Senide hatırladım marttan geldin demi kuzuBana bu zamana kadar hic ultrasonla bakmadilar neden acaba
Evet tatlimSenide hatırladım marttan geldin demi kuzuvalla bende anlamadım ben hormon vermeye gittim fsh vs olanlar var ya onları almamış adetli iken ilk kez vajinal ultrasona girdim halbuki ben sadece hormon vermeye gittim amh falan baksın diye ama bakmadı kafam karışık doktordan pek emin olamadım ben
Benimki de Folbiol canımKuzu benimki şey folattro diye bişey bunu kullan dedi kullanıyorum benim ilk kullanisim
O rubella vs hamile kalır kalmaz zaten rutin testler de kesinlikle isteniyor bende düşük yaptığım için kürtaj sonrası hamile kalmak istediğim için gittim ultrason la bakıldı küçücük bi pıhtı vardı oda düştü adet olunca düşük hikayesi yoksa bakmıyorlar zaten ultrason da Görünmez bişey varsa bile sadece kist benzeri şeyler görünüyor. Daha detay için rahim filmi lazım N Narence06Evet tatlimAllah allah bana ilk gittigimde dediki hepsi yaptir yazdi da . Rubella falan da dedi de ben onlari yaptirmadim. Asi sanirim onlar. Ama sana neden amh istemedi anlamadim. Walla bende 2. Bi doktor denedim ve ona devam edicem sanirim bende beninkinden cok emin olamadim cunku. Baska bir doktordan da fikir al istersen eger doktorundan cok emin ya da menun degilsen.
Canım erken yada geç yumurtluyor olabilir misin adetin düzenli mi?Ben de bebek düşünmeden 3 ay önce kontrole gittim. Ultrasonla baktı doktor, smear testi yaptı ve başka tahliller de yaptırdım. Folik asidi yaklaşık 4 aydır kullanıyorum.
Adetin 10. ve 20. günü arası 2-3 günde bir ilişki oluyor. Bunların dışında yaptığım bir şey yok.
Bir de ilk gebeliğimde eşime keçiboynuzu çayı yapmıştım, her gün bir bardak içiyordu. O ay ilk denemede hamile kalmıştım. Keçiboynuzunun faydası oldu mu yoksa öyle mi denk geldi bilmiyorum : )
Bende vardımZaten canım bizim martta da aynıydı heralde ben 7 martta regl oldum.Hoş geldin
Vajinal muayenede yumurtalıkların iyi durumda olduğu için gerek duymamış olabilir :) Benim muayenede kötü olduğunu söyledi sonrasjnda amhta zaten düşük çıktıSenide hatırladım marttan geldin demi kuzuvalla bende anlamadım ben hormon vermeye gittim fsh vs olanlar var ya onları almamış adetli iken ilk kez vajinal ultrasona girdim halbuki ben sadece hormon vermeye gittim amh falan baksın diye ama bakmadı kafam karışık doktordan pek emin olamadım ben
Nisan Ayında Hamilelik Planlayan Anne Adayları..
Birlikte takip edip güzel haberler alalım mı? ❤
Beni etiketleyerek aşağıdaki bilgileri iletenleri tabloya ekleyebilirim..
Kullanıcı B.A.T Yaş Sonuç T tulperde 30 mart 34 roseanne 4 nisan 32 @eternal17 23 mart 31 Blackbluee1 4 nisan 23 @Betus94 26 @Sadglozgrr 3 nisan 25 @mervekaraca 28 mart 29 @sim84sim 3 nisan @gguncesi 26 mart 26 @Egeveefeninannesi 1 nisan 38 pomegranate_ 6 nisan 28 @142536 8 nisan 24 @Egenin incisi1 8 nisan 30 @mysteryhrn 28 mart 27 @Huzurluanne 28 mart 29 @ladymiracle 8 nisan 31 @morbalikkk2021 27 mart 25 @bendislimon 4 nisan 29 @gozdecikcik17 21 mart 30 @Zeyneptaa 27 mart 25 @coronabride 2 nisan 33 @Cirius 8 nisan 23 @Nesliiiimaviiiiii 28 mart 28 @eksielma92 1 nisan 28 @Aslanb 16 mart 27 @Mavissss1 4 nisan 26 @Denoom 31 mart 35 @M e g g 5 nisan 27
@Dely38 10 nisan 27 LeyLA84db 5 nisan 37 N Narence06 4 nisan 25 @damlacross 7 nisan 24 @gokkusaginadusenbukalemun 1 nisan 31 @eddagokhan 30 mart 28
Evet doğru geçen ay hep birlikte kırmızıları gördük bu ay da inşallah testlerde 2. kırmızıları görürüzBende vardım7 mart yazdırmıştım ama 8 martta oldum şimdi yine 4 nisan
Bence daha olmamışKızlar ben de bu ay ilk defa ovulasyon testine başladım ama anlayamadım pik oldu mu olmadı mı siz de bakar mısınız Eki Görüntüle 2800703
Bende folbiol kullanıyorum valla benimde bulantı oluyordu böyle arada kafamda dönüyo ilaçtanmıki...Ben folik asiti çoktandır içiyorum valla ama bu ay içmedim yumurtlamadan itibaren başlarım yine benim içtiğim biraz yüksek doz sersemletiyo sanki beni bulantı falan yapıyo
Yaşla da alakalı olabilir aklıma grldi ben kritik bi yaştayım hepsini ben yaptırmak istedim o da yazdı.ama bu yeni doktorum neden hormon testleri yaptirdin diye sordu bende yasimdan kaynakli dedim. Yani belkide o da istemezdi bilemedim simdi. simdi onumuzdeki hafta hsg yaptiricam. Bakalim hayirlisi.Vajinal muayenede yumurtalıkların iyi durumda olduğu için gerek duymamış olabilir :) Benim muayenede kötü olduğunu söyledi sonrasjnda amhta zaten düşük çıktı
Evet doğru geçen ay hep birlikte kırmızıları gördük bu ay da inşallah testlerde 2. kırmızıları görürüz