Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy en mantıklısı en azından olacak gibi durmuyor derse versin hal ol bitsin düzene girsin kuzum bu otlardan mı oldu karışımlar falan onlar etkiledi hormonları ben sana diyim olmamsina üzülüyoruz Allah im ne günlere kaldık bebiş olmalıydı o ama bir olsan tam açılacak yollsr sonra hemen bebiş yerleşecek inşallah

Valla benim battan 5 gün önce hayaletti 3 gün önce silikle 95, bat günü 356 yine silikti değeri pek belli olmuyor bu işin yumurtlamayı sen hesapladın 14 gün geçmedi mi normal testte de çıkabilir ama sen bilirsin yine de canım zorlamıyorum ille yap diye ama içime doğuyor ya inşallah yanılmam ben inanıyorum o spora da verdiğin ara uzayacak bence hamilesin Allah'ın izniyle hayırlı haberini bekliyorum burda uslu uslu

Benim de öyle olmuştu daha önce 10 gün süren adetim 3 gün sürüyor canım sorun yok 3 gün ile 10 gün arası

Bende öyle derdim ne gelenim ne gelmeyenim var gelirse hemencik gelsin yeni ay yeni delirmeceleer gelmezse ikili hayata devam edeceksin ben ikinciden yanayım seniin için
Ben de duygusal olarak ondan yanayım ama olacağım gibi geliyor. Hayırlı olan olsun. Kanı görüp buraya yazicam

Kızlar merhaba. Doktor kontrolüne gittim değerim 105 olmuş. Artış iyi dedi. Rahim duvarı kalınlığı 8 mm dedi 8-12 arası iyidir dedi. Ama rahimde 7 mm lik sıvı var enfeksiyon. Şimdi kese görünmediği için gebelik kesindir diyemeyiz dedi. Pazartesi tekrar kan ver uğra dedi. Gebelikkesinleştikten sonra enfeksiyon için ilaç veririm dedi. purple38 2 günde 2 katı söylenen ortalama değer daha fazla artış gösterme olabilir dedi.

Canım yaa sen benden daha çok inanıyorsun bu işe senin yazdıklarını okuyunca ümit doluyorum kan gelirse yazicam kuzum

Sanmıyorum artık onların yaptığını çoğu kişi erken adet olurmuş. Birde onlar yaparsa kist hormon bozarmış bende bunlarda normal ise onlarlada alakası yok bence bunun derdi bu ay da benimle böyle oynamak ve başarılı açılır elbette yollar sağlık olsun birşeyim yok ondan yinede mutluyum. Adet olacak gibi gögüslerim acıyor aynı zamanda ağrıyor şaka gibi amma hiç birşey yok gülüyorum sadce ister delilikten de ister akıllılıktan
Ben de duygusal olarak ondan yanayım ama olacağım gibi geliyor. Hayırlı olan olsun. Kanı görüp buraya yazicam

Geldi yaz yeter ben gerisini anlarım

Canım yolun uzun açık olsun inşallah haftaya bugün falan 1000i geçer değerin hayırlısıyla keseyi görürsün inşallah dinlen stres yapma rabbim yüzünü de göstersin inşallah sağlıkla hayırla ilerlesin bende kısmetse salı gidicem Dr valla günler hiç geçmiyor

Canım yaa sen benden daha çok inanıyorsun bu işe senin yazdıklarını okuyunca ümit doluyorum kan gelirse yazicam kuzum
Hepinize inanıyorum hepiniz içinde dua ediyorum canım inşallah peşpeşe güzel haberlerinizi alcaz burda birlikte Allah hepiniz yolunu aydınlatsın duasını duysun Kabul etsin inşallah sağlıkla hayırla evlatlar nasip etsin inşallah her zaman kalbimdesiniz

Canlar ben ramazan ayının başından beri oruç tutuyorum ve bugün yaklaşık 12 gün olmuş ilk ilişkinin üstünden 12 gün geçmiş 12 gündür oruç tutuyorum sizce devam edeyim bugünde oruçluyum şimdi daha çok erken olduğu için haftaya perşembe yada cuma kan vermeye gidicem doktora da gidemiyorum şuan yeni gebelik ogrenenler oruç tutuyormusunuz

Valla canım ben tutmuyorum yalan yok daha ilk gece kalkamadım kaldı sonra da öğrendim zaten 43 kiloyum biraz zayıf olduğumdan halsiz kalırım diye tutanı da var tutmayan da sen kendini nasıl hissediyorsun tutmayabilirsin ben seferi sayılıyoruz gebeyken emzirirken diye biliyorum yani bir zorunluluğu yok

Canım bu dönemde eğer kusmuyorsan, halsiz kalmiyorsan tutmanda çok sıkıntı olmaz diyor genelde doktorlar. Ama başın dönüyorsa çok halsiz hissediyorsan tutmama ehliyetin var tabi ki o yüzden kendini nasıl hissettiğine bağlı

Son 3 ay onerilmiyor oruç tutmak çocuk hızla kilo aldığı için.
Uh bu sabah çişini Bi denkleyemiyorsun kız haydi bakalım bugün bütün dualarım sana inşallah görücem o minnoşumun çizgisini bugün
Sabah çişiyle yapamam ki su an canım gece 4te su içiyorum ya zaten bakalım gelir ya bir kaç saate gene

Hadi bakalım bekliyorum

Canım ben bat gününe kadar tutmayı düşünüyorum. açlık beni etkilemiyor da bol bol su içmemiz lazım, havalar da ısındı, o yüzden inşallah çarşambaya kadar tutup sonra tutmam sanırım.

İnşallah hepimize göstersin. Canım peki enfeksiyon için benim yapabileceğim bişey var mı bildiğin? Günde en az 2 litre su içecem başka da bilmiyorum napim

Geçmiş olsun canım bu rahim enfeksiyonu bebeğin tutunmasına engel olabiliyor muymuş bi şey dedi mi doktorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…