- 25 Mart 2021
- 533
- 1.057
Ayyy en mantıklısı en azından olacak gibi durmuyor derse versin hal ol bitsin düzene girsin kuzum bu otlardan mı oldu karışımlar falan onlar etkiledi hormonları ben sana diyim olmamsina üzülüyoruz Allah im ne günlere kaldık bebiş olmalıydı oİyiyim çok şükür dün bir buhran geçirdim ateş mide ağrısı baş ağrısı dedim ki olacam yok anasını satayım yok yemin etti sankim valla tıkandı yollaraçılmadı açılmıyor valla inanır mısın ne hali varsa diyorum pazartesi doktoruma gidecem bir baksın alttan olacaksın yakın derse tamam beklicem yok iç ilacı derse artık içecem.
Dur hele durr bu ayı bir atlatalım anam ne hesapçı çıktınkırmızı belki gelmeyecek o zaman görüşürüz
Valla benim battan 5 gün önce hayaletti 3 gün önce silikle 95, bat günü 356 yine silikti değeri pek belli olmuyor bu işin yumurtlamayı sen hesapladın 14 gün geçmedi mi normal testte de çıkabilir ama sen bilirsin yine de canım zorlamıyorum ille yap diye ama içime doğuyor ya inşallah yanılmam ben inanıyorum o spora da verdiğin ara uzayacak bence hamilesin Allah'ın izniyle hayırlı haberini bekliyorum burda uslu usluErken gebelik testim kalmadı canım, normalinde de çıkmaz daha bugün bat günüm yumurtlamaya göre; gecikme gerekiyor ya
Yani kızımda da çıkmadı değerim 57yken; 100ün üstündeyken çıkmıştı o yüzden çıkmaz herhalde. Bugün ya da yarın sabah gelir adetim ama olur da gelmezse yarın yapayım.
Gelecek ya tanıyorum onu ben
Bir dahaki aya stres yapmamaya hatta takvime bile bakmamaya odaklandım ben şimdiden. Yerleşsin diye spora ara vermiştim 10 gündür. Kırmızı geldiği gibi spora geri dönücem
Benim de öyle olmuştu daha önce 10 gün süren adetim 3 gün sürüyor canım sorun yok 3 gün ile 10 gün arasıBir şey sorabilir miyim Korunmayı bıraktıktan sonra adet günüm azaldı ama bu ay 2 güncük oldu bir sorun var mıdır sizce?
3.gunumdeyim lekelemeyin tarzi sadece
Ama adetim cok düzenli 28 günde 1 olurum hiç değişmedi düzenim
Ben de duygusal olarak ondan yanayım ama olacağım gibi geliyor. Hayırlı olan olsun. Kanı görüp buraya yazicamBende öyle derdim ne gelenim ne gelmeyenim vargelirse hemencik gelsin yeni ay yeni delirmeceleer gelmezse ikili hayata devam edeceksin ben ikinciden yanayım seniin için
Canım yaa sen benden daha çok inanıyorsun bu işe senin yazdıklarını okuyunca ümit doluyorumValla benim battan 5 gün önce hayaletti 3 gün önce silikle 95, bat günü 356 yine silikti değeri pek belli olmuyor bu işin yumurtlamayı sen hesapladın 14 gün geçmedi mi normal testte de çıkabilir ama sen bilirsin yine de canım zorlamıyorum ille yap diye ama içime doğuyor ya inşallah yanılmam ben inanıyorum o spora da verdiğin ara uzayacak bence hamilesin Allah'ın izniyle hayırlı haberini bekliyorum burda uslu uslu
Ayyy en mantıklısı en azından olacak gibi durmuyor derse versin hal ol bitsin düzene girsin kuzum bu otlardan mı oldu karışımlar falan onlar etkiledi hormonları ben sana diyim olmamsina üzülüyoruz Allah im ne günlere kaldık bebiş olmalıydı oama bir olsan tam açılacak yollsr sonra hemen bebiş yerleşecek inşallah
Ben de duygusal olarak ondan yanayım ama olacağım gibi geliyor. Hayırlı olan olsun. Kanı görüp buraya yazicam
Canım yolun uzun açık olsun inşallah haftaya bugün falan 1000i geçer değerin hayırlısıyla keseyi görürsün inşallah dinlen stres yapma rabbim yüzünü de göstersin inşallah sağlıkla hayırla ilerlesinKızlar merhaba. Doktor kontrolüne gittim değerim 105 olmuş. Artış iyi dedi. Rahim duvarı kalınlığı 8 mm dedi 8-12 arası iyidir dedi. Ama rahimde 7 mm lik sıvı var enfeksiyon. Şimdi kese görünmediği için gebelik kesindir diyemeyiz dedi. Pazartesi tekrar kan ver uğra dedi. Gebelikkesinleştikten sonra enfeksiyon için ilaç veririm dedi.purple38 2 günde 2 katı söylenen ortalama değer daha fazla artış gösterme olabilir dedi.
Hepinize inanıyorum hepiniz içinde dua ediyorum canım inşallah peşpeşe güzel haberlerinizi alcaz burda birlikte Allah hepiniz yolunu aydınlatsın duasını duysun Kabul etsin inşallah sağlıkla hayırla evlatlar nasip etsin inşallah her zaman kalbimdesinizCanım yaa sen benden daha çok inanıyorsun bu işe senin yazdıklarını okuyunca ümit doluyorumkan gelirse yazicam kuzum
Uh bu sabah çişini Bi denkleyemiyorsun kızE elifafraeminatlasinannesi bugün test yapıcam ya 2 tane testim varmış ama normal test bakalım ne olacak
10 dk once gitmiştim wc.ye bekliyorum şimdi
Valla canım ben tutmuyorum yalan yok daha ilk gece kalkamadım kaldı sonra da öğrendim zaten 43 kiloyum biraz zayıf olduğumdan halsiz kalırım diye tutanı da var tutmayan da sen kendini nasıl hissediyorsun tutmayabilirsin ben seferi sayılıyoruz gebeyken emzirirken diye biliyorum yani bir zorunluluğu yokCanlar ben ramazan ayının başından beri oruç tutuyorum ve bugün yaklaşık 12 gün olmuş ilk ilişkinin üstünden 12 gün geçmiş 12 gündür oruç tutuyorum sizce devam edeyim bugünde oruçluyum şimdi daha çok erken olduğu için haftaya perşembe yada cuma kan vermeye gidicem doktora da gidemiyorum şuan yeni gebelik ogrenenler oruç tutuyormusunuz
Canım bu dönemde eğer kusmuyorsan, halsiz kalmiyorsan tutmanda çok sıkıntı olmaz diyor genelde doktorlar. Ama başın dönüyorsa çok halsiz hissediyorsan tutmama ehliyetin var tabi ki o yüzden kendini nasıl hissettiğine bağlıCanlar ben ramazan ayının başından beri oruç tutuyorum ve bugün yaklaşık 12 gün olmuş ilk ilişkinin üstünden 12 gün geçmiş 12 gündür oruç tutuyorum sizce devam edeyim bugünde oruçluyum şimdi daha çok erken olduğu için haftaya perşembe yada cuma kan vermeye gidicem doktora da gidemiyorum şuan yeni gebelik ogrenenler oruç tutuyormusunuz
Sabah çişiyle yapamam ki su an canım gece 4te su içiyorum ya zatenUh bu sabah çişini Bi denkleyemiyorsun kızhaydi bakalım bugün bütün dualarım sana inşallah görücem o minnoşumun çizgisini bugün
Hadi bakalım bekliyorumCanım bu dönemde eğer kusmuyorsan, halsiz kalmiyorsan tutmanda çok sıkıntı olmaz diyor genelde doktorlar. Ama başın dönüyorsa çok halsiz hissediyorsan tutmama ehliyetin var tabi ki o yüzden kendini nasıl hissettiğine bağlı
Son 3 ay onerilmiyor oruç tutmak çocuk hızla kilo aldığı için.
Sabah çişiyle yapamam ki su an canım gece 4te su içiyorum ya zatenbakalım gelir ya bir kaç saate gene
Canım ben bat gününe kadar tutmayı düşünüyorum. açlık beni etkilemiyor da bol bol su içmemiz lazım, havalar da ısındı, o yüzden inşallah çarşambaya kadar tutup sonra tutmam sanırım.Canlar ben ramazan ayının başından beri oruç tutuyorum ve bugün yaklaşık 12 gün olmuş ilk ilişkinin üstünden 12 gün geçmiş 12 gündür oruç tutuyorum sizce devam edeyim bugünde oruçluyum şimdi daha çok erken olduğu için haftaya perşembe yada cuma kan vermeye gidicem doktora da gidemiyorum şuan yeni gebelik ogrenenler oruç tutuyormusunuz
İnşallah hepimize göstersin. Canım peki enfeksiyon için benim yapabileceğim bişey var mı bildiğin? Günde en az 2 litre su içecem başka da bilmiyorum napimCanım yolun uzun açık olsun inşallah haftaya bugün falan 1000i geçer değerin hayırlısıyla keseyi görürsün inşallah dinlen stres yapma rabbim yüzünü de göstersin inşallah sağlıkla hayırla ilerlesinbende kısmetse salı gidicem Dr valla günler hiç geçmiyor
Geçmiş olsun canım bu rahim enfeksiyonu bebeğin tutunmasına engel olabiliyor muymuş bi şey dedi mi doktorun.Kızlar merhaba. Doktor kontrolüne gittim değerim 105 olmuş. Artış iyi dedi. Rahim duvarı kalınlığı 8 mm dedi 8-12 arası iyidir dedi. Ama rahimde 7 mm lik sıvı var enfeksiyon. Şimdi kese görünmediği için gebelik kesindir diyemeyiz dedi. Pazartesi tekrar kan ver uğra dedi. Gebelikkesinleştikten sonra enfeksiyon için ilaç veririm dedi.purple38 2 günde 2 katı söylenen ortalama değer daha fazla artış gösterme olabilir dedi.
Onla ilgili bişey demedi. Napabiliriz enfeksiyon için dedik o da gebelik kesinleşsin ilaç vericem dedi.Geçmiş olsun canım bu rahim enfeksiyonu bebeğin tutunmasına engel olabiliyor muymuş bi şey dedi mi doktorun.