- 21 Ocak 2021
- 108
- 228
Tebriklerr kuzummm çok sevindim inşallah sağsalim kucağımıza alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebriklerr kuzummm çok sevindim inşallah sağsalim kucağımıza alırız
Maşallah sağlıkla gelsin canımmm
İnsan korkuyor çok düşüktü ya değerim birde ateşim ve enfeksiyonum var ya birşey olursa diye işte inşallah canım benimmmEtmemmi mavişim etmemmi üzülme yaa niye Üzülüyorsun bu kadar oldu zorluklar kolay oldu daha da kolay olacak herşey inşallah
Haaa şunu söyle gurban olduğum valla dinleyenler kalamıyor bunlardan biride bendim dinlemediğim an hamiş kaldım senin hiç ummadığın Anda gelecek göreceksinBen kendimi dinledim hcibiri belirti degilmis sen dogru soyluyodun onu diyorum
Üzdün ama bende sadece hamilelikte ve emzirme donemidnd çıktıBende onlardan hep var desem
Arzum bu ay dinleyemicem bak hamile değilsem de kalırım herhalde inşallah amin çok isim var cooookHaaa şunu söyle gurban olduğum valla dinleyenler kalamıyor bunlardan biride bendim dinlemediğim an hamiş kaldım senin hiç ummadığın Anda gelecek göreceksin
Adet olunca hastaneye gidicem baklm hayirlisi olsun hakkımda insallah rabbim istwyen herkese icindede bana nasip etsinaaa şunu söyle gurban olduğum valla dinleyenler kalamıyor bunlardan biride bendim dinlemediğim an hamiş kaldım senin hiç ummadığın Anda gelecek göreceksin
Çok ot felan da kaynatıp içme ben korkarım bilene sor danış ona göre iç canım benim bal pekmez tüket c vitamini tüket kuzum daha yeni bebiş ondan düşük değerin ondan bide erken öğrendin kötü düşünme kızcam artıkİnsan korkuyor çok düşüktü ya değerim birde ateşim ve enfeksiyonum var ya birşey olursa diye işte inşallah canım benimmm
Bugün hepimize yargı dagitiyor çılgın hamileÇok ot felan da kaynatıp içme ben korkarım bilene sor danış ona göre iç canım benim bal pekmez tüket c vitamini tüket kuzum daha yeni bebiş ondan düşük değerin ondan bide erken öğrendin kötü düşünme kızcam artık
Aman bulursun iki fık fık yapacan sanki sen benim dediğimi yap yeterArzum bu ay dinleyemicem bak hamile değilsem de kalırım herhalde inşallah amin çok isim var cooook
İnşallah o kadar is arasında vakit bulabiliriz aksamlari
Yok bak valla girmicem buraya da çok sık eğer hamile değilsemAman bulursun iki fık fık yapacan sanki sen benim dediğimi yap yeter
Kız bi hamile kalana kadar bi hamile kalınca ben ne Pok yicem looooooBugün hepimize yargı dagitiyor çılgın hamile
Teşekkür ederim inşallah olan herkes sağlıkla alsın isteyenlere de rabbim nasip etsin inşallahÇok tatlılar yaaaa maşallah sağlıkla al kucağına inş
Sen bize kızma otur bizim için de dua etKız bi hamile kalana kadar bi hamile kalınca ben ne Pok yicem loooooo
Ya gir yine nie girmiyon ben girdim yine kendimi dinlemedim al biride girersin girmezsin muhabbeti ne akıl verin temelliYok bak valla girmicem buraya da çok sık eğer hamile değilsem
Buraya bakınca birisi oram agriyo öbürü sancim var yazıyor bakıyorum hepsi bende de var
Aynen kızmandan da korkup çok yansıtmıyorum da işte doğru diyorsun ter tepebilir çok karıştırdığında beslenmeye çalışıyorum birde sirke icetimt diyorum iltihabı alır boğazımdaki kanda kiÇok ot felan da kaynatıp içme ben korkarım bilene sor danış ona göre iç canım benim bal pekmez tüket c vitamini tüket kuzum daha yeni bebiş ondan düşük değerin ondan bide erken öğrendin kötü düşünme kızcam artık
Yokk be kızarmıyım valla gelecek haberleri bekliyorum kızlar kan vercez diyince dört gözle bekliyom her duamda varsınız canım hepiniz çok seviyorum vallaSen bize kızma otur bizim için de dua et
Yawww sen benim canımsın yaww korkma ablan sayılırım senin sirkeli suyla gargara yap kuzu zaten hamiişsin içersen miğdeni iyice kötü edersinAynen kızmandan da korkup çok yansıtmıyorum da işte doğru diyorsun ter tepebilir çok karıştırdığında beslenmeye çalışıyorum birde sirke icetimt diyorum iltihabı alır boğazımdaki kanda ki
Git tabi baktır için rahat etsin rabbim isteyeb herkese nasip etsin inşallanAdet olunca hastaneye gidicem baklm hayirlisi olsun hakkımda insallah rabbim istwyen herkese icindede bana nasip etsin
Kız benim senin kadar aklım yok işte ben etkileniyorum hemenYa gir yine nie girmiyon ben girdim yine kendimi dinlemedim al biride girersin girmezsin muhabbeti ne akıl verin temelli