hayırlı olsunn tebrık ederım :)Canlar erken gebelik.testim [US9ER=280301]@tulperde[/USER]
Benim de bir günde %100 e yakın arttı. İnşallah normaldir değerlerimiz21 ınde 130 du betam
23 unde yanı bugun 393 cıktı 3 katı olmus artmasına sevındım 3 katı olması dusundurucu
hamıle olanlar sızınkıde boylemı ???
evet gordum senınkınıde aman artsın da tek dusmesın ınsallahBenim de bir günde %100 e yakın arttı. İnşallah normaldir değerlerimiz
Hayırlı olsun canım, sağlıkla artsın değerin :))))
Ben yarın yine randevu aldım doktoruma. Yarın sorucam artış miktarını, fazla artmasını. Buraya da yazarım inşallah ne dediğinievet gordum senınkınıde aman artsın da tek dusmesın ınsallah
Çok iyi kuzum çok iyi maşallah gayet iyi gözün aydın bak tasalanmana değdimi bu arada köydeydin yeni geldim şarjım bitti ondan geç gördüm canım
Çok şükür gözün aydın kuzucumKuzucumm inşallah vericemmDeğerlerim 2 katı yükselmeye devam şükür
Ozaman hiç ses etmem kuzum sana haklısın dilin yanmış birkere kusura bakma canım benim yanlış anlama bilmiyordum bilseydin hiç demezdim çünkü benim de dilim bu şekilde yanınca başkası na olsun istemedim ipticiğin sen istisnasın ozamanArsoney Kuzum benim elimde değil ben doğum sancısını da hissetmedim apandisitim patlayacakken onu da hissetmedim. O günlerden sonra kendimi dinler oldum çünkü biri kızımı biri beni götürüyordu
aynen detaylı sorsana bı cok ıyı olur benıde etıketle mutlakaBen yarın yine randevu aldım doktoruma. Yarın sorucam artış miktarını, fazla artmasını. Buraya da yazarım inşallah ne dediğini
Bende 8 ayım hadi hayırlısıyla olur inşallahTüm 8 aylık gelinler bebiş düşünüyor sanırım sayımız çoğalıyor gittikçe
Önceki mesajda alıntı yapmamışım kullanmayı bilmiyorum pek deBenim de adetim 6 gün gecikti ve beta 26 çıktı herkesin farklı çıkıyor artış oluyorsa sıkıntı yok diyorlar
Teşekkür ederim amin inşallahHayırlı olsun canım, sağlıkla artsın değerin :))))
Ay hadi inşallah şükürler olsun ben bugün güzel haberi aldım sende en kısa zamanda alırsın inşallahBende 8 ayım hadi hayırlısıyla olur inşallah
Bat 21di canım olmadım hala ama olcak gibiyim
Evet ilk patikleri ilk evlendiği de sıkılıyorum diye ördüm hırka takımıylaYaa inanmıyorum bunları nereden buldunnn senin ilk gebelik değil miydi
Aminn canıımm önümüzdeki ay da senden güzel haberi alırız inşallahhCok mutlu oldum kuzum rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah