Bende diyorum yazardi neden yazmadıÇok iyi kuzum çok iyi maşallah gayet iyi gözün aydın bak tasalanmana değdimi bu arada köydeydin yeni geldim şarjım bitti ondan geç gördüm canım
Ne güzell bizde kuru kuru soylemek zorunda kaldık harikasın kuzumEvet ilk patikleri ilk evlendiği de sıkılıyorum diye ördüm hırka takımıyladiğerleri de görümcemin çocuklardan kalanlar sağolsun
28 canım ben30 yaşındayım peki sen
Gördüğüm en güzel erken gebelik testi
Kızdırmayın birtanemi yahuÇok ot felan da kaynatıp içme ben korkarım bilene sor danış ona göre iç canım benim bal pekmez tüket c vitamini tüket kuzum daha yeni bebiş ondan düşük değerin ondan bide erken öğrendin kötü düşünme kızcam artık
Anladım canım sende üst üste degerlendirdin yani bende bu ay öyle yapıyorum.. bakalım sonuç ne olacaktırCanım bizim planlı olmadı bu ay spontane gelişti bizim ama ilişki 11 12 13 nisanda oldu ayın 10 u yumurtlamadan şüphelendim ama yapmamıştık zaten o gun
Senin günün dün değil miydi canım bence gelmemesinin güzel bir sebebi varYusra-61 Dün çok iyiydim bak bu sabah ishal kusma yaşıyorum zehirlenecek bir şey de yemedim iftarda ama usuttum herhalde ama neşem hala yerinde çok şükür
Fakat ben reglmi bekliyorum yaa sanmıyorum bu ay çocuk olsun.
Kırmızı gelir bugün
Yusra-61 Dün çok iyiydim bak bu sabah ishal kusma yaşıyorum zehirlenecek bir şey de yemedim iftarda ama usuttum herhalde ama neşem hala yerinde çok şükür
Fakat ben reglmi bekliyorum yaa sanmıyorum bu ay çocuk olsun.
Kırmızı gelir bugün
Kızdırmayalim demiii nasılsın iyi misinKızdırmayın birtanemi yahu
Erken gebelik testim kalmadı canım, normalinde de çıkmaz daha bugün bat günüm yumurtlamaya göre; gecikme gerekiyor yaSenin günün dün değil miydi canım bence gelmemesinin güzel bir sebebi varinşallah Bi test yapsan da bizde hayırlı haberini alsak
Gelecek ya tanıyorum onu benBende öyle oldum dün akşam mideme çıktı acı acı yediklerim sanırım hava değişimi etkiliyor insanıGeçmiş olsun neşen daim olsun canımcım
Sen gelire odaklandın da ya gelmezse
İyiyim çok şükür dün bir buhran geçirdim ateş mide ağrısı baş ağrısı dedim ki olacam yok anasını satayım yok yemin etti sankim valla tıkandı yollar
Dur hele durr bu ayı bir atlatalım anam ne hesapçı çıktınErken gebelik testim kalmadı canım, normalinde de çıkmaz daha bugün bat günüm yumurtlamaya göre; gecikme gerekiyor ya
Yani kızımda da çıkmadı değerim 57yken; 100ün üstündeyken çıkmıştı o yüzden çıkmaz herhalde. Bugün ya da yarın sabah gelir adetim ama olur da gelmezse yarın yapayım.
Gelecek ya tanıyorum onu ben
Bir dahaki aya stres yapmamaya hatta takvime bile bakmamaya odaklandım ben şimdiden. Yerleşsin diye spora ara vermiştim 10 gündür. Kırmızı geldiği gibi spora geri dönücem
Dur hele durr bu ayı bir atlatalım anam ne hesapçı çıktınkırmızı belki gelmeyecek o zaman görüşürüz
Canım benimmm biraz bekleyince test koyul aştı ama iki cizgi bariz belli seninde gebe kalmanı o kadar cokkk kk istiyorumkii canım insalah en kısa zamanda bize o güzel haberi verirsin yusracim Allah güzel kalbine göre versin inşallah canim mGördüğüm en güzel erken gebelik testihayırlı olsun canım rabbim daim etsin
Bende öyle derdim ne gelenim ne gelmeyenim varbekliyorum gelen de gelmeyen de kabulüm
Canım benimmm biraz bekleyince test koyul aştı ama iki cizgi bariz belli seninde gebe kalmanı o kadar cokkk kk istiyorumkii canım insalah en kısa zamanda bize o güzel haberi verirsin yusracim Allah güzel kalbine göre versin inşallah canim m