- 12 Aralık 2017
- 5.050
- 8.757
- 32
Geç döllenme olmuşBenim de adetim 6 gün gecikti ve beta 26 çıktı herkesin farklı çıkıyor artış oluyorsa sıkıntı yok diyorlar
Ay pazara kadar regl olmazsam ben de umitlendim bu yazdiklarinizdan yaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geç döllenme olmuşBenim de adetim 6 gün gecikti ve beta 26 çıktı herkesin farklı çıkıyor artış oluyorsa sıkıntı yok diyorlar
Hadi bakalım:) test yaparsan beni de etiketleeGeç döllenme olmuş
Ay pazara kadar regl olmazsam ben de umitlendim bu yazdiklarinizdan yaaaa
Aynen canim ya artik böyle kuruntu yapip kendimi sıkıntıya sokmicam hic yok yerlesmedir yok odur budur valla kendimizi üzüyoruz anca oluruna bırakmak en iyisiHayırlısı kuzu zaten ona da inanmıyorum ben nerde belirti yok baktın adetin gecikti o zaman hamilesin benim beynim bana o kadar oyun oynadı ki kaç aydır artık bıraktım saldım rahat ol sende kuzu hayırlısı olsun herşeyin
Kimisi ilk geceden kalır kimisinin 10 yıl uğraşır her türlü tedaviyi görür öyle olur bu tamamen Allah'ın takdiri. Bir laf var çıkmadık candan umut kesilmez diye. Lütfen gebe kalmamış kimse ümitsizliğe düşmesin zaman herşeyin ilacıdır. Allah hiç beklemediğin bir anda mucize yaratır. Ol der ve olur. Her zaman dua ile hayır ile isteyin. Belki şu zaman hayırlı bir zaman değil. Allah herkesin yardımcısı olsun ve siz kız kardeşlerim en gizli duanız hayırla kabul olsun bu mübarek ayda günlerde inşallah Ben hepinize inanıyorum rabbim kimsenin kalbini de kucağını da karnını da boş bırakmasın inşallah Çoğunuzun adlarını bilmesem de ben hepinizi bir kızkardeş gibi kabul ettim her zaman duamdasınız. Sizlerin de inşallah duasında yer aldığımı biliyorum.
Saffât Suresi 100. ayeti ve meali: “Rabbi heb lî mines sâlihîn(sâlihîne).” Rabbim, bana salihlerden (evlâtlar) bağışla.
Malesef canım bu ay nasip olmadıBen de bat günü yaptım negatif çıkmıştı sonra 5 gün reglim gecikti test yaptım silik çıktı geç döllenme olabilir senin de
Biraz önce regl oldum elimde olmadan ister istemez üzülüp biraz ağladım. Mesajınızı okumak iyi geldi çok güzel yazmışsınKimisi ilk geceden kalır kimisinin 10 yıl uğraşır her türlü tedaviyi görür öyle olur bu tamamen Allah'ın takdiri. Bir laf var çıkmadık candan umut kesilmez diye. Lütfen gebe kalmamış kimse ümitsizliğe düşmesin zaman herşeyin ilacıdır. Allah hiç beklemediğin bir anda mucize yaratır. Ol der ve olur. Her zaman dua ile hayır ile isteyin. Belki şu zaman hayırlı bir zaman değil. Allah herkesin yardımcısı olsun ve siz kız kardeşlerim en gizli duanız hayırla kabul olsun bu mübarek ayda günlerde inşallah Ben hepinize inanıyorum rabbim kimsenin kalbini de kucağını da karnını da boş bırakmasın inşallah Çoğunuzun adlarını bilmesem de ben hepinizi bir kızkardeş gibi kabul ettim her zaman duamdasınız. Sizlerin de inşallah duasında yer aldığımı biliyorum.
Saffât Suresi 100. ayeti ve meali: “Rabbi heb lî mines sâlihîn(sâlihîne).” Rabbim, bana salihlerden (evlâtlar) bağışla.
9 tane test aldim düşünüp duracağıma her gün bi tane yapcam aa yokmus dicem oturcam =)Aynen canim ya artik böyle kuruntu yapip kendimi sıkıntıya sokmicam hic yok yerlesmedir yok odur budur valla kendimizi üzüyoruz anca oluruna bırakmak en iyisi
Ben de yerlere attim kendimi sonra yeni bir aya yöneldim napalm kismet buna da şükür =/Biraz önce regl oldum elimde olmadan ister istemez üzülüp biraz ağladım. Mesajınızı okumak iyi geldi çok güzel yazmışsın
Ben artık belirtiye filan bakmıcam kafamdan çıkardım olursa olur olmazsa olmaz diye düşünüyorumBen de yerlere attim kendimi sonra yeni bir aya yöneldim napalm kismet buna da şükür =/
Test daha yapmicam reglmin geçmesini bekleyip kan vericem canımHadi bakalım:) test yaparsan beni de etiketlee
Reglin ne zaman canmTest daha yapmicam reglmin geçmesini bekleyip kan vericem canım
Benim ilkinde de çıkmadı zaten testlerde
Hatta kanimda çıktı hatıra kalsın diye test aldım yine çıkmadı
Bu sefer de belki öyledir önce kana geçiyor beta hcg sonra idrara geçiyor çünkü
Tüm belirtilerine yaşadım ovulasyon testinin son gunler koyulasmasina kadar tirt cikti hepsiBen artık belirtiye filan bakmıcam kafamdan çıkardım olursa olur olmazsa olmaz diye düşünüyorum
Üzülme lütfen Allah en hayırlı zamanda nasip edecektir. Her birinize dua ediyorum Rabbim tez zamanda gönlündekini sana nasip etsinBiraz önce regl oldum elimde olmadan ister istemez üzülüp biraz ağladım. Mesajınızı okumak iyi geldi çok güzel yazmışsın
Ahahah canim bak buda mantikliymis9 tane test aldim düşünüp duracağıma her gün bi tane yapcam aa yokmus dicem oturcam =)
Valla kiz 50tl hem de 4 u erken gebelik 5 i normal oh hem ucuz hem stres olmam =)Ahahah canim bak buda mantikliymis
Bende alicam ya bu ay en garantisi bencedeValla kiz 50tl hem de 4 u erken gebelik 5 i normal oh hem ucuz hem stres olmam =)
Bende aldim canim simdi 10 ovulasyon 20 gebelik testi bu ay kullanirmiyim emin degilim ama elimin altinda bulunsun 36 tl hemde ben daha ucuza buldumValla kiz 50tl hem de 4 u erken gebelik 5 i normal oh hem ucuz hem stres olmam =)
Canım erken gebelik testi diye geçiyor üstünde erken gebelik testi yaziyor markası miratech erken gebelik testini aldimNormal test mi canım o erken gebelik değil sanırım yarın yapma madem sen.
Canım ben hiç kullanmadım o marka bir şey diyemicem. Normal kaset testinin yanlış pozitif verdiğini duydum ama erken gebelik hakkında fikrim yok. Neyse yarın yaparsın bi güvenemezsen predictor gelince tekrar yaparsın canım.Canım erken gebelik testi diye geçiyor üstünde erken gebelik testi yaziyor markası miratech erken gebelik testini aldim