Kız naptın acile gittin mi?Ben yarin kan vercem baklm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız naptın acile gittin mi?Ben yarin kan vercem baklm
İnsallah bende senin gibi olurum benmde ozel bolgemin ust tug cikan kismi ve kasiklarimda cok agri hisssediyorumKan ver bence de. Ben değerimi öğrendikten sonra bile test yaptım hala negatif
Çok teşekkür ederim inşallah en yakın zamanda sana da kısmet olurAnladım canım çok uğraştırmamış bebeğin seni sağlıkla al kucağına
Gitmedim babamin doktoruyla gorustum kanamn yoksa yarin gel hcg baklm gebelikten olabilir dedi alttan ultrason yapaeiz dedi yarin oraya gidjcemKız naptın acile gittin mi?
İnşallah canım valla 9 ay oldu ben ilişkiden sonra hemen ayağa kalkıyorum diye tutmuyor diyorum ama öylede tutan var nasip işte bu ay yatıcam kalkmıcam bakalım nolucak çok istiyorum allahım isteyen herkese nasip etsinÇok teşekkür ederim inşallah en yakın zamanda sana da kısmet olur
Bn eşime kana gitmeyelim çok ağrım var kesin adet olacam bile dedim o kadar sızlıyor yani. İnşallah seninkide bebişinden kaynaklı ağrıdırİnsallah bende senin gibi olurum benmde ozel bolgemin ust tug cikan kismi ve kasiklarimda cok agri hisssediyorum
Ben de ağladım resmen oturuo cok agriyodu yeni yeni hafifledi insallshBn eşime kana gitmeyelim çok ağrım var kesin adet olacam bile dedim o kadar sızlıyor yani. İnşallah seninkide bebişinden kaynaklı ağrıdır
O şekilde hemen kalkma yapmadım işte ben. O etkili oldu mu bilmiyorum ama martın sonunda buraya yazmıştım öyle yap demişlerdi diye hep diktim yukarıİnşallah canım valla 9 ay oldu ben ilişkiden sonra hemen ayağa kalkıyorum diye tutmuyor diyorum ama öylede tutan var nasip işte bu ay yatıcam kalkmıcam bakalım nolucak çok istiyorum allahım isteyen herkese nasip etsin
Hayırlısı inşallah. Nasibimizse olurBen yaptim sabah normal kaset test ama.negatif cikti maalesef bata 4 var
İnsallahHayırlısı inşallah. Nasibimizse olur
Bende dikicem bu defa en az yarım saat duvara dayıcam ayaklarımı nasip canım Mayıs bana Uğur getirir umarımO şekilde hemen kalkma yapmadım işte ben. O etkili oldu mu bilmiyorum ama martın sonunda buraya yazmıştım öyle yap demişlerdi diye hep diktim yukarı
evet öyleymiş gebe kalmayı zorlastiriyormus eksik olunca ınslalah Rabbim gönlüne göre versin canım tez zanda anne ol insallahD vitamini eksikliğine bakıyodum sizin yazınıza denk geldim evet bende böyle bişey duydum gerçekten öyle bişey varmı? bende gebelik öncesi kontrole gittim d vitaminim 5 çıktı doktor çok düşük dedi folik asit verdi artı kansızlığım çıktı d vitamini ilacı aldım bugun başladım içmeye d vitamini nelerde varsa onları tüketiyorum inşaallah bende anne olabilirim
İnşallah canım valla 9 ay oldu ben ilişkiden sonra hemen ayağa kalkıyorum diye tutmuyor diyorum ama öylede tutan var nasip işte bu ay yatıcam kalkmıcam bakalım nolucak çok istiyorum allahım isteyen herkese nasip etsin
Bende başladım dünden beri lh bakmaya bata son 7 hayırlısı olsun inşallah4 kala
İnaallah saglikli gebeliklerimiz olsunBende başladım dünden beri lh bakmaya bata son 7 hayırlısı olsun inşallah
Benim dış hekimim anne mi oluyormuş gözün aydın canim benim cooook sevineimÇok teşekkür ederim inşallah en yakın zamanda sana da kısmet olur
Anladım çok teşekkür ederim aminn inşaallah Rabbim başta ben olmak üzere bütün isteyenlerin kucagını boş bırakmasın inşallahevet öyleymiş gebe kalmayı zorlastiriyormus eksik olunca ınslalah Rabbim gönlüne göre versin canım tez zanda anne ol insallah
Ah o kasik agrisi Bir haftadir ara ara cekiyorum, resmen sol kasigimda bisey var. Hala cesaret edemiyorum test yapmaya. Simdi de hamilelikten korkma gibi bi duyguya kapildim ya yapamazsam diyeDüne kadar bir gün umutlanıp bir gün ümitsizliğe kapılıyordum. Dünden beri kasık ve rahim bölgemde ağrılar var. Daha önce de gebelik yaşadığım için yine aynı türden ağrılar yaşadığımı düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun hepimiz için de.