Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim ilk gebeliğimde bat günü 32 çıkan değerim 4 gün sonra 1200 çıkmıştı.. aynı yerde aynı saatte yaptırmıştım. İkiz gebelikti. Ama biri gelişmedi, kendiliğinden kayboldu. Yüksek artışlarda çoğul gebeliklerden şüphelenebilirsiniz ama her yüksek artış çoğul gebelik demek değildir. Bat geçince hcg fırlayabiliyor çünkü.

Çok iyi kuzum çok iyi maşallah gayet iyi gözün aydın bak tasalanmana değdimi bu arada köydeydin yeni geldim şarjım bitti ondan geç gördüm canım
Bende diyorum yazardi neden yazmadı 😒 teşekkür ederim canım benim güzel büyüyor bana kalırsada maşallah ❣️ doktora gitme günüm ne olsun bilmiyorum ama

I ipti sana bu adet mi uşak mı bilmem ama birşey iyice vurmuş çılgınlar gibisin dur durak bilmeyen hal almışsın kaçırmışım sana eşlik ederdim uyuya kalmışım 🤣🤣🤣🤣
Dün iftardan sonra gelen enerji😂😂
Elhamdülillah ya iyiyim sağlıklıyım daha ne isteyeyim bana enerji veriyor🤭

Yusra-61 Yusra-61 Dün çok iyiydim bak bu sabah ishal kusma yaşıyorum zehirlenecek bir şey de yemedim iftarda ama usuttum herhalde🤭 ama neşem hala yerinde çok şükür 🤩

Fakat ben reglmi bekliyorum yaa sanmıyorum bu ay çocuk olsun.
Kırmızı gelir bugün 😌
Senin günün dün değil miydi canım bence gelmemesinin güzel bir sebebi var 🙂 inşallah Bi test yapsan da bizde hayırlı haberini alsak 🙏🙏

Yusra-61 Yusra-61 Dün çok iyiydim bak bu sabah ishal kusma yaşıyorum zehirlenecek bir şey de yemedim iftarda ama usuttum herhalde🤭 ama neşem hala yerinde çok şükür 🤩

Fakat ben reglmi bekliyorum yaa sanmıyorum bu ay çocuk olsun.
Kırmızı gelir bugün 😌

Bende öyle oldum dün akşam mideme çıktı acı acı yediklerim sanırım hava değişimi etkiliyor insanı 😏Geçmiş olsun neşen daim olsun canımcım 🌸
Sen gelire odaklandın da ya gelmezse 🤣

Senin günün dün değil miydi canım bence gelmemesinin güzel bir sebebi var 🙂 inşallah Bi test yapsan da bizde hayırlı haberini alsak 🙏🙏
Erken gebelik testim kalmadı canım, normalinde de çıkmaz daha bugün bat günüm yumurtlamaya göre; gecikme gerekiyor ya🤔
Yani kızımda da çıkmadı değerim 57yken; 100ün üstündeyken çıkmıştı o yüzden çıkmaz herhalde. Bugün ya da yarın sabah gelir adetim ama olur da gelmezse yarın yapayım.
Bende öyle oldum dün akşam mideme çıktı acı acı yediklerim sanırım hava değişimi etkiliyor insanı 😏Geçmiş olsun neşen daim olsun canımcım 🌸
Sen gelire odaklandın da ya gelmezse 🤣
Gelecek ya tanıyorum onu ben😅
Bir dahaki aya stres yapmamaya hatta takvime bile bakmamaya odaklandım ben şimdiden. Yerleşsin diye spora ara vermiştim 10 gündür. Kırmızı geldiği gibi spora geri dönücem😍

Kızımda yumurtlamadan 18 gün sonra 57 idi değerim. Regl olmasam da ayın 27sinde kan verdiğimde ancak çıkabilir

Kızdırmayalim demiii nasılsın iyi misin Yusra-61 Yusra-61 m var mı gelen canım benimmm❣️
İyiyim çok şükür dün bir buhran geçirdim ateş mide ağrısı baş ağrısı dedim ki olacam yok anasını satayım yok yemin etti sankim valla tıkandı yollar 🤣açılmadı açılmıyor valla inanır mısın ne hali varsa diyorum pazartesi doktoruma gidecem bir baksın alttan olacaksın yakın derse tamam beklicem yok iç ilacı derse artık içecem. 👍 🤣🤣
Erken gebelik testim kalmadı canım, normalinde de çıkmaz daha bugün bat günüm yumurtlamaya göre; gecikme gerekiyor ya🤔
Yani kızımda da çıkmadı değerim 57yken; 100ün üstündeyken çıkmıştı o yüzden çıkmaz herhalde. Bugün ya da yarın sabah gelir adetim ama olur da gelmezse yarın yapayım.

Gelecek ya tanıyorum onu ben😅
Bir dahaki aya stres yapmamaya hatta takvime bile bakmamaya odaklandım ben şimdiden. Yerleşsin diye spora ara vermiştim 10 gündür. Kırmızı geldiği gibi spora geri dönücem😍
Dur hele durr bu ayı bir atlatalım anam ne hesapçı çıktın 🤣kırmızı belki gelmeyecek o zaman görüşürüz 🤣🤣

Gördüğüm en güzel erken gebelik testi 😍hayırlı olsun canım rabbim daim etsin 💖
Canım benimmm biraz bekleyince test koyul aştı ama iki cizgi bariz belli seninde gebe kalmanı o kadar cokkk kk istiyorumkii canım insalah en kısa zamanda bize o güzel haberi verirsin yusracim Allah güzel kalbine göre versin inşallah canim m😊😍

Bir şey sorabilir miyim Korunmayı bıraktıktan sonra adet günüm azaldı ama bu ay 2 güncük oldu bir sorun var mıdır sizce?
3.gunumdeyim lekelemeyin tarzi sadece
Ama adetim cok düzenli 28 günde 1 olurum hiç değişmedi düzenim

😅😅 bekliyorum gelen de gelmeyen de kabulüm
Bende öyle derdim ne gelenim ne gelmeyenim var :KK70: :KK70:gelirse hemencik gelsin yeni ay yeni delirmeceleer 🙈gelmezse ikili hayata devam edeceksin ben ikinciden yanayım seniin için :KK36:
Canım benimmm biraz bekleyince test koyul aştı ama iki cizgi bariz belli seninde gebe kalmanı o kadar cokkk kk istiyorumkii canım insalah en kısa zamanda bize o güzel haberi verirsin yusracim Allah güzel kalbine göre versin inşallah canim m😊😍

Çok güzel aşmış 🤗çok teşekkür ederim zaten liste bitsin bütün hamişlerden hamiş kalma duası istiyecem toplu :KK70:benim bu zincirleri kırmam lazım bir şekilde :p

X