Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben daha yakın zannederdim nasılsın peki iyi misin? En iyisini yapıyorsun canım benim sevdiğim düşüncedesin inşallah olmuştur yorgunluğuna iyi gelecek şeyler olur
İyiyim kuzum çok şükür 2 gün sol kasıkta şiddetli ağrılarım vardı bugün geçti beklemedeyim. Sen nasıl hissediyorsun kendini bakalim ?

kızlar merhaba benim ovulasyon testine göre yumurtalam 20 nisandı ama 21inden beri benim kırmızı ve kahverengi akıntım var sadece peçeteye gelen anlam veremedim bat 30 nisan oysaki gecen ay beyaz akıntım vardı geç olmuştum ama doktor fitil vermişti acaba ondan mı yine bilemedim bilgisi olan var mı daha önce hiç bu şekilde lekelenmem olmadı

Ayy valla biliyordum içine doğmuştu hayırlı olsun canım benim çok mutlu oldum. Koş hemen kan vermeye diyecem de yasak var. Darısı bizlere yaa

tebrikler cnm bugünün ilk hamiş haberi

Ayyy yaa ne güzel demiştim sen gelme kal burada yeterki hamiş ol demiştim ne güzel haber oldu valla ağzum kulaklarımda yazıyorum mesajı çoook mutlu oldum

Kuuuuzuuuuuummm cokkk sevindimmm☺☺ aşırı mutlu oldum canım benim gözün aydinn ayy ne güzel bi haber bu

Yaaaa çok şükür kuzuuuum
Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.. inşallah bekleyen herkese nasip olur rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
İyi ki bu başlığı açmışım ve iyi ki bu süreçte sizlerle olmuşum
Dua edin lütfen bu sefer kimyasal olmasın

İnşallah sağlıklı bir gebelik olacak bu sefer stres yapma hiç. Ne zaman kan vermeye gideceksin ?

İnşallah sağlıklı bir gebelik olacak bu sefer stres yapma hiç. Ne zaman kan vermeye gideceksin ?
Kan için çarşambayı bekleyeceğim canım bat günüm. Şimdi veririm düşük çıkar o da stres.. yükselecek mi.. ne olacak.. tekrar tekrar kan vermek istemiyorum. Çarşamba kan vericem inşallah her şey yolundaysa diğer çarşamba da doktora giderim.

Dualarımız seninle canım benim

Çok mantıklı canım
Hatta ben doktora 8. Haftaya doğru gitmeyi planlıyorum ilkinde kalp atışı 9. Haftada duyuldu o zamana kadar canımdan can gitti

Grubu açanın bahtına oluyorsa bak ben de Yusra-61 ya paralel grup açayım Mayıs.a

Kötüyü düşünme inşallah bebişin seninle olacak yılbaşına kadar kucağına alırsın sağlıkla sıhhatle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…