırıyorum hep burda eczane uzak bende gizli test yapmak istiyorum gidemedim o yüzden pazartesi işe gidince yapacam kuzum bata 4 gün kaldı işte bugün
Yarın sabah yapmayı düşünüyorum peki varsa çıkar mı dersiniz bata 4 gün kala yumurtlamadan 12 gün sonraErken gebelik testin varsa yapsana canım yıpratma kendini
Amin kuzum inşallah yaHaydi hakkında hayırlısı olsun inşallah bebiş haberini de alırız canım
Çıkar büyül ihtimal varsa inşallahYarın sabah yapmayı düşünüyorum peki varsa çıkar mı dersiniz bata 4 gün kala yumurtlamadan 12 gün sonra
İnşallah lütfen bana da dua edinÇıkar büyül ihtimal varsa inşallah
Yumurtlamadan 12 gün sonra çıkar benim 11. Gün çıktıYarın sabah yapmayı düşünüyorum peki varsa çıkar mı dersiniz bata 4 gün kala yumurtlamadan 12 gün sonra
anladıım bende bıraz arastırdım hep normal tepkıler aldım , degerınde guzel artmıs bak 2 gunde bır gıt bence bende pazartesi randevu aldım bakalımKızlar merhaba. Doktor kontrolüne gittim değerim 105 olmuş. Artış iyi dedi. Rahim duvarı kalınlığı 8 mm dedi 8-12 arası iyidir dedi. Ama rahimde 7 mm lik sıvı var enfeksiyon. Şimdi kese görünmediği için gebelik kesindir diyemeyiz dedi. Pazartesi tekrar kan ver uğra dedi. Gebelikkesinleştikten sonra enfeksiyon için ilaç veririm dedi.purple38 2 günde 2 katı söylenen ortalama değer daha fazla artış gösterme olabirmış
Kız Allah seni senin test iyiymiş ben ole test yapsam kendime 0 olur ozaman tam tersi benim helkelerde salladı iyice inek memesi gibiBenim göğüslerim gece sütyeni çıkarınca fark ettim dolgunlaşmaya başladı ve uçları sızlıyor elleyince falan.
Durmadan elliyom sızlama artıyor mu diye hcg testi yapıyorum kendi kendime
Erken gebelik testiyle mi çıktı seninki yoksa normal kaset mi? Bugün yumurtlamamın 10.günü ama negatif verdi normal test. Erken mi yaptım acaba yaYumurtlamadan 12 gün sonra çıkar benim 11. Gün çıktıgüzel haberler alırız inşallah
Erken canım kaset test göstermez 10.günErken gebelik testiyle mi çıktı seninki yoksa normal kaset mi? Bugün yumurtlamamın 10.günü ama negatif verdi normal test. Erken mi yaptım acaba ya
Burda adete beş gün kala öğrenenler nasıl öğreniyor yumurtlamalarını mı bilmiyorlarErken canım kaset test göstermez 10.gün
Erken gebelik testinde çıkıyor canım adete 5 kala kaset testte çıkan görmedim ben burda varsa da dediğin gibi yumurtlama zamanlarını bilmiyorlardır benceBurda adete beş gün kala öğrenenler nasıl öğreniyor yumurtlamalarını mı bilmiyorlar
Erken gebelik testinde çıkıyor canım adete 5 kala kaset testte çıkan görmedim ben burda varsa da dediğin gibi yumurtlama zamanlarını bilmiyorlardır bence
Aman neyse erken gebeliğe o kadar para veremem perşembeyi bekleyeyim bakalımErken gebelik testinde çıkıyor canım adete 5 kala kaset testte çıkan görmedim ben burda varsa da dediğin gibi yumurtlama zamanlarını bilmiyorlardır bence
En garantisi o zaten canım hayırlısı olsun.Aman neyse erken gebeliğe o kadar para veremem perşembeyi bekleyeyim bakalım
Kızlar kuruma çizgisi suya tutunca geçer mi