Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haaa şunu söyle gurban olduğum valla dinleyenler kalamıyor bunlardan biride bendim dinlemediğim an hamiş kaldım senin hiç ummadığın Anda gelecek göreceksin
Arzum bu ay dinleyemicem bak hamile değilsem de kalırım herhalde inşallah amin🤣 çok isim var cooook
İnşallah o kadar is arasında vakit bulabiliriz aksamlari😂

aaa şunu söyle gurban olduğum valla dinleyenler kalamıyor bunlardan biride bendim dinlemediğim an hamiş kaldım senin hiç ummadığın Anda gelecek göreceksin
Adet olunca hastaneye gidicem baklm hayirlisi olsun hakkımda insallah rabbim istwyen herkese icindede bana nasip etsin

İnsan korkuyor çok düşüktü ya değerim birde ateşim ve enfeksiyonum var ya birşey olursa diye işte inşallah canım benimmm❣️❣️
Çok ot felan da kaynatıp içme ben korkarım bilene sor danış ona göre iç canım benim bal pekmez tüket c vitamini tüket kuzum daha yeni bebiş ondan düşük değerin ondan bide erken öğrendin kötü düşünme kızcam artık

Çok ot felan da kaynatıp içme ben korkarım bilene sor danış ona göre iç canım benim bal pekmez tüket c vitamini tüket kuzum daha yeni bebiş ondan düşük değerin ondan bide erken öğrendin kötü düşünme kızcam artık
Bugün hepimize yargı dagitiyor çılgın hamile🤣

Aman bulursun iki fık fık yapacan sanki sen benim dediğimi yap yeter 😄😄😄
Yok bak valla girmicem buraya da çok sık eğer hamile değilsem
Buraya bakınca birisi oram agriyo öbürü sancim var yazıyor bakıyorum hepsi bende de var🤣

Aynen kızmandan da korkup çok yansıtmıyorum da işte 🥰 doğru diyorsun ter tepebilir çok karıştırdığında beslenmeye çalışıyorum birde sirke icetimt diyorum iltihabı alır boğazımdaki kanda ki

Aynen kızmandan da korkup çok yansıtmıyorum da işte 🥰 doğru diyorsun ter tepebilir çok karıştırdığında beslenmeye çalışıyorum birde sirke icetimt diyorum iltihabı alır boğazımdaki kanda ki
Yawww sen benim canımsın yaww korkma ablan sayılırım senin sirkeli suyla gargara yap kuzu zaten hamiişsin içersen miğdeni iyice kötü edersin 💞💞

X