Arkadaşlar hamilelik için ekstra yaptığınız birşey var mı?
T tulperde listeyi Bat yakın tarihten uzak tarihe göre sıralayabilir misin? Bat'lara da renk verebilir misin? Aynı tarihler aynı renk olacak şekilde. Takip etmesi daha kolay olur.
3 aydır eşim her akşam bir tatlı kaşığından az keçiboynuzu özü yiyor. Yumurtalama haftamda ayrıca mesir macunu yiyor.Arkadaşlar hamilelik için ekstra yaptığınız birşey var mı?
Kiz burda da denk geldikAynen mart daha çok. Ama olsun en azından hamiş haberleri erken gelir. Olmazsa onlar da nisana kalır nasıl olsa
Aynen artık aydan aya transfer olunca karşılaşılıyorKiz burda da denk geldikbir sonrakinde hamis plarak denk gelelim artik
benide eklermisiniz bat:30 mart sizinle aynı gün inşAllah güzel haberler alırız :) yaş:28Nisan Ayında Hamilelik Planlayan Anne Adayları..
Birlikte takip edip güzel haberler alalım mı? ❤
Beni etiketleyerek aşağıdaki bilgileri iletenleri tabloya ekleyebilirim..
Kullanıcı B.A.T Yaş Sonuç T tulperde 30 mart 34 @roseanne 4 nisan 32 @eternal17 23 mart 31 Blackbluee1 4 nisan 23 @Betus94 26 @Sadglozgrr 3 nisan 25 @mervekaraca 28 mart 29 sim84sim 3 nisan @gguncesi 26 mart 26 @Egeveefeninannesi 1 nisan 38 @pomegranate_ 6 nisan 28 @142536 8 nisan 24 @Egenin incisi1 8 nisan 30 @mysteryhrn 28 mart 27 @Huzurluanne 28 mart 29 @ladymiracle 8 nisan 31 @morbalikkk2021 27 mart 25 @bendislimon 4 nisan 29 @gozdecikcik17 21 mart 30 Z Zeyneptaa 27 mart 25 @coronabride 2 nisan 33 @Cirius 8 nisan 23 @Nesliiiimaviiiiii 28 mart 28 @eksielma92 1 nisan 28 @Aslanb 16 mart 27 @Mavissss1 4 nisan 26 @Denoom 31 mart 35 @M e g g 5 nisan 27
ben pcos hastasıyım canım 6 aydır yumurtlama göremedim ovulasyon testinde ilk defa subattan sonra adetim bitince sogan kürü yaptım 15 gün adetten sonra 40. gün yumurtlama gördüm şimdi bekliyorum tuttumu acaba diye:)Kızlar adetten sonra soğan kürü deneyen oldu mu
henüz olmamış canım devam :)Kızlar ben de bu ay ilk defa ovulasyon testine başladım ama anlayamadım pik oldu mu olmadı mı siz de bakar mısınız Eki Görüntüle 2800703
Bende geldim marttan kuzu batlar aynıBuldum bile bat 4 Nisan yaş 23
Zaten canım bizim martta da aynıydı heralde ben 7 martta regl oldum.Bende geldim marttan kuzu batlar aynı
Evet orda da ayniydik kuzu görünce hemen yazdım sana hoş buldumZaten canım bizim martta da aynıydı heralde ben 7 martta regl oldum.Hoş geldin
Hadi inşallah bu ay olsun nasipseEvet orda da ayniydik kuzu görünce hemen yazdım sana hoş buldum
Ben adetim olunca doktora gittim kan aldı işte ultrasonla baktı rahim temiz dedi yumurtalillar iyi dedi sağ yumurtaligimda çikolata kisti var o biraz büyümüş gebelik düşünüyor musun dedi evet dedim folikasit verdi bide ben bu ay hayıt tohumuna başladım sabah akşam içiyorum eşimde keçiboynuzu özü içiyor her gün bir tatlı kaşığı kadarArkadaşlar hamilelik için ekstra yaptığınız birşey var mı?
İnşallah kuzum folik asite başladı doktor bide ek hayıt tohumu içiyorum bu ay bakalım nasipHadi inşallah bu ay olsun nasipse
Ben folik asiti çoktandır içiyorum valla ama bu ay içmedim yumurtlamadan itibaren başlarım yine benim içtiğim biraz yüksek doz sersemletiyo sanki beni bulantı falan yapıyoİnşallah kuzum folik asite başladı doktor bide ek hayıt tohumu içiyorum bu ay bakalım nasip
Kuzu benimki şey folattro diye bişey bunu kullan dedi kullanıyorum benim ilk kullanisimBen folik asiti çoktandır içiyorum valla ama bu ay içmedim yumurtlamadan itibaren başlarım yine benim içtiğim biraz yüksek doz sersemletiyo sanki beni bulantı falan yapıyo
Bana bu zamana kadar hic ultrasonla bakmadilar neden acabaBen adetim olunca doktora gittim kan aldı işte ultrasonla baktı rahim temiz dedi yumurtalillar iyi dedi sağ yumurtaligimda çikolata kisti var o biraz büyümüş gebelik düşünüyor musun dedi evet dedim folikasit verdi bide ben bu ay hayıt tohumuna başladım sabah akşam içiyorum eşimde keçiboynuzu özü içiyor her gün bir tatlı kaşığı kadar