- 16 Temmuz 2020
- 1.138
- 3.846
- 30
İnşallah vardır canım git kan ver gebelik varsa leke için ilaç falan başlatırlarGecen ay çıkmamıştı inşallah yanılmıyoruzudur yanılmak istemiyorum evet productor canımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah vardır canım git kan ver gebelik varsa leke için ilaç falan başlatırlarGecen ay çıkmamıştı inşallah yanılmıyoruzudur yanılmak istemiyorum evet productor canımm
Değerin 1000'den büyük demek canım bence gayet normal artmış neden endişelemdin ki?Kizlar cuma gununki beta hgcm 319 du carsamba yani dun gene yaptrdim >1000 yazior ordaki buyuk isareti ne bide cok az cogalior acaba dis gebelikmi haftaya doktora gitcem
Ya bende öyleyim hiç bir şey yok ne bulantı ne kabızlık çok şükür herhalde yapısal ama insan oğlu ille Bi çapanoğlu arar işte çok şükür bugünümüze Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahAmin. Rabbim dileyen isteyen özellike buradaki yoldaşlarımıza tez günde tez zamanda nasip etsin inşallah canım inan bende hiç bişey yok çok şükür sancı ağrı sızı vs arada ağrı giriyor sabahları hafif bulantı ama benim tek sıkıntım söylemesi ayıp kabızlık onu da doktora gidince söyleyeceğim başka çok şükür birşeyim yok biz yine şanslıyız ya daha kötü olanlar var illa hamilelikde belirti olcak diye birşey yok canım takma kafana yani ben ilk hamileliğimde nasılsam şimdi de öyleyim
Hesap yapinca 1276 olmasi lazim 1000 den buyuk te neden tam degeri yazmiorlar bu isaret kafami karistrdi bu isaret olunca ortalama ne kadar olur acabaDeğerin 1000'den büyük demek canım bence gayet normal artmış neden endişelemdin ki?
Tahlilin yapıldığı laboratuvar o şekilde bildiriyor demek sonuçları korkacak bi şey yok bence.Hesap yapinca 1276 olmasi lazim 1000 den buyuk te neden tam degeri yazmiorlar bu isaret kafami karistrdi bu isaret olunca ortalama ne kadar olur acaba
Aynen olan şey de olmayan birşey ararız hep canım rabbimin her gününe şükürler olsun inşallahYa bende öyleyim hiç bir şey yok ne bulantı ne kabızlık çok şükür herhalde yapısal ama insan oğlu ille Bi çapanoğlu arar işte çok şükür bugünümüze Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Dün kan verdim 2 gün sonra tekrar vereceğim bakalım :/Testten öyle olmuştur benim bat günümde bile silik çıktı gidip kan ver canım kesin sonuç için
Canım erken gebelik mi normal test mi buCanım benimde 8 gün varken test bu şekilde çıktı ama miratech marka testlerde bu sorunmu oluyor hep bilmiyorum ümitlenmelimiyim
İşte budur hayırlı uğurlu olsun canımmmKızlar öok heyecanlıyım. Gidip kan verdim değerim 24 inanamıyorum bayılmak üzereyim heyecandan. Bata 3 var
Döllenmeden kaynaklı canım benimde bat dan 1 gün önce 121 di sıkma canını aman valla boşa telaş yapmayınYa benim sat a gore 4+5 olmam gerekiyor ama 458 cikti hcgdusuk gibi gozukuyor canim sıkıldi
Yaww çeni yirim bennnn datlı kız dikkat kendine hasta kaldırma ya çalışma sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah mavişimKızlar günaydinn ben hep takip ediyorum sizleri hamile kaldı gitti demeyin inşallah her biriniz den güzel haberler alırız. Eğer yardımcı olacaksa size bir bilgi vereyim.. biliyorsunuz 20 sinde bata 5 gün varken erken gebelik testim poztif çıktı kan verdim öyle öğrendim hamileliğimi çok çok erken öğrendim ben kanım o yüzden düşük çıktı iki günde bir yaptırmak yerine batı bir gün geçince kan testi vereceğim Garanti olsun diye ama bu sabah evde 5 liralık testlerden vardı bir tane bata 3 gün var yaptım veee onda bile pozitifti kırmızı ama erken gebelik testi yaptığımda öncesinde normal testim negatifti o gün. Bugün o pozitife döndü aklınızda olsun. Normal testler de sonradan pozitif oluyor aklınızı karıştırmayın. İlk gebeliğim ve benim biraz zor geçiyor bel ve karın ağrısı kasık ağrısı çekiyorum bu iki gündür daha arttı bilgini olsun. Ne akıntım var ne de göğüs hassasiyetim. Herkesin belirtisi farkli oluyormuş gerçektennn. T tulperde canımm sen ne yaptın yarını mi bekliyorsun testinde beni de etiketler misin duam sizlerle çok merak ediyorum inşallah vardır
Eee işte bu kadar maşallah annesi geliyor bebişin sağlıkla gelsin inşallahKızlar öok heyecanlıyım. Gidip kan verdim değerim 24 inanamıyorum bayılmak üzereyim heyecandan. Bata 3 var
İnşallah inşallab hadi bakalım oda olur elbetprima mı alsak molfix mi alsak hangisi iyi konularına geçmeyi nasip etsin bizlere
O kadar ağrılar olur canım normal..Kızlar günaydinn ben hep takip ediyorum sizleri hamile kaldı gitti demeyin inşallah her biriniz den güzel haberler alırız. Eğer yardımcı olacaksa size bir bilgi vereyim.. biliyorsunuz 20 sinde bata 5 gün varken erken gebelik testim poztif çıktı kan verdim öyle öğrendim hamileliğimi çok çok erken öğrendim ben kanım o yüzden düşük çıktı iki günde bir yaptırmak yerine batı bir gün geçince kan testi vereceğim Garanti olsun diye ama bu sabah evde 5 liralık testlerden vardı bir tane bata 3 gün var yaptım veee onda bile pozitifti kırmızı ama erken gebelik testi yaptığımda öncesinde normal testim negatifti o gün. Bugün o pozitife döndü aklınızda olsun. Normal testler de sonradan pozitif oluyor aklınızı karıştırmayın. İlk gebeliğim ve benim biraz zor geçiyor bel ve karın ağrısı kasık ağrısı çekiyorum bu iki gündür daha arttı bilgini olsun. Ne akıntım var ne de göğüs hassasiyetim. Herkesin belirtisi farkli oluyormuş gerçektennn. T tulperde canımm sen ne yaptın yarını mi bekliyorsun testinde beni de etiketler misin duam sizlerle çok merak ediyorum inşallah vardır
Ah canım arzum bende seni bende seni ve bebişini yerim çok dikkat edicem artık çalışma arkadaşlarıma söylemedim bir daha kan verip öyle söyleyeceğim söyleyince bana dokundurmazlsr zaten tek umudum sağlıkla kucaklarimiza almak canım benim dua et bana da pazartesi güzel haberlerle kadın doğum randevusu alayım bu uygulamalar falan bebisi 3 haftalık gösteriyor ama bence imkansız demi yani onlar benden iyi mi bilecekYaww çeni yirim bennnn datlı kız dikkat kendine hasta kaldırma ya çalışma sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah mavişim