Çok iyi canım güzel artmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyi canım güzel artmış
Ben çok anlamıyorum ama bence güzel yükselmiş
Gerçekten mi sağol canımÇok iyi canım güzel artmış
İnşallah öyledir canımBen çok anlamıyorum ama bence güzel yükselmiş
Hadi inşallah bebiş vardır canımBende bişey yok hala dün olmam.gerekiyordu gelen giden yok.. hiç bir belirtide yok ins bebektendir kizlar dua edin. Oruç ta etkiliyor beni o yüzden korkuyorum pazartesiye kadar bekliyecem olmazsa test yapacam dua edin....
Ben bunu ne zaman gorecegim acep pıtır pitir goruyonuz ben de sıkıntı var zaaar=/
Olur canım Rabbim o kadar büyükki sabret ve dua et teşekkür ederimBen bunu ne zaman gorecegim acep pıtır pitir goruyonuz ben de sıkıntı var zaaar=/
Minnoş bebisin hayırlı olsun canim=)
Kuzucumm inşallah vericemm Değerlerim 2 katı yükselmeye devam şükürCanım hayırlı haberlerini bekliyorum
Allah razı olsun canım benim çok sagolCanım gözün aydın Allah sağlıkla kucağina raına almayı nasip etsin inşallah tebrikler
Canım değerlerin kaçıncı günde ne kadar oldu acabaKuzucumm inşallah vericemm Değerlerim 2 katı yükselmeye devam şükür
Çok teşekkür ederim canimmAnam anam anammmmm bugün maşallah maşallah süper sağlıkla gelsin bebişşşşş
ALLAH razı olsun kuzumTebriklerr kuzummm çok sevindim insşallah sağsalim kucağımıza alırız
Allah razı olsun canimmMaşallah sağlıkla gelsin canımmm
Çok teşekkür ederim canim benimBiliyordum canım işte bu
2.çizginin koyulukları bile aynı canım bizim
Çok mutlu oldum hayırlı olsun
Amin kuzum inşallah ya bakalımCanım benim çokk teşekkür ederim Allah razı olsun kasiklarima batmalar oldu canım bide leğen kemiğim agriyordu kalça kemigim ve çok az da belime vuran agrilardarısı sana olsun insallah kuzum