Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzu iki ay kullandım şubat ve mart aylarında testlerde hep 13 gün yumurtlama oldu 14 gün çatlama hep bu şekilde ilerledi adet oluyorsak eğer yumurtluyoruz demi kuzu🤭 hayıt suyunu nasıl kullandın bide bana onun bilgisini verir misin canım 💜
Ben yarım çay bardağına normal su diğer yarısına hayıt suyu koyuyorum, ama 3 te 1ine hayıt suyu koyuyorlar genelde, tadınada alıştım :) bende 14. Gün yumurtluyorum da daha bi numarasını görmedim :) doktorlarda yok yok diyip moralimi bozuyor, ama dediğin gibi 14. Gün yumurtluyorum 🤷‍♀️

Ben bu hafta yaptiricam yazarim deneyimlerimi ama korkma yaptirdigjn yer cok onemli . C kollu makine olmasi onemliymis. Normal regl agrisi gibi oluyormus ve max 5 dakika suruyormus.
Özelde mi yaptircan kuzu lütfen sonrasında bilgilendir beni benim kist yapışık bi kist o yüzden bi senenin sonunda belki girebilirim tüpler vs tıkalı mı diye

Ben yarım çay bardağına normal su diğer yarısına hayıt suyu koyuyorum, ama 3 te 1ine hayıt suyu koyuyorlar genelde, tadınada alıştım :) bende 14. Gün yumurtluyorum da daha bi numarasını görmedim :) doktorlarda yok yok diyip moralimi bozuyor, ama dediğin gibi 14. Gün yumurtluyorum 🤷‍♀️
Kuzu ben tohumun kendisini aldım öyle su falan değil kendim çay gibi demliyorum😵 valla doğru diyorsun bende öyle ama kafada bitirmek gerek sanırım olması için

Özelde mi yaptircan kuzu lütfen sonrasında bilgilendir beni benim kist yapışık bi kist o yüzden bi senenin sonunda belki girebilirim tüpler vs tıkalı mı diye
Canim bendede rahmin ustunde miyom gordu doktor bu sevimsiz bisey dedi oyuzden bi rahim filmi gorelim dedi. Evet canim ozelde yaptiricam aradim 800 dedi. Valla hic umrumda degil acikcasi iyi olsun da sonra tekrar tekrar cektirmek zorunda kalmiyim😊

Doktor ne icin yok diyorlar. Valla arkadaslarimin cogu tatilde yapmis kafa rahatken ama ben tatildeyken bile kafam rahat degil ki😂😂 bende genelde 14-16 arasi yumurtluyorum yumurtlama mesajida yapiyorum aklima geldikce ama nafile . Bide su ara kimi duysam hamile insanin cani skiliyo ama moral bozmamak icin de elimden geleni yapiyorum.bu arada bende hayitsuyunu senin gibi iciyorum. Amahenuz bende bi numarasini gormedim😁

Doktor ne icin yok diyorlar. Valla arkadaslarimin cogu tatilde yapmis kafa rahatken ama ben tatildeyken bile kafam rahat degil ki😂😂 bende genelde 14-16 arasi yumurtluyorum yumurtlama mesajida yapiyorum aklima geldikce ama nafile . Bide su ara kimi duysam hamile insanin cani skiliyo ama moral bozmamak icin de elimden geleni yapiyorum.bu arada bende hayitsuyunu senin gibi iciyorum. Amahenuz bende bi numarasini gormedim😁
Ya bu aşılamada kullanılan ilaçlar daha güçlüymüş, iğneler flan veriyorlarmış, yani doktorun dediği klomenle gelişmezmiş yjmurtam aşılama yapılırsa geliştirmek içşn iğne verceklermiş, o sebeple normal olmaz diyorlar, ben bide bu ay prowomen aldım hem klomen hem onu kullanıyorum, akşamlarıda hayıt suyu içiyorum. Dört bi koldan uğraşıyoruz, bide şu yumurtlama masajını yapıyorum arada 😂

Ya bu aşılamada kullanılan ilaçlar daha güçlüymüş, iğneler flan veriyorlarmış, yani doktorun dediği klomenle gelişmezmiş yjmurtam aşılama yapılırsa geliştirmek içşn iğne verceklermiş, o sebeple normal olmaz diyorlar, ben bide bu ay prowomen aldım hem klomen hem onu kullanıyorum, akşamlarıda hayıt suyu içiyorum. Dört bi koldan uğraşıyoruz, bide şu yumurtlama masajını yapıyorum arada 😂
Ya bosver sen onlari bi hengameye sokuyolar insani neden gelismesin ki amh seninde cok mu dusuk. Neden bazi doktorlae insanin moralini bozuyor ya cok sinirleniyorum. Bende prowomen iciyorum ama sanirim bu sefer boyle hergun icemedim sevemedim onu ben erimiyo bide kalip gibi kaliyo sevemedim. 🤷‍♀️

Yok çok şükür pıhtılaşma falan. İlk hamileliğimde de onu kullanmıştım. Şimdi de aynısını kullanayım diye aldım doktor yazmadı açıkçası. Ama şimdi sen diyince düştü jeton 😊
Hayır canım sen neden onu kullanıyorsun ki o çok yüksek diğerlerine göre bulantı ve baş dönmesi yapıyor. Folidoce var onu öneririm sana o daha uygun olur sana

Ya bosver sen onlari bi hengameye sokuyolar insani neden gelismesin ki amh seninde cok mu dusuk. Neden bazi doktorlae insanin moralini bozuyor ya cok sinirleniyorum. Bende prowomen iciyorum ama sanirim bu sefer boyle hergun icemedim sevemedim onu ben erimiyo bide kalip gibi kaliyo sevemedim. 🤷‍♀️
bende sevemedim hiç prowomenı çok kötü tadı ya, ama işe yarar belki umuduyla içiyorum 🤢

Canim bendede rahmin ustunde miyom gordu doktor bu sevimsiz bisey dedi oyuzden bi rahim filmi gorelim dedi. Evet canim ozelde yaptiricam aradim 800 dedi. Valla hic umrumda degil acikcasi iyi olsun da sonra tekrar tekrar cektirmek zorunda kalmiyim😊
Daha sonra devlet hastanesine mi sonucu göstercen canım

Arkadaşlar ben şimdi bu tarihleri yakından uzağa doğru sıralamak istiyorum. Ama hepsini silip baştan yazmam mümkün değil, daha kolay bir yolu varsa bilenler yazsın o şekilde düzenleyeyim 🤔

Nisan Ayında Hamilelik Planlayan Anne Adayları..

Birlikte takip edip güzel haberler alalım mı? ❤

Beni etiketleyerek aşağıdaki bilgileri iletenleri tabloya ekleyebilirim..

KullanıcıB.A.TYaşSonuç
T tulperde 30 mart34
roseanne roseanne 4 nisan32
@eternal1723 mart31
Blackbluee1 Blackbluee1 4 nisan23
@Betus9426
@Sadglozgrr3 nisan25
@mervekaraca28 mart29
@sim84sim3 nisan
@gguncesi26 mart26
@Egeveefeninannesi1 nisan38
@pomegranate_6 nisan28