Baya belirgin çıkmışşşş hayırlı olsn 6 gün gecikmede kaset test yaptınız mı hiçEki Görüntüle 2830984
Kızlar bu sabah predictor early yaptım, adetim 6 gün gecikti
Bugün ne güzel haberler var yaaa bende bu testten yapmıstım kuruma çizgisi bile göremedim hayırlı olsn var biseyler bencee bat ne zamandıElim ayağım titriyor bana birşey deyin
Hayırlı olsun kızlar sayfa coşuyo yineElim ayağım titriyor bana birşey deyin
Tebrikler canım çizgin çok belli. İnşallah seninledir hemen git kan verElim ayağım titriyor bana birşey deyin
Tebrikler canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEki Görüntüle 2830984
Çizgi görünüyo canmElim ayağım titriyor bana birşey deyin
Hayırlı olsundan başka ne denirElim ayağım titriyor bana birşey deyin
Dün yaptım silik çıktıBaya belirgin çıkmışşşş hayırlı olsn 6 gün gecikmede kaset test yaptınız mı hiç
O zaman vardır kesin geç döllenme yaşadınız galiba 6 gün gecikmede belli etmiş kendiniii bebiş naz yapmış anlaşılan hayırlı olsunnnDün yaptım silik çıktı
Bugün ne güzel haberler var yaaa bende bu testten yapmıstım kuruma çizgisi bile göremedim hayırlı olsn var biseyler bencee bat ne zamandı
tesekkur ederımm darısı tum bekleyenlere ınsallahHayırlı olsun kızlar sayfa coşuyo yine
amınnnBol hamisli haberler aldik bugün yine şükürdarısı niz bekleyenlerin başına olsun
tesekkur ederımm darısı tum bekleyenlere ınsallah verırım bugun esım gelsınde bı :)Tebrikler canım çizgin çok belli. İnşallah seninledir hemen git kan ver
:) umarım vardırr sagolÇizgi görünüyo canm
amınn sagol en kısa zamanda tum ısteyenlere ınsallahHayırlı olsundan başka ne denirtebrikler, Allah sağlıkla kucağına versin
e sende hamılesınnnEki Görüntüle 2830984
ay ınsallah ya cok sagol darısı sana ınsallah :)Bugün ne güzel haberler var yaaa bende bu testten yapmıstım kuruma çizgisi bile göremedim hayırlı olsn var biseyler bencee bat ne zamandı
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar dün kan vermiştim hcg 181.6 çıktıbana dua edin sağlıkla ilerlesin Ben de buradaki herkese edeceğim . Rabbim gönlümüzden geçeni en kısa sürede nasip eylesin inşallah
Canım gözün aydın kan ver hemen tebriklerPaylaştıklarımi 5. Dk da çekmiştim suan boyle daha koyulasti bata 3 gün var . Umarım hcg dede çıkar kızlar dua edin
Canım gözün aydın kan ver hemen tebriklerDün yaptım silik çıktı