Olsun geç olsun temiz olsun canımCanim benim şuan elimde erken gebelik testim yok dün bi aksilik oldu maalesef ama meraktan çatlıyorum
Beraber yaşayalım kuzum yaAllah seni varya çoook yaşa emi çok
Amiiinİki hayırdan biri ahhaha ay çok iyimiş bubebek gelsin amin
Yaaaaaaaaa oleeeeeeyyyyyyyyyyy
Başım ağrıyor gülemiyorum daBeraber yaşayalım kuzum ya
Ben hamile değilsem kalana kadar KK.ya girmeyecem ama bir cogunuzu çok ozlicem yaaa o nasıl olcak simdiAllah seni varya çoook yaşa emi çok
Geçmiş olsun kuzum ya basınç yapıyor herhaldeBaşım ağrıyor gülemiyorum da
İnşallah canım inşallah
Hayır ya bakma sen doktora 1 günde süper yükselmiş değerin daha çok yeni annesi ondan değerin düşük bak ben oğlum ya 18 yada 24 ile öğrendim şimdi 9 yaşında hiç korkkma erken öğrendin yani normalKızlar günaydın. Ben 21 nisanda kan testi vermiştim battan 3 gün önce 24 çıkmıştı. Dün tekrar kan verdim dayanamadım 42 çıktıama acildeki doktor dedi değer çok iyi değil yerinde olsam henüz kimseyle paylaşmazdım. Ya moralimi alt üst etti resmen ne düşünüyorsunuz
Ben hamile değilsem kalana kadar KK.ya girmeyecem ama bir cogunuzu çok ozlicem yaaa o nasıl olcak simdi
Ayy aynı dediğin gibi basınç yapıyorGeçmiş olsun kuzum ya basınç yapıyor herhalde
Benim bazen sağda bazen solda kasık batmaları oluyor bi de ayakta çok durursam rahim bölgem ağrıyor. Gaz sancılarım var bi de iki gündür. Bunlar sadece.. göğüslerimde hiçbir şey yok. Akıntım da yok kupkuruyum. benim gebeliklerimde hiç akıntı olmamıştı zaten. Aynı belirtileri yaşıyorum..
Yaaa hayır sakın öle bişey yapma zaten hamiş olan benimle aralıkda olmayan mayısda olacak misafirliğe gelecek bizdeBen hamile değilsem kalana kadar KK.ya girmeyecem ama bir cogunuzu çok ozlicem yaaa o nasıl olcak simdi
Tebrikler canm çok sevindim:)
Yaaaaaaaaa oleeeeeeyyyyyyyyyyyay tüylerim diken diken olduuuuuu yaaaaaaaa süper bi habeeerr buuuuuu
Çok teşekkür ederim kızlar..
Benim de dualarım seninle canım.. hadi bakalım pozitif görme sırası sendeDualarımız seninle canım benim