- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
Beni de ekler misiniz 10 nisan yaş 30Nisan Ayında Hamilelik Planlayan Anne Adayları..
Birlikte takip edip güzel haberler alalım mı? ❤
Beni etiketleyerek aşağıdaki bilgileri iletenleri tabloya ekleyebilirim..
Kullanıcı B.A.T Yaş Sonuç T tulperde 30 mart 34 roseanne 4 nisan 32 @eternal17 23 mart 31 Blackbluee1 4 nisan 23 @Betus94 26 @Sadglozgrr 3 nisan 25 @mervekaraca 28 mart 29 @sim84sim 3 nisan @gguncesi 26 mart 26 @Egeveefeninannesi 1 nisan 38 @pomegranate_ 6 nisan 28 @142536 8 nisan 24 @Egenin incisi1 8 nisan 30 @mysteryhrn 28 mart 27 @Huzurluanne 28 mart 29 @ladymiracle 8 nisan 31 @morbalikkk2021 27 mart 25 @bendislimon 4 nisan 29 @gozdecikcik17 21 mart 30 @Zeyneptaa 27 mart 25 @coronabride 2 nisan 33 @Cirius 8 nisan 23 @Nesliiiimaviiiiii 28 mart 28 @eksielma92 1 nisan 28 @Aslanb 16 mart 27 @Mavissss1 4 nisan 26 @Denoom 31 mart 35 @M e g g 5 nisan 27
@Dely38 10 nisan 27 LeyLA84db 5 nisan 37 N Narence06 4 nisan 25 @damlacross 7 nisan 24 @gokkusaginadusenbukalemun 1 nisan 31 @eddagokhan 30 mart 28
Adetim düzenlidir, yumurtlama gününü tutturabiliyoruz. 3 buçuk yaşında kızım var, o ilk denemede olmuştu. Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim o da ilk denemede olmuştu, bu ay ikinci denememiz daha.Canım erken yada geç yumurtluyor olabilir misin adetin düzenli mi?
Evet canım yüksek biraz sen neden Folbiol kullanıyorsun kan pıhtılaşmasımı var?Bende folbiol kullanıyorum valla benimde bulantı oluyordu böyle arada kafamda dönüyo ilaçtanmıki...
Ha anladım canım ne güzel inşallah yine kalırsın bu ayAdetim düzenlidir, yumurtlama gününü tutturabiliyoruz. 3 buçuk yaşında kızım var, o ilk denemede olmuştu. Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim o da ilk denemede olmuştu, bu ay ikinci denememiz daha.
Valla bende anlamadım kuzu öyle yapayım bendeEvet tatlimAllah allah bana ilk gittigimde dediki hepsi yaptir yazdi da . Rubella falan da dedi de ben onlari yaptirmadim. Asi sanirim onlar. Ama sana neden amh istemedi anlamadim. Walla bende 2. Bi doktor denedim ve ona devam edicem sanirim bende beninkinden cok emin olamadim cunku. Baska bir doktordan da fikir al istersen eger doktorundan cok emin ya da menun degilsen.
Kullanalım bakalım hayırlısıBenimki de Folbiol
Cidden mi valla kuzu bi ayrıntılı ultrasona girdim doktor polip var sanki dedi emin olamadım dedi ayrıntıliya yolladı radyoloji doktoru rahmin temiz normal sadece tek taraflı çikolata kistin var dedi bu şekilde hamile kalabilirmiyim dedim tabi ki dedi ama biraz zorlaştırır dedi kuzu sonra doktor folik asit verdi gebe kalana kadar onu iccem bide hayıt tohumuna başladımVajinal muayenede yumurtalıkların iyi durumda olduğu için gerek duymamış olabilir :) Benim muayenede kötü olduğunu söyledi sonrasjnda amhta zaten düşük çıktı
Çok iyi değerlerin, benim 0,84Cidden mi valla kuzu bi ayrıntılı ultrasona girdim doktor polip var sanki dedi emin olamadım dedi ayrıntıliya yolladı radyoloji doktoru rahmin temiz normal sadece tek taraflı çikolata kistin var dedi bu şekilde hamile kalabilirmiyim dedim tabi ki dedi ama biraz zorlaştırır dedi kuzu sonra doktor folik asit verdi gebe kalana kadar onu iccem bide hayıt tohumuna başladımamh değerime bi kaç sene önce bakılmış 3.7 mi 4 mü ne çıkmış o da gayet iyi dedi iyi mi sence
Bat 25 mart yaş 33 beni de ekler misin canımNisan Ayında Hamilelik Planlayan Anne Adayları..
Birlikte takip edip güzel haberler alalım mı? ❤
Beni etiketleyerek aşağıdaki bilgileri iletenleri tabloya ekleyebilirim..
Kullanıcı B.A.T Yaş Sonuç T tulperde 30 mart 34 roseanne 4 nisan 32 @eternal17 23 mart 31 Blackbluee1 4 nisan 23 @Betus94 26 @Sadglozgrr 3 nisan 25 @mervekaraca 28 mart 29 @sim84sim 3 nisan @gguncesi 26 mart 26 @Egeveefeninannesi 1 nisan 38 @pomegranate_ 6 nisan 28 @142536 8 nisan 24 @Egenin incisi1 8 nisan 30 @mysteryhrn 28 mart 27 @Huzurluanne 28 mart 29 @ladymiracle 8 nisan 31 @morbalikkk2021 27 mart 25 @bendislimon 4 nisan 29 @gozdecikcik17 21 mart 30 @Zeyneptaa 27 mart 25 @coronabride 2 nisan 33 @Cirius 8 nisan 23 @Nesliiiimaviiiiii 28 mart 28 @eksielma92 1 nisan 28 @Aslanb 16 mart 27 @Mavissss1 4 nisan 26 @Denoom 31 mart 35 @M e g g 5 nisan 27
@Dely38 10 nisan 27 LeyLA84db 5 nisan 37 N Narence06 4 nisan 25 @damlacross 7 nisan 24 @gokkusaginadusenbukalemun 1 nisan 31 @eddagokhan 30 mart 28 @dilo00 28 mart @Tmavii 20 mart 26 Masalimtamamlan 5 nisan 31 @wonderful0606 9 nisan 26
S Saripapatya22 10 nisan 30
Yok çok şükür pıhtılaşma falan. İlk hamileliğimde de onu kullanmıştım. Şimdi de aynısını kullanayım diye aldım doktor yazmadı açıkçası. Ama şimdi sen diyince düştü jetonEvet canım yüksek biraz sen neden Folbiol kullanıyorsun kan pıhtılaşmasımı var?
Cok guzel amh degerin masallah. 5 ustu olursa skinti . Dusuk olunca da skinti seninki guzel bir deger.benim 0.78 oyuzdende zaten endisem varCidden mi valla kuzu bi ayrıntılı ultrasona girdim doktor polip var sanki dedi emin olamadım dedi ayrıntıliya yolladı radyoloji doktoru rahmin temiz normal sadece tek taraflı çikolata kistin var dedi bu şekilde hamile kalabilirmiyim dedim tabi ki dedi ama biraz zorlaştırır dedi kuzu sonra doktor folik asit verdi gebe kalana kadar onu iccem bide hayıt tohumuna başladımamh değerime bi kaç sene önce bakılmış 3.7 mi 4 mü ne çıkmış o da gayet iyi dedi iyi mi sence
İçime su serptin yemin ederim Allah razı olsun inşallah yeni evliyim neyin ne olduğunu bilmiyorum Allaha kaldı işim diyorum Rabbım isteyen herkese hayırlı evlatlar versin içinde sanada inşallah canımÇok iyi değerlerin, benim 0,84zaten adet günü yapılan muayenede belli oluyor, ben iki doktora gittim ilk muayenede yumurtalarımın iyi olmadığını söyledi, amh istedi sonuç çıkıncada aşılama sonrasında tüp bebek denenir normal olmaz dedi, rahim filmide çekinmiştim ama olmadı son adetimde başka bi doktora gittim test sonuçlarıyla oda vajinal muayene yaptı ve aynı şeyi söyledi yumurtalıkların böyle olmaması gerekiyor dedi, yani senin muayenen gayet güzel geçmiş, hormon testler zaten masraflı, inşallah bu ay gelir bebişin
Hamd olsun içime su serptiniz yeminleCok guzel amh degerin masallah. 5 ustu olursa skinti . Dusuk olunca da skinti seninki guzel bir deger.benim 0.78 oyuzdende zaten endisem var
Ben rahim filminden çok korkuyorumO rubella vs hamile kalır kalmaz zaten rutin testler de kesinlikle isteniyor bende düşük yaptığım için kürtaj sonrası hamile kalmak istediğim için gittim ultrason la bakıldı küçücük bi pıhtı vardı oda düştü adet olunca düşük hikayesi yoksa bakmıyorlar zaten ultrason da Görünmez bişey varsa bile sadece kist benzeri şeyler görünüyor. Daha detay için rahim filmi lazım N Narence06
İnşallah canım, ovülasyon testi kullanıyormusum, bazen hiç sebebi olmasada uzun süre olmayabiliyormuş, ben geçen ay kullandım hayıt suyu, testere dişli aslan pençesi çayıda içtim, bi fayda göremedim, bu ay klomen kullanıyorumİçime su serptin yemin ederim Allah razı olsun inşallah yeni evliyim neyin ne olduğunu bilmiyorum Allaha kaldı işim diyorum Rabbım isteyen herkese hayırlı evlatlar versin içinde sanada inşallah canımbenim de kist sorun işte kuzu olur gebelik ama biraz geç olur dedi doktor hayıt tohumu içtin mi sen hiç yumurtalık rezervi için iyi geliyor muş bi dene şifa niyetine ben bu ay başladım vesile olur belki bakalım
Basladim tatlim hayit suyu aldim sabahlari ac karnima iciyorum suyla karistirip. Benim bildigim yumurta rezervi biterse yenilenmiyor ama en azindan olan ymurtalari kalitelendirelim degil miHamd olsun içime su serptiniz yeminlekuzu hayıt tohumu denedin mi hiç yumurta rezervine iyi geliyo muş
Kuzu iki ay kullandım şubat ve mart aylarında testlerde hep 13 gün yumurtlama oldu 14 gün çatlama hep bu şekilde ilerledi adet oluyorsak eğer yumurtluyoruz demi kuzuİnşallah canım, ovülasyon testi kullanıyormusum, bazen hiç sebebi olmasada uzun süre olmayabiliyormuş, ben geçen ay kullandım hayıt suyu, testere dişli aslan pençesi çayıda içtim, bi fayda göremedim, bu ay klomen kullanıyorum
Tabi ki tabi kiii zaten çok yumurta yada çık sperm gerekmiyo muş geçen ki topikte bi arkadaş demişti bi tane kaliteli yumurta ve sperm yeterliymiş gebe kalmayaBasladim tatlim hayit suyu aldim sabahlari ac karnima iciyorum suyla karistirip. Benim bildigim yumurta rezervi biterse yenilenmiyor ama en azindan olan ymurtalari kalitelendirelim degil mi