Cok mutlu oldum kuzum rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah
1 haftalık daha annesi ya daha çok yeni
Yaaa kırmızılar gelmeden umut var inş olur kuzumHahah patlattım yaa dayanamadım bugün
Yine tertemiz
Yarın regl olmazsam pazar yapiciiim normal test
Yaa inşallah benim de ondan dır çünkü genelde kalın giyinirim soğuk bişey içmem hasta olduğumu da tesadüfen farkettim zaten hafif geçiyor yaniBu arada genelde hamileliğin başında hasta olunur
Çok tatlılar yaaaa maşallah sağlıkla al kucağına inş
Kız dinleme kendini diyom sana aaaaaaBisiy dicemgöğüs ucumda şu hamilelikte çıkan yağ bezelerinden çıktı bak artık hala hamile değilsem ben bu vücudu boşarım
Kuzum daha çıkmadı mı sonucunYaa inanmıyorum bunları nereden buldunnn senin ilk gebelik değil miydi
Sen sürekli dinliyodun ya hamişim diye kuzuDinlemek gerekiyormus
Kız neyi dinliyorum üstümü degistirirken gördümKız dinleme kendini diyom sana aaaaaa
Onu demedim sen diyosunya kendini dinleme diye banada diyodun seni dinlemek gerekiyomus onu demek istedimSen sürekli dinliyodun ya hamişim diye kuzu
Hayır çok üzüldüm aradım şimdi hasteneyi canım benim bakacaklarKuzum daha çıkmasını sonucun
Ne demek istedin anlamadım ama ben kendimi dinlemedim dinleyenlerin çoğu hamiş kalamıyor relax olacanOnu demedim sen diyosunya kendini dinleme diye banada diyodun seni dinlemek gerekiyomus onu demek istedim
Anam anam anammmmm bugün maşallah maşallah süper sağlıkla gelsin bebişşşşş
Ben kendimi dinledim hcibiri belirti degilmis sen dogru soyluyodun onu diyorumNe demek istedin anlamadım ama ben kendimi dinlemedim dinleyenlerin çoğu hamiş kalamıyor relax olacan
Senin sözünü dinlemek gerekiyormus onu anlamış minnakımNe demek istedin anlamadım ama ben kendimi dinlemedim dinleyenlerin çoğu hamiş kalamıyor relax olacan
Etmemmi mavişim etmemmi üzülme yaa niye Üzülüyorsun bu kadar oldu zorluklar kolay oldu daha da kolay olacak herşey inşallahHayır çok üzüldüm aradım şimdi hasteneyi canım benim bakacaklardua et nolur Arzum güzel çıksın
Bende onlardan hep var desemBisiy dicemgöğüs ucumda şu hamilelikte çıkan yağ bezelerinden çıktı bak artık hala hamile değilsem ben bu vücudu boşarım