Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır ya bakma sen doktora 1 günde süper yükselmiş değerin daha çok yeni annesi ondan değerin düşük bak ben oğlum ya 18 yada 24 ile öğrendim şimdi 9 yaşında hiç korkkma erken öğrendin yani normal

Valla bende öle düşündüm başkan olan hamiş kalıyor bence Yusra-61 öle olcak hadi bakalım inşallah

T tulperde belirtin var mi canim benim 2 gündür sol kasıkta şiddetli ağrılarım var
Benim bazen sağda bazen solda kasık batmaları oluyor bi de ayakta çok durursam rahim bölgem ağrıyor. Gaz sancılarım var bi de iki gündür. Bunlar sadece.. göğüslerimde hiçbir şey yok. Akıntım da yok kupkuruyum. benim gebeliklerimde hiç akıntı olmamıştı zaten. Aynı belirtileri yaşıyorum..
Benim bi de belirtilerim çok erken başlıyor. yumurtlamadan birkaç gün sonra falan başlamıştı zaten.

Tebrikler canm çok sevindim:)

Yaaaaaaaaa oleeeeeeyyyyyyyyyyy ay tüylerim diken diken olduuuuuu yaaaaaaaa süper bi habeeerr buuuuuu

T tulperde hayırlı olsun. İnşallah sağsalim kucağına alırsın

Ayyy çok sevindim yaaa bekliyordum senden valla çok sevindim çokkkk sağlıkla gelsin bebişin inşallah darısı I ipti ne inşallah valla çok sevindim
Çok teşekkür ederim kızlar.. hala elim ayağım titriyor.. kaynanamlardayız. kimseye söylememek için zor tutuyorum kendimi ama
I ipti den ben de çok ümitliyim hala ve Yusra-61 un başlığı da ona uğur getirecek benimki gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…