- 2 Ocak 2021
- 4.645
- 5.063
Ben bu hafta yaptiricam yazarim deneyimlerimi ama korkma yaptirdigjn yer cok onemli . C kollu makine olmasi onemliymis. Normal regl agrisi gibi oluyormus ve max 5 dakika suruyormus.Ben rahim filminden çok korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bu hafta yaptiricam yazarim deneyimlerimi ama korkma yaptirdigjn yer cok onemli . C kollu makine olmasi onemliymis. Normal regl agrisi gibi oluyormus ve max 5 dakika suruyormus.Ben rahim filminden çok korkuyorum
Ben yarım çay bardağına normal su diğer yarısına hayıt suyu koyuyorum, ama 3 te 1ine hayıt suyu koyuyorlar genelde, tadınada alıştım :) bende 14. Gün yumurtluyorum da daha bi numarasını görmedim :) doktorlarda yok yok diyip moralimi bozuyor, ama dediğin gibi 14. Gün yumurtluyorumKuzu iki ay kullandım şubat ve mart aylarında testlerde hep 13 gün yumurtlama oldu 14 gün çatlama hep bu şekilde ilerledi adet oluyorsak eğer yumurtluyoruz demi kuzu hayıt suyunu nasıl kullandın bide bana onun bilgisini verir misin canım
Özelde mi yaptircan kuzu lütfen sonrasında bilgilendir beni benim kist yapışık bi kist o yüzden bi senenin sonunda belki girebilirim tüpler vs tıkalı mı diyeBen bu hafta yaptiricam yazarim deneyimlerimi ama korkma yaptirdigjn yer cok onemli . C kollu makine olmasi onemliymis. Normal regl agrisi gibi oluyormus ve max 5 dakika suruyormus.
Kuzu ben tohumun kendisini aldım öyle su falan değil kendim çay gibi demliyorum valla doğru diyorsun bende öyle ama kafada bitirmek gerek sanırım olması içinBen yarım çay bardağına normal su diğer yarısına hayıt suyu koyuyorum, ama 3 te 1ine hayıt suyu koyuyorlar genelde, tadınada alıştım :) bende 14. Gün yumurtluyorum da daha bi numarasını görmedim :) doktorlarda yok yok diyip moralimi bozuyor, ama dediğin gibi 14. Gün yumurtluyorum
Canim bendede rahmin ustunde miyom gordu doktor bu sevimsiz bisey dedi oyuzden bi rahim filmi gorelim dedi. Evet canim ozelde yaptiricam aradim 800 dedi. Valla hic umrumda degil acikcasi iyi olsun da sonra tekrar tekrar cektirmek zorunda kalmiyimÖzelde mi yaptircan kuzu lütfen sonrasında bilgilendir beni benim kist yapışık bi kist o yüzden bi senenin sonunda belki girebilirim tüpler vs tıkalı mı diye
Doktor ne icin yok diyorlar. Valla arkadaslarimin cogu tatilde yapmis kafa rahatken ama ben tatildeyken bile kafam rahat degil ki bende genelde 14-16 arasi yumurtluyorum yumurtlama mesajida yapiyorum aklima geldikce ama nafile . Bide su ara kimi duysam hamile insanin cani skiliyo ama moral bozmamak icin de elimden geleni yapiyorum.bu arada bende hayitsuyunu senin gibi iciyorum. Amahenuz bende bi numarasini gormedimBen yarım çay bardağına normal su diğer yarısına hayıt suyu koyuyorum, ama 3 te 1ine hayıt suyu koyuyorlar genelde, tadınada alıştım :) bende 14. Gün yumurtluyorum da daha bi numarasını görmedim :) doktorlarda yok yok diyip moralimi bozuyor, ama dediğin gibi 14. Gün yumurtluyorum
Ya bu aşılamada kullanılan ilaçlar daha güçlüymüş, iğneler flan veriyorlarmış, yani doktorun dediği klomenle gelişmezmiş yjmurtam aşılama yapılırsa geliştirmek içşn iğne verceklermiş, o sebeple normal olmaz diyorlar, ben bide bu ay prowomen aldım hem klomen hem onu kullanıyorum, akşamlarıda hayıt suyu içiyorum. Dört bi koldan uğraşıyoruz, bide şu yumurtlama masajını yapıyorum aradaDoktor ne icin yok diyorlar. Valla arkadaslarimin cogu tatilde yapmis kafa rahatken ama ben tatildeyken bile kafam rahat degil ki bende genelde 14-16 arasi yumurtluyorum yumurtlama mesajida yapiyorum aklima geldikce ama nafile . Bide su ara kimi duysam hamile insanin cani skiliyo ama moral bozmamak icin de elimden geleni yapiyorum.bu arada bende hayitsuyunu senin gibi iciyorum. Amahenuz bende bi numarasini gormedim
Ya bosver sen onlari bi hengameye sokuyolar insani neden gelismesin ki amh seninde cok mu dusuk. Neden bazi doktorlae insanin moralini bozuyor ya cok sinirleniyorum. Bende prowomen iciyorum ama sanirim bu sefer boyle hergun icemedim sevemedim onu ben erimiyo bide kalip gibi kaliyo sevemedim.Ya bu aşılamada kullanılan ilaçlar daha güçlüymüş, iğneler flan veriyorlarmış, yani doktorun dediği klomenle gelişmezmiş yjmurtam aşılama yapılırsa geliştirmek içşn iğne verceklermiş, o sebeple normal olmaz diyorlar, ben bide bu ay prowomen aldım hem klomen hem onu kullanıyorum, akşamlarıda hayıt suyu içiyorum. Dört bi koldan uğraşıyoruz, bide şu yumurtlama masajını yapıyorum arada
Hayır canım sen neden onu kullanıyorsun ki o çok yüksek diğerlerine göre bulantı ve baş dönmesi yapıyor. Folidoce var onu öneririm sana o daha uygun olur sanaYok çok şükür pıhtılaşma falan. İlk hamileliğimde de onu kullanmıştım. Şimdi de aynısını kullanayım diye aldım doktor yazmadı açıkçası. Ama şimdi sen diyince düştü jeton
Bende hiç çekilmedim bilmiyorum canım ama bence hiçbir şey korktuğumuz kadar değil bence biz kafamızda çok büyütüyoruz herşeyiBen rahim filminden çok korkuyorum
bende sevemedim hiç prowomenı çok kötü tadı ya, ama işe yarar belki umuduyla içiyorumYa bosver sen onlari bi hengameye sokuyolar insani neden gelismesin ki amh seninde cok mu dusuk. Neden bazi doktorlae insanin moralini bozuyor ya cok sinirleniyorum. Bende prowomen iciyorum ama sanirim bu sefer boyle hergun icemedim sevemedim onu ben erimiyo bide kalip gibi kaliyo sevemedim.
Daha sonra devlet hastanesine mi sonucu göstercen canımCanim bendede rahmin ustunde miyom gordu doktor bu sevimsiz bisey dedi oyuzden bi rahim filmi gorelim dedi. Evet canim ozelde yaptiricam aradim 800 dedi. Valla hic umrumda degil acikcasi iyi olsun da sonra tekrar tekrar cektirmek zorunda kalmiyim
Kimisi çok ağrılı diyo kimisi bişey duymadım diyo sanırım çeken doktor önemli bide makina önemli kuzuBende hiç çekilmedim bilmiyorum canım ama bence hiçbir şey korktuğumuz kadar değil bence biz kafamızda çok büyütüyoruz herşeyi
Bat gelmemiş henüz sizin, gününüz geçince testi tekrarlayın bence, olmazsa nisandaki beklenen tarihinizi yazarız buraya.
Bat 10 nisan yaş 31Nisan Ayında Hamilelik Planlayan Anne Adayları..
Birlikte takip edip güzel haberler alalım mı? ❤
Beni etiketleyerek aşağıdaki bilgileri iletenleri tabloya ekleyebilirim..
Kullanıcı B.A.T Yaş Sonuç T tulperde 30 mart 34 roseanne 4 nisan 32 @eternal17 23 mart 31 Blackbluee1 4 nisan 23 @Betus94 26 @Sadglozgrr 3 nisan 25 @mervekaraca 28 mart 29 @sim84sim 3 nisan @gguncesi 26 mart 26 @Egeveefeninannesi 1 nisan 38 @pomegranate_ 6 nisan 28 @142536 8 nisan 24 @Egenin incisi1 8 nisan 30 @mysteryhrn 28 mart 27 @Huzurluanne 28 mart 29 @ladymiracle 8 nisan 31 @morbalikkk2021 27 mart 25 @bendislimon 4 nisan 29 @gozdecikcik17 21 mart 30 @Zeyneptaa 27 mart 25 @coronabride 2 nisan 33 @Cirius 8 nisan 23 @Nesliiiimaviiiiii 28 mart 28 @eksielma92 1 nisan 28 @Aslanb 16 mart 27 @Mavissss1 4 nisan 26 @Denoom 31 mart 35 @M e g g 5 nisan 27
@Dely38 10 nisan 27 LeyLA84db 5 nisan 37 N Narence06 4 nisan 25 @damlacross 7 nisan 24 @gokkusaginadusenbukalemun 1 nisan 31 @eddagokhan 30 mart 28 @dilo00 28 mart @Tmavii 20 mart 26 @Gobekadimyokbenim 5 nisan 31 @wonderful0606 9 nisan 26
@Saripapatya22 10 nisan 30 @zizi353535 25 mart 33 @9ozom 9 nisan 28 @pinkcar 28 mart 27 Y yakamoz-91 31 mart 29 Tomris8 22 mart 26 sweetdreams1985 17 mart 35
Yok bebis ben ozel hastaneye gidiyorum devlete gitmeye zamanim da yok takatim de ozel sigortam var ama daha gebelik olusmadan sigortayi bitiricem sanirimDaha sonra devlet hastanesine mi sonucu göstercen canım