Darısı sana inş bide sen dinlsen beniSenin sözünü dinlemek gerekiyormus onu anlamış minnakım
Kız ne güzel laf soktun hic acitmadiDarısı sana inş bide sen dinlsen beni
Kız sen bi dur kan kalmadı vücudundaArsoney Ben de bugün tekrar kan vermemek için zor duruyorum. Kimi değerin düşük diyor kimi de çok artmış diyor. Valla hamile kalınca da bitmiyormuş stres
Estağfurullah tövbe yarabbim niye öyle diyorsun kuzum nedemek aklım yok duymamış oluyum kendini telkin et nefes eğzersi yap günlükKız benim senin kadar aklım yok işte ben etkileniyorum hemen
Valla öyle ya verdiğim iki kanda da ikinci seferde alabildiler. İki kolum da mosmor olmuşKız sen bi dur kan kalmadı vücudunda
Ben sürekli düşünüyorum acaba hamile olsam yine mi böyle kalacaklar diyeÜzdünama bende sadece hamilelikte ve emzirme donemidnd çıktı
Aman sen millete bakma Pok yesin onlar erken öğrenince düşük çıkıyor canımArsoney Ben de bugün tekrar kan vermemek için zor duruyorum. Kimi değerin düşük diyor kimi de çok artmış diyor. Valla hamile kalınca da bitmiyormuş stres
Ben severim sirkeyi ayy hastaya her gittim geldim şurup gibi içtim ablam sayılırsın tabi sen iyi varsın hayırlı haberleri veririm inşallah da çıkmadı dahaYawww sen benim canımsın yaww korkma ablan sayılırım senin sirkeli suyla gargara yap kuzu zaten hamiişsin içersen miğdeni iyice kötü edersin
O bende hala var batma arada geliyor bebiş yerleşiyor ondn ama sık olursa mutlaka görün kuzum doktora Sende iyiki varsın canımın içiBen severim sirkeyi ayy hastaya her gittim geldim şurup gibi içtim ablam sayılırsın tabi sen iyi varsın hayırlı haberleri veririm inşallah da çıkmadı dahayumurtaliklarim hala geçmedi benim hep sızlama batma var
Yarından itibaren biraz normale dönerim kırmızıyı görünce bu ilk ay şoku olsunEstağfurullah tövbe yarabbim niye öyle diyorsun kuzum nedemek aklım yok duymamış oluyum kendini telkin et nefes eğzersi yap günlük
Ben göğsüme bir şey oldu diye doktora gitmiştim ordan biliyorumBen sürekli düşünüyorum acaba hamile olsam yine mi böyle kalacaklar diyeçünkü 6 gün kaldı ve hiçbir belirtim yok. Azıcık ağrı batma vardı onlar da geçti
Ya kıyamam ama gerçekten sabırlı olmaya çalış canım en azından pazartesiye kadar verme kan falanValla öyle ya verdiğim iki kanda da ikinci seferde alabildiler. İki kolum da mosmor olmuş
Biliyordum canım işte bu
Canım gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah tebrikler