Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beni de ekler misiniz 10 nisan yaş 30

Canım erken yada geç yumurtluyor olabilir misin adetin düzenli mi?
Adetim düzenlidir, yumurtlama gününü tutturabiliyoruz. 3 buçuk yaşında kızım var, o ilk denemede olmuştu. Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim o da ilk denemede olmuştu, bu ay ikinci denememiz daha.

Adetim düzenlidir, yumurtlama gününü tutturabiliyoruz. 3 buçuk yaşında kızım var, o ilk denemede olmuştu. Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim o da ilk denemede olmuştu, bu ay ikinci denememiz daha.
Ha anladım canım ne güzel inşallah yine kalırsın bu ay

Valla bende anlamadım kuzu öyle yapayım bende

Vajinal muayenede yumurtalıkların iyi durumda olduğu için gerek duymamış olabilir :) Benim muayenede kötü olduğunu söyledi sonrasjnda amhta zaten düşük çıktı
Cidden mi valla kuzu bi ayrıntılı ultrasona girdim doktor polip var sanki dedi emin olamadım dedi ayrıntıliya yolladı radyoloji doktoru rahmin temiz normal sadece tek taraflı çikolata kistin var dedi bu şekilde hamile kalabilirmiyim dedim tabi ki dedi ama biraz zorlaştırır dedi kuzu sonra doktor folik asit verdi gebe kalana kadar onu iccem bide hayıt tohumuna başladım amh değerime bi kaç sene önce bakılmış 3.7 mi 4 mü ne çıkmış o da gayet iyi dedi iyi mi sence

Çok iyi değerlerin, benim 0,84 zaten adet günü yapılan muayenede belli oluyor, ben iki doktora gittim ilk muayenede yumurtalarımın iyi olmadığını söyledi, amh istedi sonuç çıkıncada aşılama sonrasında tüp bebek denenir normal olmaz dedi, rahim filmide çekinmiştim ama olmadı son adetimde başka bi doktora gittim test sonuçlarıyla oda vajinal muayene yaptı ve aynı şeyi söyledi yumurtalıkların böyle olmaması gerekiyor dedi, yani senin muayenen gayet güzel geçmiş, hormon testler zaten masraflı, inşallah bu ay gelir bebişin

Bat 25 mart yaş 33 beni de ekler misin canım

Cok guzel amh degerin masallah. 5 ustu olursa skinti . Dusuk olunca da skinti seninki guzel bir deger.benim 0.78 oyuzdende zaten endisem var

İçime su serptin yemin ederim Allah razı olsun inşallah yeni evliyim neyin ne olduğunu bilmiyorum Allaha kaldı işim diyorum Rabbım isteyen herkese hayırlı evlatlar versin içinde sanada inşallah canım benim de kist sorun işte kuzu olur gebelik ama biraz geç olur dedi doktor hayıt tohumu içtin mi sen hiç yumurtalık rezervi için iyi geliyor muş bi dene şifa niyetine ben bu ay başladım vesile olur belki bakalım

Ben rahim filminden çok korkuyorum

İnşallah canım, ovülasyon testi kullanıyormusum, bazen hiç sebebi olmasada uzun süre olmayabiliyormuş, ben geçen ay kullandım hayıt suyu, testere dişli aslan pençesi çayıda içtim, bi fayda göremedim, bu ay klomen kullanıyorum

Hamd olsun içime su serptiniz yeminle kuzu hayıt tohumu denedin mi hiç yumurta rezervine iyi geliyo muş
Basladim tatlim hayit suyu aldim sabahlari ac karnima iciyorum suyla karistirip. Benim bildigim yumurta rezervi biterse yenilenmiyor ama en azindan olan ymurtalari kalitelendirelim degil mi

Kuzu iki ay kullandım şubat ve mart aylarında testlerde hep 13 gün yumurtlama oldu 14 gün çatlama hep bu şekilde ilerledi adet oluyorsak eğer yumurtluyoruz demi kuzu hayıt suyunu nasıl kullandın bide bana onun bilgisini verir misin canım

Basladim tatlim hayit suyu aldim sabahlari ac karnima iciyorum suyla karistirip. Benim bildigim yumurta rezervi biterse yenilenmiyor ama en azindan olan ymurtalari kalitelendirelim degil mi
Tabi ki tabi kiii zaten çok yumurta yada çık sperm gerekmiyo muş geçen ki topikte bi arkadaş demişti bi tane kaliteli yumurta ve sperm yeterliymiş gebe kalmaya rabbim inşallah nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…