Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu akşam da şehirdışına çıkacağız, kayınvalidemlere gideceğiz yatılı.. yarın orada nasıl yapabilirim bilmiyorum ama gizli saklı bi şeyler yapıcam artık. Pazartesi döneceğiz çünkü o zamana kadar bekleyemem

Ya benim sat a gore 4+5 olmam gerekiyor ama 458 cikti hcgdusuk gibi gozukuyor canim sıkıldi
Canım sıkma canını hcgnin 2 günde 1 artması ve 2 katına çıkması önemli yoksa 2yle de 2000 lede öğrenen var 5+0 95ti öğrendiğimde sen artışına bak

Tüplerde bilsen bilsen sen bilirsin buralarda eskisin iki dakikada da şiir yazdım bende dün gece başlayan bi karın ağrısı oldu yani ara ara vuruyor gaz sıkışması gibi alt karında şuanda hala oluyor mesela ben bunu hiç yaşamamıştım regli dönemim dışında o dönem olur o gaz alır beni yerlere atar onun gibi ama daha hafifi bu bi işaret mi umutlanmalımıyım yoksa umutlanmamalımıyım

Demekkki benm testim pozitife donmedigine gore bende bebek yok

Gaz sancıları da bir belirtidir canım evet hadi inşallah bende de var sabahtan beri

Canım gelen giden veya regl belirtisi var mı? Son durumun nedir

Canım benim Rabbim büyük hiç birimizi korktuğumuza uğratmasın inşallah bende daha söylemedim işyerindekilere bir kalp atışını duyuyum dedim galiba keseyi kalp atışını görmeden belli olmuyor hafta ve gün değişiyor ultrason da kuzum yaşayıp görelim bakaljm sağlıkla huzurla neşeyle inşallah

Test ne zaman yapacaksın canım?
Bunun kararını tek başıma veremem sizce ne zaman yapmalıyım elimde 3 kaset normal 3 tane erken gebelik predictor var sizce ne zaman yapsam sağlıklı olur çünkü bana kalsa hemen erken yapınca da daha beter oluyor geç yapıncada gerçekten tecrübelerinize güveniyorum o yüzden sizden fikir almalıyım

İnşallah kuzum inşallah

Kızlar sağlık ocaklarına da randevu sistemi gelmiş. Kan verecekseniz bilginiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…