İyiyim kuzum çok şükür 2 gün sol kasıkta şiddetli ağrılarım vardı bugün geçti beklemedeyim. Sen nasıl hissediyorsun kendini bakalim ?Ben daha yakın zannederdimnasılsın peki iyi misin? En iyisini yapıyorsun canım benim sevdiğim düşüncedesin inşallah olmuştur yorgunluğuna iyi gelecek şeyler olur
Kuuuuzuuuuuummm cokkk sevindimmm☺☺
Hahaha
İyiyim çok şükür bugün baş ağrısı var ama tülperdenin haberi biraz daha iyi ettiİyiyim kuzum çok şükür 2 gün sol kasıkta şiddetli ağrılarım vardı bugün geçti beklemedeyim. Sen nasıl hissediyorsun kendini bakalim ?
Yaaaa çok şükür kuzuuuum
Daha iyi ol kuzum inşallahİyiyim çok şükür bugün baş ağrısı var ama tülperdenin haberi biraz daha iyi ettiçok mutşu oldum kendim gelmiyorum aklıma
Canim benim şuan elimde erken gebelik testim yok dün bi aksilik oldu maalesef ama meraktan çatlıyorum
Ayy valla biliyordum içine doğmuştu hayırlı olsun canım benim çok mutlu oldum. Koş hemen kan vermeye diyecem de yasak var. Darısı bizlere yaa
tebrikler cnm bugünün ilk hamiş haberi
Ayyy yaa ne güzeldemiştim sen gelme kal burada yeterki hamiş ol demiştim ne güzel haber oldu valla ağzum kulaklarımda yazıyorum mesajı çoook mutlu oldum
Kuuuuzuuuuuummm cokkk sevindimmm☺☺aşırı mutlu oldum canım benim gözün aydinn ayy ne güzel bi haber bu
Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.. inşallah bekleyen herkese nasip olur rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahYaaaa çok şükür kuzuuuum
Elimde erken gebelik testi yok ulaşır ulaşmaz yapıcam kuzumDaha iyi ol kuzum inşallah
İnşallah sağlıklı bir gebelik olacak bu sefer stres yapma hiç. Ne zaman kan vermeye gideceksin ?Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.. inşallah bekleyen herkese nasip olur rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
İyi ki bu başlığı açmışım ve iyi ki bu süreçte sizlerle olmuşum
Dua edin lütfen bu sefer kimyasal olmasın
Tebrikler canm çok sevindim:)
Kan için çarşambayı bekleyeceğim canım bat günüm. Şimdi veririm düşük çıkar o da stres.. yükselecek mi.. ne olacak.. tekrar tekrar kan vermek istemiyorum. Çarşamba kan vericem inşallah her şey yolundaysa diğer çarşamba da doktora giderim.İnşallah sağlıklı bir gebelik olacak bu sefer stres yapma hiç. Ne zaman kan vermeye gideceksin ?
Dualarımız seninle canım benimKızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.. inşallah bekleyen herkese nasip olur rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Çok mantıklı canımKan için çarşambayı bekleyeceğim canım bat günüm. Şimdi veririm düşük çıkar o da stres.. yükselecek mi.. ne olacak.. tekrar tekrar kan vermek istemiyorum. Çarşamba kan vericem inşallah her şey yolundaysa diğer çarşamba da doktora giderim.
Grubu açanın bahtına oluyorsa bak ben deKızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.. inşallah bekleyen herkese nasip olur rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Ben de 7.haftaya kadar beklemeyi düşünürdüm ama kimyasal geçirdiğim için riske atmak istemiyorum yine düşük tehlikesi vs.yaşamamak için.Çok mantıklı canım
Hatta ben doktora 8. Haftaya doğru gitmeyi planlıyorum ilkinde kalp atışı 9. Haftada duyuldu o zamana kadar canımdan can gitti
Grubu açanın bahtına oluyorsa bak ben deYusra-61 ya paralel grup açayım Mayıs.a
Kötüyü düşünme inşallah bebişin seninle olacak yılbaşına kadar kucağına alırsın sağlıkla sıhhatle
Haklısın canımBen de 7.haftaya kadar beklemeyi düşünürdüm ama kimyasal geçirdiğim için riske atmak istemiyorum yine düşük tehlikesi vs.yaşamamak için.